SON DAKİKA
SON DEPREMLER

F.Bahçe-EYMS Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2019-01-25 02:41:46
F.Bahçe-EYMS Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 19.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler açıklandı. Buna göre, Fenerbahçe ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında 28 Ocak Pazartesi günü 20.00'da Ülker Stadyumu  FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak olan karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.

Süper Lig'de 19.haftada oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek olan hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 19.haftada 28 Ocak Pazartesi günü 20.00'da Ülker Stadyumu  FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak olan Fenerbahçe-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi Süper Lig Hakemi Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Kerem Ersoy ile Ankara Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Serkan Olguncan yapacak. Mücadelede Aydın Bölgesi Süper Lig Hakemi Bahattin Şimşek ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Spor Toto Süper Ligin 19.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler şöyle:

25 Ocak Cuma

20.30 Beşiktaş-Büyükşehir Belediye Erzurumspor/Mustafa Öğretmenoğlu

26 Ocak Cumartesi

16.00 İstiklal Mobilya Kayserispor-Bursaspor/Yaşar Kemal Uğurlu

19.00 Göztepe-Galatasaray/Bülent Yıldırım

27 Ocak Pazar

13.30 Çaykur Rizespor-Akhisarspor/Suat Arslanboğa

16.00 Atiker Konyaspor-Antalyaspor/Volkan Bayarslan

19.00 Demir Grup Sivasspor-Trabzonspor/Alper Ulusoy

28 Ocak Pazartesi

20.00 Fenerbahçe-Evkur Yeni Malatyaspor/Ali Palabıyık

20.00 Medipol Başakşehir-Kasımpaşa/Mete Kalkavan

20.00 MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor/Halis Özkahya.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Haci Bilen (5 yıl önce)
    EYVAH... HAKEM: ALİ PALABIYIK... Hakem Ali Palabıyık, bu sezon sarı-lacivertlilerin üç maçında görev yaptı. Fenerbahçe bu üç maçın ikisinden galip ayrılırken biri de beraberlikle sonuçlandı. Sarı-lacivertliler, Palabıyık'ın düdük çaldığı üç maçta da yenilgi almadı. Beşiktaş'ı evinde, Bursaspor'u ise deplasmanda deviren Fenerbahçe, tek beraberliği Trabzonspor'a karşı evinde aldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Ali palabiyik yerine ali koç yönetse daha iyi olur fenerin özel gün hakemi ama malatyamiz ikisini birden ezip 3 puanla dönecek
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    elazığ malatya stadını istyormuş... sahanın zemini her hafta maç olursa ne hale gelir patates tarlasına döner.. ankara osmanlı stadı örnek. ne koltuk kalır nede muslukları. malatya. il yönetimi vermeyecektir heralde.. yenisini yapmadan eskisini yıkmak hangi kafaya hizmet..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    ONLARDA BÜYÜK ALLAH VAR BIZ MALATYA SPOR GIBI OYNARSAK FENER DEGIL KIM OLURSA OLSUN YENERIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Malatyam.sahada.seni.yenemediler.masada. Yendiler.yolun.acik.olsun.sizlere.guveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • M A (5 yıl önce)
    Yükselişimizin düşmanı atanmış hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • barancan (5 yıl önce)
    TFF İŞİNİ SAĞLAMA ALMIŞ FENER KAZANAMAZSA ALİ'Sİ DEVREYE GİRSİN DİYE ATAMA YAPILMIŞ,MALATYA'NIN PUAN ALMA HAYALİ BU ATAMA İLE SON BULMUŞTUR,GEÇEN SENE FENER NE ZAMAN SIKIŞSA ALİ ATANARAK DEVREYE SOKULMUŞTUR.İSTEYEN TFF SİTESİNE GİRİP ALİ'NİN FENER MAÇINI YÖNETİMLERİNE BAKABİLİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    masa başı oyunları başladı..geçmiş olsun malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    yandık
    0
    0
    Yanıtla
  • Gol GOL (5 yıl önce)
    EYVAH FENER AĞLDI YA TFF BU HAKEMI ATADI BUDA FENERLİ HAKEM MAÇ BAŞLAMADAN BİZDE DEMEÇLER VERELİM
    0
    0
    Yanıtla