SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

F.Bahçe EYMS Maçı Öncesi Ağır Yaralı

0
Güncellendi - 2019-01-25 00:59:13
F.Bahçe EYMS Maçı Öncesi Ağır Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Ligde Pazartesi akşamı Evkur Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Ümraniyespor'a 1-0 yenilerek elendi. Fenerbahçe, defansının en etkili ismi Skertel'in kırmızı kart görmesiyle, Malatya maçı öncesi önemli bir oyuncusunu kaybetti. Bu sezon ligde çok kötü bir performans gösteren ve Avrupa'ya gidebilmek için tüm umudunu kupaya bağlayan Fenerbahçe, elenerek çok ağır bir darbe aldı.

İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden sarı-lacivertliler, cezası nedeniyle Ülker Stadı'nda seyircisiz oynadığı rövanş karşılaşmasında da Spor Toto 1. Lig'deki rakibine aynı skorla kaybetti ve kupaya veda etti.

Türkiye Kupası tarihinde bundan önce Süper Lig'in alt kategorisinde yer alan takımlara 7 kez elenen sarı-lacivertliler, Ümraniyespor karşısında 8. kez bu şoku yaşadı.

Fenerbahçe'nin, elemeli turların dışında 2010-2011 sezonunda C Grubu'ndaki rakiplerinden 2. lig temsilcisi Yeni Malatyaspor'a 2-1, 2012-2013 sezonunda A Grubu'nda 1461 Trabzon'a 3-2'lik yenilgileri de bulunuyor.

Sarı-lacivertli ekibin elendiği alt lig ekipleriyle yaptığı maçların sonuçları şöyle:

SEZON TUR RAKİP SKOR (FENERBAHÇE-RAKİP)

1966-67 Çeyrek Final Samsunspor 1-2 (D) / 0-0

1979-80 Çeyrek Final Lüleburgazspor 0-0 (D) / 1-1

1980-81 Yarı Final Ankaragücü 0-1 / 1-1 (D)

1991-92 6. tur Kocaelispor 0-1 (D)

1999-00 3. tur Pendikspor 1-2 (D)

2002-03 2. tur Konyaspor 0-1 (D)

2013-14 4. tur Fethiyespor 1-2

2018-2019 Son 16 turu Ümraniyespor 0-1 (D) / 0-1

Ersun Yanal'la ikinci kez

Fenerbahçe, Ersun Yanal yönetiminde ikinci kez bir alt lig takımına elendi.

Fenerbahçe'yi şampiyon yaptığı 2013-2014 döneminde Ersun Yanal'ın takımı, 4. turda 1. Lig ekibi Fethiyespor'a Kadıköy'de 2-1 yenilerek elenmişti.

Kötü gidişat kupada da devam etti

Fenerbahçe'de kötü gidişat kupada da devam etti.

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren sarı-lacivertliler, ligde 15. sırada bulunuyor.

Bu sezon kupayı kazanarak taraftarını mutlu etmek isteyen Fenerbahçe, bu amacında da başarılı olamadı ve son 16 turunda havlu attı.

Skrtel, VAR'la kırmızı kart gördü

Fenerbahçe'de Martin Skrtel, Video Yardımcı Hakem (VAR) uyarısıyla kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçın 64. dakikasındaki ikili mücadelede rakip oyuncu Atabey Çiçek'e dirseğiyle müdahalede bulunan Skrtel, maçın hakemi Serkan Tokat tarafından önce sarı kartla cezalandırıldı.

Hakem Tokat, VAR odasından gelen uyarıyla görüntülü inceleme yaptı ve 68. dakikada kararını değiştirerek Skrtel'e direkt kırmızı kart gösterdi.

Moses tribünde

Fenerbahçe'nin transfer görüşmeleri için İstanbul'a getirdiği Chelsea'nin Nijeryalı futbolcusu Victor Moses, karşılaşmayı takip etti.

Nijeryalı futbolcu, Fenerbahçe'nin Ümraniyespor'la oynadığı maçı yönetim locasından izledi.

