SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Fırat Ekspresi'nde Kitap Okuma Etkinliği

Fırat Ekspresi'nde Kitap Okuma Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Kütüphane Haftası dolayısıyla trende kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kütüphane Haftası kapsamında Malatya'dan hareket eden Fırat Ekspresi'nde program düzenledi.

İlçe merkezinde Fırat Ekspresi trenine binen öğrenci, öğretmen ve veliler, kitap okuyarak 30 kilometre gittikten sonra Kapıdere İstasyonu'nda indi.

Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, trende yaptığı konuşmada, öğrencilerin çoğunun ilk kez trene bindiğini ve yolculuk esnasında kitap okumaktan çok keyif aldıklarını belirtti.

Trende bulunan yolculara, kitap okumanın faydalarını anlatan broşür ve kitap dağıtıldı.

Etkinliğe, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Onur Kırcaer, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Samaraz ile İlçe Müftüsü Tayyip Tuz da katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Morris (2 yıl önce)
    Bunların hiçbiride kitap okumuyor Deklanşöre basıldığı an herkes eline kitap almış .. Böyle kitap okuma seferberliği yapamazsınız çünkü bunu başlatanlar bu çocukları eğitenler okumuyor ki Ha! nerden mi biliyorum ? Gidin Öğretmenler evine okeye boş masa yok sabah erkenden yerler tıklım tıklım doluda ondan..
    %50
    %50
    Yanıtla
  • 1649102455 (2 yıl önce)Morris isimli kullanıcı yorumuna
    Zan kötü birşey
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Zanda bulunmuyorum. İstersen araştır Türkiye de satılan kitap,dergi,gazete,vb. Kütüphanelere giren çıkan öğrenci sayılarına gir bak. Okuduğun okullarda öğretmenlerinin elinde bir kitap gördüysen söyle. eğer zamanın varsa git öğretmen evine kahvede asla boş masa bulamazsın . hele bu devirde kitaba para vermek hangi öğrencinin gücü yeter. gerçekler bu inanmazsan git herhangi bir kütüphaneye otur kaç öğrenci yada öğretmen geliyor gör tabi üniversitelerimizde böyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Merhaba, Keşke o fotoğraftaki insanları öncelikle yapmış oldukları güzel etkinlikten dolayı tebrik edip, sonrasında olumsuz eleştirilerinizi ifade etseydiniz. Fotodaki insanlara kırıcı ithamlarda bulunmak pek hoş olmamış. Saygılarımla
    %100
    %0
    Yanıtla