SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Koordinasyon Toplantısına Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Malatya'da koordinasyon toplantısına katıldı.

Malatya Valiliğine gelen Bak, burada kamu kurumlarının yetkililerinin katıldığı koordinasyon toplantısına iştirak etti.

Bak'a toplantının açılışında Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek tarafından takımın forması ve atkısı hediye edildi.

Görüntü almasının ardından toplantı basına kapalı sürdü.

Toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan tarafından bakanlıkça Malatya'ya yapılan yatırımlarla ilgili sunum yapıldığı belirtildi.

Toplantıya Malatya Valisi Ersin Yazıcı, AKP Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İhsan Koca ile diğer ilgililer katıldı.

Bakan Bak, sosyal medya hesabından, “Battal Gazi’nin şehri Malatya’dayız. Malatya Valiliği’nde gerçekleştirdiğimiz toplantıda, depremin yaralarını gençlik ve sporla iyileştirme gayretimizden söz ettik. Şehrimize yakışacak projeleri en kısa zamanda hayata geçireceğiz.” dedi.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (1 ay önce)
    Adil efendi işte bunun için Malatyasporu bırakmak istemiyor. Malatyaspor kimin umrunda. Malatyasporu bu adamın elinden almadıkları sürece hiç bir şey olmaz bu takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (1 ay önce)
    Sami Er hangi sıfatla katılıyor? Sami Er in toplantılarına Çşb il müdürü niye gidip sunum yapıyor? Ülkede gerçekten kimse yerini bilmiyor. Seçilmiş edaları ile kendileri kaybediyor
    %75
    %25
    Yanıtla
  • haceli (1 ay önce)
    sami er'in belediye başkanı gibi davranması hiç hoş ve etik değil bence. sürekli protokolde. bakan karşılıyor, bakan uğurluyor.
    %83
    %17
    Yanıtla