SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, İstanbul'dan Puansız Dönüyor:1-0

Yeni Malatyaspor, İstanbul'dan Puansız Dönüyor:1-0
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, İstanbul'da Fatih Karagümrük ile oynadığı karşılaşmada 1-0 mağlup oldu. Yeni Malatyaspor'un varlık gösteremediği maçta,  ev sahibi takımın golü 63. dakikada Salih Dursun'dan geldi.

STAT: İstanbul Atatürk Olimpiyat

HAKEMLER: Ali Palabıyık,  Serkan Olguncan, Özgür Ertem, 4.Hakem-Alper Akarsu, Arda Kardeşler (VAR), Abdullah Buğra Taşkınsoy (AVAR), Oğuzhan Çakır (AVAR)

VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK: 2. Emılıano Vıvıano, 30. Salih Dursun, 4. Davıde Bıraschı, 25. Derrıck Luckassen (Dk.75 86. Burak Bekaroğlu), 88. Caner Erkin, 9. Emre Mor (Dk.87 18. Münir Levent Mercan), 94. Abdoulaye Toure, 6. Lucas Rodrıgo Bıglıa, 23. Krıstıjan Bıstrovıc (Dk.75 10. Jakup Jimmy Durmaz), 7. Ahmed Musa (Dk.75 77. Adnan Uğur) (Dk.90 87. Ervın Zukanovıc), 16. Fabıo Borını
YEDEKLER: 21. Utku Yuvakuran, 77. Adnan Uğur, 60. Alparslan Erdem, 18. Münir Levent Mercan, 87. Ervın Zukanovıc, 10. Jakup Jimmy Durmaz, 86. Burak Bekaroğlu, 27. Serhat Ahmetoğlu, 80. Hakan Akgül, 22. Samed Onur
TEKNİK SORUMLU:

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 4. Gaston Matıas Campı, 7. Mustafa Eskihellaç (Dk.60 10. Adem Büyük), 8. Aabıd Rayane, 16. Sadık Çiftpınar, 18. Mehdı Embareck Zeffane, 24. Okechukwu Godson Azubuıke, 34. Godfred Donsah (Dk.60 9. Kenan Özer), 44. Mounır Chouıar (Dk.67 77. Mert Miraç Altıntaş), 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 94. Nouha Dıcko
YEDEKLER: 22. Abdulsamed Damlu, 99. Ahmet Eyüp Türkaslan, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 5. Oussama Hadadı, 6. Rahman Buğra Çağıran, 9. Kenan Özer, 10. Adem Büyük, 66. Jospın Nshımırımana, 77. Mert Miraç Altıntaş, 80. Muhammed Emin Sarıkaya
TEKNİK SORUMLU: Marıus Nınel Şumudıca

GOL: Dk.63 Salih Dursun (F.Karagümrük)

SARI KARTLAR: Godfred Donsah, Gaston Campi, Mounir Chouiar, Kenan Özer, Adem Büyük (Yeni Malatyaspor), Kristijan Bistrovic (F.Karagümrük)

Dakika 9: Ev sahibi takımın ceza sahasının önünde kazandığı serbest atışı Biglia kazandı. Barajı aşan topa defansın müdahalesi kornerle sonuçlandı. Caner Erkin'in kullandığı atıştan sonuç yok.

Dakika 12: Emre Mor'un atak girişimini ceza sahasında defans kesti ve bu karşı atağa dönüştü. Ancak, Karagümrük savunması Malatya atağını sonlandırdı.

Dakika 23: Karagümrük'ten Bitrovic, sağdan atak geliştirmek istedi. Campi, bu atağı kesti, Karim Hafes'e topu kazandırdı. Malatya atağı sağdan gelişti, ortalanan topa Dicko'dan önce defans müdahale etti.

Dakika 24: Aabid'in şut denemesi, defanstan döndü. Salih Dursun tehlikeyi uzaklaştırdı. Karim Hafes topa sahip oldu ve ortaladı yine defans ayak koydu.

