SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fahri Kayahan'da Kesinti İsyanı

0
Güncellendi - 2018-09-07 03:42:48
Fahri Kayahan'da Kesinti İsyanı
A- A+ PAYLAŞ

Fahri Kayahan Bulvarı ve çevresinde sıklaşan plansız- programsız su kesintilerine bu bölgede oturan vatandaşlar tepki göstererek, çözüm bulunmasını istediler.

Bölge sakinleri, ilgililerin duyarsız kaldıkları sorunlarını, "Burada hemen hemen hergün su kesilmekte. Bu kesinti öyle 1-2 saat falan da değil. 8 saat 10 saat su verilmemekte ve gerçekten bizleri perişan etmektedir.Bu konuda gerekli uyarıları, bildirimleri yapmamıza rağmen hiç bir şekilde çözüm bulunmamaktadır. Muhtar, 'Ben ne yapayım' diyerek çaresizliğini dile getirmektedir. MASKİ yetkililerinden, bu sorunumuzla acilen ilgilenmelerini, ayrıca gerekli açıklamaları yapmalarını bekliyoruz." dediler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Gizem (5 yıl önce)
    Merhaba, bu soruna acil çözüm bulunmalı. Muhtar veya belediye olmakla iş yürümüyor, icraat istiyoruz. 90 lı yıllarda yaşamıyoruz. En azından binalara jeneratör kurulsun. Seçimler yaklaştığında hangi yüzle oy isteyeceksiniz??? Acil çözüm istiyoruz!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Başar pekin (5 yıl önce)
    sayın muhtar, ben ne yapayım demekle işin içinden çıkamazsınız. siz neden muhtar oldunuz? sadece saraydaki yemekli toplantılara katılmak için mi? gerekirse ilgili kuruma gidip en yetkili kişiye mahallenin sorununu anlatmalı ve olayı çözüme kavuşturmalısınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    malatya belediyesi doğru yönetilmiyor. selahattin gürkan hariç diğerleri maalesef çok kötü. öznur çalık ve meşale şehirden ellerini çeksin yeter artık. yoksa belediyeleri de kaybedecek ak parti benden söylemesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaya (5 yıl önce)
    sadece su kesintisi mi , elektrik kesintisi ne ne demeli günde 2 kez
    0
    0
    Yanıtla