Fenerbahçe'de erken değişiklik

Fenerbahçe, Michael Frey'in sakatlanmasıyla erken bir değişiklik yapmak zorunda kaldı.

Maçın 28. dakikasında kasığında ağrı hisseden Frey çıkarken, yerine Nabil Dirar oyuna dahil oldu.

Kırmızı kart gören Skertel, Pazartesi akşamı  EYMS ile oynanacak maçta yeralamayacak.

Ersun Yanal soru almadı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Spor Toto 1. Lig ekibi Ümraniyespor'a elenmeleri nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yanal, "Her taraftarımız gibi biz de bugün beklemediğimiz bir sonuçla üzüldük." dedi.

Takımı daha iyi yapacak sonuçlar için hazırlanmak zorunda olduklarını dile getiren Yanal, "Oyuncularımızı lig maçına hazırlamak durumundayız. Bunun için çalışmaya şu andan itibaren başladık. Bazen bu sürprizleri kabul etmek oldukça zor. Transferin bitimine 7 gün kaldı. Yenilenmiş bir takımla taraftarın karşısına çıkmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal, açıklamasından sonra basın mensuplarından soru almadı.

Toplantıyı takip eden basın mensuplarının ısrarla soru sorma isteği karşısında Yanal, talepleri kabul etmeyerek, "Sorulacak soruları daha sonra cevaplayacağız." demekle yetindi.

Ersun Yanal'ın basın toplantısı 1 dakika 10 saniye sürdü.

İstanbul, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ali (5 yıl önce)
    Bu kötü gidişatın sonunda bize patlamasınlar da!
    0
    0
    Yanıtla
  • MERT (5 yıl önce)
    SADIK KAÇ DK OYUNDA KALDI MALATYAHABER? SADIK KAÇ KARE TOPLA BULUŞTU MALATYAHABER? SADIK KAÇ KARE TAÇ KULLANDI MALATYAHABER? NEDEN YAZMADINIZ BİZE NE SADIK DAN,BİZE NE FENERBAHÇE DEN YETER YETER
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    MALATYA VE MALATYALI HER ZAMAN TARİHE HER AÇIDAN YÖN VERMİŞTİR,BU ALŞKANLIĞINA DEVAM EDECEKTİR, NE MUTLU MALATYALIYIM DİYENE ................ BAŞARILAR.....................................
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    Malatyanın başarısında başkan ve yönetimin çıkarsız yeni malatyaspor sevdası ve yeni malatyayı bir marka yapma ideali bir malatyalı olarak beni gelecek adına umutlandırıyor.malatya gençlerine iyi bir gelecek kapısı olurda malatyalı birer genç yıldız çıkarırsak önumuzdeki yıllarda malatya halkı Adil Gevre ği asla unutmaz ve duacısı olur.şampiyon yeni malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (5 yıl önce)
    Kesin bivilevinin ahini aldilav..bizim mactan sonra takimi saglam bi hocaya okutsalav bavi..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Dunyanin.en.iyi.oyuncularini.hocasini.getirse. Her.zaman.yenilir.ve.kupada.elenir.yanliz Malatya.macinda.hakemlerin.var.sistemindeki. Hakemler.adeletli.mac.yonetirse.malatya.ordan. Puan.alir
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    Fenerbahçeli arkadaşlara sesleniyorum. Malatyaspor bu ligin antibiyotiğidir. Hiç merak etmeyin. Malatyaspor feneri yenerse, fener adam olur. Bakın şimdi en yakın geçmişten geriye doğru gidelim. Malatya Trabzonu 5-0 yendi, adamlar da tedaviye cevap verdi (Tabi bu çok önemli) bakın şimdi şampşiyonluğa oynuyorlar. Galatasarayı Igor Tudordan kurtaran Malatyadır. Konyasporu kümeden kurtaran malatyadır. Daha neler neler... Pazartesi günü Allah'ın izniyle feneri yenebilirsek, dananın kuyruğu kopar. İlla ki bişeyler olur yani. Koskoca fener bu düşecek değil ya, içinizi ferah tutun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yenilelim beter olsun fener :))
    0
    0
    Yanıtla