SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik Merkezi Öğrencilerine 'Film İzletisi ve Analiz' Programı

Gençlik Merkezi Öğrencilerine 'Film İzletisi ve Analiz' Programı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın, Aile, Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi’ndeki öğrencilere, “Film İzletisi ve Analiz” programı düzenlendi. 

Sanat Sokağı’nda bulunan Gençlik Merkezi’nden istifade eden öğrenciler, eğitimin yanı sıra kültürel anlamda da aktivitelere katılım sağlıyorlar. 

GençlikMerkezi’nde gençlere yönelik başlatılan “Film İzletisi ve Analiz” programı hakkında bilgiler veren Sosyolog Süheyla Uluç Önler programlara gençler tarafından yoğun ilgi olduğunu belirterek, “Birimimiz çeşitli hususlarda danışmanlık hizmeti vermektedir. Aynı zamanda çeşitli kamu kuruluşlarında ve rehber öğretmen olmayan okullarda rehberlik hizmeti de vermekteyiz. Yaşanan deprem sonrası psikososyal destek adına birçok etkinliklerimiz oldu. Bu etkinliklerimizden bir tanesi de şu anda yapmış olduğumuz “Film İzletisi ve Analiz”. Bu film izletişinden sonra gençlerle sohbet edip, film üzerine analizlerde bulunuyoruz. İzletmiş olduğumuz film, gençlerin bakış açısını ölçmek adına bizim için bir tür veri olacak.” dedi. 

Sosyolog Ayşenur Aydoğan ise yapılan bütün çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine ve gençlere çok yardımcı olduğun söyledi. Aydoğan, “Deprem bölgesinde yaşıyoruz. Sosyal imkânları kısıtlı olan depremzede gençlerimize ücretsiz olarak psikososyal hizmetler veriyoruz. Bu bağlamda Büyükşehir Belediyemiz bize çok yardımcı oluyor. Bugün burada yapılan film izleme etkinliğinde gösterilen film, toplumsal konulara değiniyor. Film izletme etkinliğini yapma amacımız, gençlerimizin farklı görüşlere sahip olmasını sağlamak ve farklı görüşlere karşı oluşabilecek önyargıları kırmak. Bu film izleme etkinliği yaptığımız ve yapacağımız etkinliklerden sadece bir tanesidir. Bu tarz etkinliklerimiz devam edecek. ” diye konuştu. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız