SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS'nin Kupa Çeyrek Finalindeki Rakibi

0
Güncellendi - 2019-01-30 17:36:26
EYMS'nin Kupa Çeyrek Finalindeki Rakibi
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi gerçekleştirildi. Buna göre, Evkur Yeni Malatyaspor'un rakibi Göztepe oldu.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcilerinin katılımı ile Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek kura çekimine, Son 16 Turu müsabakaları sonucunda tur atlayan Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe, Hatayspor, Kasımpaşa, Trabzonspor, Ümraniyespor ve Galatasaray kulüpleri katıldı. Evkur Yeni Malatyaspor'da kura çekimine yönetim kurulu üyesi Nusret Çaylak katıldı.

Kura çekiminde konuşan TFF İcra Kurulu Üyesi, Amatör Kurul Başkanı, Profesyonel Kurul Üyesi Ali Düşmez, "Bu maraton 166 takımla tüm Türkiye'yi kucaklayan bir turnuva. her ligden takımlarla başladı ve 8 takıma ulaştı. 182 müsabaka oynandı. 88 her ligden her takımın maçı canlı yayınla futbol severlerle buluştu. Bunlar çok değerli. Heyecanlı ve sürprizlere açık devam ediyor. Türkiye Kupası gençlerimize imkan tanıyan ve onları vitrine çıkaran bir spor arenası. Bu güzel maçların yarın final ve finalde de devam etmesini temenni ediyorum. Hak eden kazanıyor ve kazansın" dedi.

Kura çekiminde eşleşmeler şöyle oluştu:

Akhisarspor-Kasımpaşa

Galatasaray-Hatayspor

Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe

Trabzonspor-Ümraniyespor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final ilk maçları 5, 6 ve 7 Şubat; rövanşları ise 26, 27 ve 28 Şubat 2019 tarihlerinde oynanacak. Yarı final ilk karşılaşmaları 2, 3 veya 4 Nisan'da, rövanş maçları ise 23, 24 veya 25 Nisan 2019'da yapılırken Kupa'nın final maçı 16 Mayıs 2019 tarihinde oynanacak.

MAÇLARIN PROGRAMI

İlk maçlar 5, 6 ve 7 Şubat'ta oynanacak. Program şöyle:

Trabzonspor-Ümraniyespor

Akhisarspor-Kasımpaşa

Galatasaray-Hatayspor

Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe

Rövanş maçları ise 26, 27 ve 28 Şubat'ta oynanacak. Program şöyle:

Ümraniyespor-Trabzonspor

Kasımpaşa-Akhisarspor

Hatayspor-Galatasaray

Göztepe-Evkur Yeni Malatyaspor

Yarı finalde ilk karşılaşmalar 2, 3 veya 4 Nisan'da, rövanş maçları ise 23, 24 veya 25 Nisan'da oynanacak.

Trabzonspor-Ümraniyespor maçının galibiyle Akhisarspor-Kasımpaşa maçının galibi, Galatasaray-Hatayspor maçının galibiyle de Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe maçının galibi karşılaşacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ferid (5 yıl önce)
    bir stoper birde pivot sontrofor alsak bazı maclarda kamarayı kanata bile cekip hücüm gücünü artırabiliriz 5 golu kanat oynayarak attı iyi bir golcu insallah yeni malatyaspora hayırlı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • SERDAR (5 yıl önce)
    İlk maç sahamızda İNŞALLAH 3.4 sıfır biritiriz deplasmanda rahat ederiz
    0
    0
    Yanıtla