Dakika 27: Yeni Malatya tehlikeli geldi. Donsah ortaladı, Dicko vurdu, top kornere çıktı. Kornerden gelen topu kaleci yumrukla uzaklaştırdı, taça gönderdi.

Dakika 28: Donsah, soldaki Karim Hafes'e pas çıkardı. Bu futbolcu ortaladı, Azubuike topu havalandırdı, sonuç yok.

Dakika 31: Savunmadan verilen pasla sağ çaprazda topla buluşan Emre Mor, ceza alanına girdiği anda sert vurdu kaleci Ertaç meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

Dakika 37: Emre Mor, Bistrovic'e aktardı. Bu futbolcu Caner Erkin'e aktardı. Donsah'ın müdahalesini hakem faul olarak değerlendirdi ve Malatyalı futbolcuya sarı kart gösterdi.

Dakika 39: Borini'nin ceza sahası sol çaprazından şutu üstten auta gitti.

Dakika 40: Karagümrük atağında, Bistrovic'in kaleye gönderdiği topu Sadık Çiftpınar kafayla uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 kapandı.

Dakika 48: Yeni Malatya ceza sahasının hemen önünde kazanılan serbest atışı Caner Erkin kullandı. Uzak köşeye attığı topa Ertaç müdahale etti.

Dakika 49: Yeni Malatyaspor soldan Karim Hafes'le atak geliştirdi. Ortaladığı topa ceza sahasının sağ çaprazından Mustafa Eskihellaç vurdu, aut.

Dakika 57: Borini'nin uzaktan sert şutunda kaleci Ertaç Özbir gole izin vermedi.

Dakika 63 GOL:  Karagümrük'ün kazandığı serbest atışı Caner Erkin kullandı. Bu futbolcunun sağdan ortaladığı topa Salih Dursun kafayı vurdu ve takımını öne geçirdi:1-0

Dakika 75: Kenan'ın sağdan ortasında altıpasta topla buluşan Adem'in kafa vuruşunda, kaleci Viviano meşin yuvarlağı üstten kornere çeldi.

Dakika 76: Yeni Malatyaspor'un kazandığı korner atışını Karim Hafes kullandı. Gelen topa Sadık Çiftpınar kafayı vurdu, top kalecide kaldı.

Dakika 79: Karagümrük atağında Jimmy Durmaz'ın şutuna defans ayak koydu, korner. Atışı Caner Erkin kullandı. Defans uzaklaştırdı.

Dakika 86: Yeni Malatyaspor, soldan serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına gönderilen topa Campi dokundu, aut.

Dakika 88: Yeni Malatya atağında, Azubuike'den aldığı topla ceza sahasına girmek isteyen Mert Miraç Altıntaş, topu kaptırdı.

Dakika 89: Sadık Çiftpınar'ın orta sahadan rakip ceza sahasına gönderdiği topu Burak Bekaroğlu uzaklaştırdı, karşı atağı kendi görev alanına dönen Sadık Çiftpınar engelledi.

Hakem oynanmamış süre olarak 6 dakika işaret etti.

Dakika 90+6: Kaleci Ertaç'ın orta sahaya kadar açılıp başlattığı atakta, gelen top en son Karagümrük kalecisinde kaldı.

Karşılaşma, Fatih Karagümrük'ün 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- İstanbul, AA-iha

