SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Feshedip Gittiler.. "Bu Vefasızlığı Asla Unutmayacağız"

Feshedip Gittiler..
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki depremden etkilenen Malatya’da 1. Lig'den çekilme kararı alan Yeni Malatyaspor'da Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül sözleşmesini tek taraflı feshetti. İki futbolcuya tepki gösteren kulüpten yapılan açıklamada, "Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olan şu dönemde yaptıkları bu vefasızlığı asla unutmayacağız." ifadelerine yer verildi.

1. Lig'den çekilme kararı alan Yeni Malatyaspor'da deprem nedeniyle ödemeleri geciken Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül, sözleşmesini tek taraflı feshetti. Sarı siyahlı kulüp, deprem nedeniyle ödemesi geciken 2 futbolcunun sözleşmelerini tek taraflı feshetmesine büyük tepki gösterdi.

Yeni Malatyaspor'dan yapılan açıklamada, "İlimizde yaşanan deprem sonrasında çok büyük bir afetin içerisinde kaldık. Futbolcumuz Ahmet Eyüp Türkaslan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık ve bu süreçte ligden çekilme kararı aldık. 13.02.2023 Pazartesi günü ödemesi yapılacak olan ancak deprem dolayısıyla geciken ödemeleri beklemeyen Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül, kulüplerine ve bu şehre büyük bir vefasızlık yaparak, sözleşmelerini tek taraflı olarak fesih ettiler. Açıklamada, "Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olan şu dönemde yaptıkları bu vefasızlığı asla unutmayacağız” ifadelerine yer verildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • turan (1 yıl önce)
    Bedavamı oynasalardı. Çocuklar haklı.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Forzamalatya (1 yıl önce)turan isimli kullanıcı yorumuna
    Ne bedavası normalde bir sezon alacaklarının fazlasını ilk yarı aldılar. Birde zaten kiralık gidecekleri takımlarda daha fazlasını alacaklardır bu ne satış
    %84
    %16
    Yanıtla