SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Galatasaray O'nu, O Beşiktaş'ı İstiyor

0
Güncellendi - 2017-05-26 18:19:30
Galatasaray O'nu, O Beşiktaş'ı İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor’un genç orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, Spor Toto Süper Lig’de başarılı olacağına inandığını söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor’da başarılı bir sezon geçiren Azubuike’nin adı Fransız devi Monaco’nun yanı sıra Süper Lig’in devleti Galatasaray ve Beşiktaş ile anılmıştı. Oynadığı mevki itibariyle birçok takımın radarında olan Nijeryalı yıldız, Evkur Yeni Malatyaspor ile Süper Lig’e çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.

SÜPER LİG EKİPLERİNİN LİSTESİNDE

TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’un ta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike Süper Lig ekiplerinin listesinde yer alıyor. Genç oyuncu için Süper Ligin devleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile bazı kulüplerin devrede olduğu iddia ediliyor.

Bayelsa ve Niger Tornadoes formalarını giydikten sonra 7 Ağustos 2015’te Evkur Yeni Malatyaspor’a katılan Nijerya U23 Milli takımının da kaptanı Azubuike, merkez orta sahada bu sezon gösterdiği başarılı performansla bütün dikkatleri üzerine çekti.

“ÇOK MUTLUYUM”

Sarı kırmızılı takımın gözdelerinden olan ve herkesin büyük beğenisini kazanan Azubuike, takımdaki geleceğiyle ilgili Radyospor’a önemli açıklamalarda bulundu.

Azubuike, Evkur Yeni Malatyaspor’u Süper Lig’e taşıdıkları için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Olimpiyat Oyunları 2016 Rio De Janeiro'da Nijerya U23 takımıyla 3. olduk ve bronz madalya kazandık. Evkur Yeni Malatyaspor takımıyla Süper Lig'e yükseldik, çok mutluyum. Süper Lig'de de başarılı olacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Teknik direktör İrfan Buz’a minnettar olduğu dile getiren Nijeryalı futbolcu, “Hedefim Dünya Kupası'nda oynamak. Teknik direktörümüz İrfan Buz ile çalıştığım için çok mutluyum. Bana bir baba gibi davrandı. Müthiş bir teknik adam, ona minnettarım” ifadelerini kullandı.

“GALATASARAY MENAJERİMİ ARADI”

Birçok takımı radarında bulunan yetenekli oyuncu, adının Galatasaray ile anılmasına ilişkin, “Galatasaray ile ilgili haberleri basında okudum. Devre arasında bu haberler çıkmıştı. Ben o dönem işime odaklandım ve Yeni Malatyaspor ile hedefimize ulaştık. Devre arasında menajerimi birkaç takım aradı, bu takımlar arasında Galatasaray'da vardı. O dönem ben bu teklifleri değerlendirmedim. Galatasaray ile gündeme geldiğim için çok gururluyum. Kariyerime Türkiye'de devam etmek istiyorum” açıklamasında bulundu.

“BEŞİKTAŞ’TA OYNAMAK İSTERİM”

Azubuike, Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa doğru ilerleyen Beşiktaş ile isminin anılması konusunda da değerlendirmede bulundu.

Beşiktaş’ın çok büyük bir kulüp olduğunu ifade eden Nijeryalı orta saha oyuncusu, “İsmim Beşiktaş ile de anıldı. Beşiktaş çok büyük bir kulüp, çok büyük bir camia, Siyah-Beyazlı takımda oynamak isterim. Belki bu rüyam ilerleyen zamanda gerçek olur” diye konuştu.

Azubuike, İngiltere Premier Ligi’nde de oynamak istediğini belirterek, “Çok çalışıyorum, hedeflerim var. Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası'nda oynamak en büyük arzum. Major ligleri takip ediyorum. Favorim İngiltere Premier Ligi, İngiltere'de oynamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

2018 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike’nin adı daha önceden Fransız devi Monaco ile anılmıştı.

Fransa’nın büyük kulüplerinden Monaco, U23 Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan Azubuike için daha öncede sarı kırmızılıların kapsını çalmış ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Atiba Hutchinson'a benzetilen Azubuike’nin transferiyle ilgili son kararı yönetim verecek.

20 yaşındaki genç oyuncu, oynadığı mevki itibariyle Süper Lig ekiplerinin gözdesi durumuna geldi. Sadece Türkiye’den değil, yurt dışından da bazı takımların dikkatini çeken genç oyuncunun Evkur Yeni Malatyaspor ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Radyospor- Ajansspor- FERDİ DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Fatih (6 yıl önce)
    Forman 8 milyon messiye bile vermez. Onun yerine malatya beşiktaş ile takasa gitmeli. Ömer ş. Pektemek tolga , genç muhammed enes, aras veli rhodolfo gibi oyuncuların en az 4 ü ile takas edilebilir. 1_2 milyonda para alınır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (6 yıl önce)
    Azubuike Yeni Malatyaspor'un mevcut kadrosunda süper ligde oynayabilecek birkaç oyuncunun başında yer alıyor. Kendisiyle mutlaka devam edilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa ÇUHACI (6 yıl önce)
    Galatasaray'a gidip yedek kalmaktansa Malatyaspor'da oynayıp ilk 11 de sahaya çıkmayı tercih etse kariyeri açısından daha verimli olur. 1 yıl süper lig tecrübesi gelecek yıllarda Azubuki'ye daha fazla katkı sağlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • çarmuzulu (6 yıl önce)
    azubuike malatyaspora lazım değilmi sattığın fiyata yerine alabilecekmisin yaşı genç kendini süperligde ispat etsin herzaman fiyat olarak üstüne kor .MALATYA altyapıya önem vermeli trabzon özünden ayrıldı durumu ortada .Birinci ligde yaşı 25 i geçmeyen yetenekleri ikinci oyuncu olarak alınmalı 6-7 de tecrübeli oyuncu iyi bir hoca ile ligin tozunu attırırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 yıl önce)
    8 milyon euro verirlerse satilmasi uygundur...klubümüz acisindan muthis karli olur...isteyen takimlarin coklugu iyi haber.fiyat kızışirsa super olur..insalllah 3 buyuklerin 3de almaya kalkarsa fiyati dahada artar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Sözleşmesin kesinlikle uzatılması lazım süper ligde en azından yarım sezonda kendini gösterirse şimdi onerilen bedelinin en az 5 katına satılabilir böyle genç yetenekler her zaman kulüplerin eline geçmez iyi değerlendirilmesi lazım, Eskişehir Tarık gibi berbat bir oyuncuyu GS ye 5 milyon euroya sattıydi
    0
    0
    Yanıtla