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Sumudica gitti. Ulusal basın haber yaptı. Bu saatten sonra kim gelir bilemiyorum. Gidişat hiç iyi değil. Allah yardımcımız olsun. Çok üzülüyoruz. Güzelim şehrimizin markası ne hallere düştü. Mücadele ederiz, küme de düşebiliriz, olabilir ancak, puan tablosundaki durumumuz içler acısı. Bu şekilde bir puan farkı olmamalı idi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Vali bey göreve Büyükşehir belediye başkanı göreve Adil gevrek hakkında neden soruşturma açılmıyor Adam hayırsız evlat gibi Har vurup harman savuruyor
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Adil gevreki malatyasporun başından biri alsın lütfen. Vali bey nerde Büyükşehir belediye başkanı nerde
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    3 yıl önce düşmemiz gerekiyordu.şansa diğer takımların hatalarından ve devlet sayesinde ligde kaldık.düştük...ayrıca düşersek 2 3 yıl ard arda ligden düşeriz.yeşiltepe 1 nolu stada yavaş yavaş...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ligden düşmesi kesinleşen ilk takım olduk.bundan sonra isimler üstünde durmanın hiçbir faydası olmaz.en başta gelen suçlu taraftardır.sonrada yönetimdir.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Kağan (2 yıl önce)
    ARTIK ÇOK GEÇ Takıma sahip çıkan yok. Amatörce yönetiliyor. Geçmiş olsun.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Hamdi (2 yıl önce)
    Gazeteciye saldırı olayında gördükki sözde bir taraftar derneği işin içine girmiş, ortalığı karıştırmak için parayla tutulan adamların barınağı olmuş. Bir taraftar grubu da çıkıp bir açıklama yapmadı. Bu taraftarlarla mı bu kulüp ayakta kalacak. Hatırlarsanız kulübe kurşun sıkında taraftar derneğinden çıkmıştı. Taraftar derneği böyle olan kulübün süper ligde bu kadar oynaması bile büyük şans. Önce bu taraftar denilen organizasyon merkezlerini ıslah edeceksin. Halkı bunlar zanneden ya da öyle görmek işlerine gelen 3 tane siyasiyi şakşak için arkalarına alıp her şeyi yapıyorlar. Akarlarını kesin bir tanesini statta bulamazsınız. Bazıları için bu sözde taraftarlık kadrolu iş ve geçim olmuş.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Turo44 (2 yıl önce)
    Bir rüya görsem ki,lig ler bitmiş ve biz düşmüşüz... Uyansam ki, ligler gerçekten Bitmiş ve biz düşmüşüz...o kadar sevinecemki,anlatamam.Çünkü Böyle her hafta kahroluyoruz. Artık iş arkadaşların dalga konusu olduk,eğleniyorlar bizimle.Dertleşecek çok şey var da .....kalsın. Gurbette Selamlar
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Söylenecek söz kalmadı ,yapılacak hiç bir şey yok,son sıradaki takıma kim para verir,ligin sonu yaklaşmış puan farkı açıldıkça açılmış, değerli dostlar bu futboldur düşersin çıkarsın ama bir kulübü borç batağına batiramazsiniz soruyorum gelirin kadar harcamak çokmu zordu sayın başkan diyorum.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Teşekkürler Adil başkan binlerce defa teşekkürler niye diyeceksiniz en azindan bize stres yaşatmadan ruh sağlığımızı bozmadan ligden takımı düşüşürdunuz, kulübün maddi durumunu biliyorsunuz geçen sezon ligde kaldığımizda göreve bıraksaniz ve malatyalilarin gönlündeki yerinizi alsanız olmazmiydi.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Msg (2 yıl önce)
    Sadece ve sadece şunu söylemek istiyorum İstanbul’dan bu takım a ait kimse gelmesin zaten İstanbul’ a taşımak istiyordu takımı.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Emrah Dağcı (2 yıl önce)
    Adil gevrek zerre kadar Malatya lı onuru taşıyorsan bu gün hiç bir şart koşul bahane öne sürmeden İSTİFA EDERSİN. Ben senin bu onuru göstereceğine inanıyorum
