SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FIFA'dan YMS'nin de Bulunduğu Bazı Türk Takımlarına Yasak

FIFA'dan YMS'nin de Bulunduğu Bazı Türk Takımlarına Yasak
A- A+ PAYLAŞ

FIFA, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor, MKE Ankaragücü, Kayserispor ve Samsunspor'a transfer yasağı getirildiğini açıkladı. FIFA, ayrıca diğer liglerden de aralarında Yeni Malatyaspor'un da bulunduğu 16 takıma transfer yasağı koydu.

FIFA'nın sitesinden yapılan açıklamada, Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Hatayspor, MKE Ankaragücü, Kayserispor'a 3'er, Yılport Samsunspor'a ise 2 dönem transfer yasağı verildiği belirtildi.

Öte yandan Adanaspor, Akhisarspor, Altay, Bursaspor, Denizlispor, Elazığspor, Erzurumspor FK, Giresunspor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor, Manisaspor, Mersin Talimyurdu, Alg Spor, Ümraniyespor, Yeni Malatyaspor ve Tuzlaspor da transfer yasağı alan diğer kulüpler oldu.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Forzamalatya (3 ay önce)
    Sevgili Malatya lı lar Adil başkan geldi ne yaptı bu arada bilen var mı? 3 dönem daha transfer yasağı gelmiş elde oyuncu da yok ne olacak şimdi. Bir açıklama yok sadece para verilirse şöyle böyle olacak bunu ben de söyleyebilirim. Tüm Malatyaliların hayallerini gömdünüz. Yalnız burda sadece Adil başkan sorumlu değil tüm malatya yı yönetenler de aynı durumda.Yakında stadın koltuklarını da söküp götürürlerse şaşırmam. Birçok parçasını sökmüşler çok yazık çok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Giden yönetim den korktuğundan yargılanmamak için başkan oldu ne de olsa her yaptiği kendine kar kaldı
    %100
    %0
    Yanıtla