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Sorumlu ne başkan, ne siyasiler ,ne futbolcu...Sorumlu taraftardır...para vermeden stada giren her maç başkanı alkışlayan taraftardır...yıllar öncenin gerçek malatyaspor taraftarı olsaydı bu takımda ne bu başkan beş dakika kalır ne de bu futbolcular bu kadar vurdumduymaz oynarlardı..
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Değerli Hüseyin bey teşekkür ederim işte ben o taraftarlardan biriyim 83,90 yılları arasında taraftar olarak deplasmana herkes kendi parası ile gider,yolda bir simidi paylasir,bilet almak için iki hafta para biriktirirdik özellikle 2000 yıllardan sonra bazı taraftar kimlikli kişiler kulüp ve başkanlar tarafından maddi olarak desteklenir oldu yani baskanlarin yancı taraftar grupları oluştu işte biz o günlerde malatyasporumuzu kaybetmiştik, kulüpten derneğe verilen biletlerin yarı fiyatına Sivas caddesinde satıldığı günleri gördük .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Parasız maça sokan kim Pasolig e kim bilet yüklüyor bunlara finanse eden kim Taraflar da paraya tamah ediyor hangi liğ olursa olsun aynısını alıyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Üzülüyoruz elde değil, benim bu takımla ilgili en başarılı olduğu dönemde de hep güvenmedim, şans ve rakip takımların ikramı ile süperlig ve aynı şans ile devam ettik, ya şans o kadar büyük ikramiye gibi ki düştük yine kaldık. Eee çekirge misali 1,2 olur ama 3. de cumburlop hakettiğimiz yere. Bir takım hiç mi ders almaz, demekki biz ders almamışız ki aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Ben burada en başta ballı başkan olmak üzere, O'na güvenip başarısız olduğu halde destek veren herkes suçludur.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (2 yıl önce)
    Helal olsun şu adama, Malatya'da bir yiğit karşısına çıkıpta takımı elinden alamadı. Parayı belediye verdi, bu harcadı. Takımı hem oyuncu, hemde mali yönden çöpe çevirdi. İki üç hafta sonra bırakıp gider. Transfer dönemi bitmeden Selahattin başkan takımı şu adamın elinden alıp elle tutulur iki üç oyuncu alır inşallah.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Togili (2 yıl önce)
    Takımı lig den çekin bu hale hakemler.getirdi dünyanın en rezil.ligi
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Yms,li (2 yıl önce)
    Hepimize gecmis olsun yms bu batakliktan cikamaz ac ayi oynamaz derler uzulen sadece taraftar baska kimse degil
    %97
    %3
    Yanıtla
  • develılı kadir (2 yıl önce)
    efsane malatyaspor küme düşmüş başkan hikmet tanrıverdi statın önünde basına şu demeci vemişti YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDE KALKAR ne oldu yiğit amatör kümeye gitti bizde uzun bir süre süper liğe hasret kaldık ozaman ne kadar yiyici takım varsa takımın üstüne üşüşmüşlerdi şimde bu takım küme düşüyor basınıyla derneğiyle stk larıyla yönetimiyle herkes suçlu kulubün binası kurşunlandığı zaman bu takımın bu günü hazırlandı ozaman twdbir alınsaydı şimdi böyle olunmazdı
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Hoca ,oyuncu bırakalim bunları kulübü iflas ettirmisler ne kadar borcu var başkan dışında bilen varmı ,o kadarda oyuncu sattık kimseyi delilsiz sucluyamam ama bu kulübe kayyum aranmalı ve devlet el koyarak gelir ve giderleri aynı zamanda yerindelik denetimi yaparak incelenmelidir yoksa bunları çok konuşuruz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kovid (2 yıl önce)
    Amaan çokta önemlimi ,zaten havamız kalmamisti....artık 5-10 yıl sonra belki adam gibi biri takımı taş gibi tekrar cikartir...bizde özlemiş oluruz...Malatya Futbol Kulübü....MFK gümbür gümbür gelecek...
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Bu takıma yazık oluyor. Gerçekten yenilgi hak etmedi. Adil gevrek körmü takma iki tane forvet ve on numara kazım.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • boztepeli (2 yıl önce)
    Halaycı tayfaya fazla süper lig yallah hadi kümeye.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Matematiksel olarak düşene kadar, Hayaller kurmaya devam diyorum ,para yok para lütfen bir yetkili bu kulübün gerçek borcunu açıklasın veya valilik kayyum atasında gerçekleri bilelim bu ligde parasız olmaz kimse hayır için buraya gelmiyor,tek sorumlu başkandir ve bu durumu seyreden siyasiler ve belediye başkanıdır.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Canercan44 (2 yıl önce)
    Bu takim çoktan düşmüş boşuma ümit besliyoruz üzülüyoruz sahip çikanda yok kolay kolayda daha süper lige çikamaz bu enkazla geçmiş olsun hepimize
    %87
    %13
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Bu takım ve yönetim daha Malatya'ya gelmesin, Mustafa Taşar yönetiminde gençlerle maça çıkalım, nasıl olsa her maç yeniliyoruz. Ha öyle yenilmişiz ha böyle. Düşersek de şerefimizle düşelim.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Alper (2 yıl önce)
    Münir denen adam hemen gönderilmeli haftalardır takıma zarar veriyor topu eziyor iki gol pasını vermedi gol onun yüzünden yenildi yazık takım arkadaslarının emiğine yazık
    %87
    %13
    Yanıtla
  • 1644073070 (2 yıl önce)Alper isimli kullanıcı yorumuna
    Müniri falan boşver.Sen klüb başkanına bak.Futbolcuların 5 aydır maaş almadığını kendisi ifade etti.Kısaca futbolcu parayla oynar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çaliştığın yerden para alamıyorsan gidersin ilgili mercilere şikayet edersin iştende çıkarsın haa bunu yapmayıp iş yerine ihanet ediyorsan oda senın karakterin ne diyeyım
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Çalıştığın yer diye örnek verdiğin yer Malatyaspor klübü.Bu klübü şikayet etmeyen futbolcu kalmadı.Bunu bile idrak edemiyorsun.Buda senin karakterin
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Şikayetçi olan sporcu maça da çıkmasın olay ilgili mercilere intikal etmişse yönetim ceza veremez neden oynamiyorsun deme hakkı yok takimdayer alıyor kadroda oyuna çıkıyor oynamiyorsa o futbolcunun karaktersizligi. Omurgasız insanlar için taraftarın birbirine hakaret etmesi hoş değil
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bu kadar mantıksız bir yorum olamaz.Klüp futbolcuyu transfer ederken maaş, prim konuşulur öyle sözleşme yapılır.Futbolcuya sözleşme gereği ödemeyi yapmıyacaksın,boş vereceksin.Sonra birde suçu onlara yüklüyeceksin.Böyle bir mantaliteyi kendince haklı görebiliyorsan ne diyeyim buda senin karakterin.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Alu (2 yıl önce)
    Parasını vermezsen,oynamaz.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Takım Antalyaya kampa değil tatile gitmiş.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • 1644073102 (2 yıl önce)Abdullah isimli kullanıcı yorumuna
    Bu ligin açıkara en kötü oynayan takımıyız.30.haftada düşmemiz garantileşir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Bu hoca ile olmayacak belli oldu. Gerçi bu başkanla anca bu kadar olur. Şimdi bu maçı kazanabilir malatya ama sezon başındada maç kazanırken yazdık bu sistem olmaz anca biryere kadar dedik bu sitede skora göre yorum yazanlar yaygara çıkardı. Sonuç ortada.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • 1644072162 (2 yıl önce)Fth isimli kullanıcı yorumuna
    Halen hoca deyip duruyorsunuz.Başkanın bile 5 aydır maaş ödemesi yapmadım diyor sen bu hocayla olmaz diyorsun.Başkanın diyorki parasız oynayın anladın..
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Yorumu okursan asıl sorumlu başkan diyorum
    %75
    %25
    Yanıtla