SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek, 'Cenazeyi Üstüne Yıkacağı' Birilerini mi Arıyor?!

Gevrek, 'Cenazeyi Üstüne Yıkacağı' Birilerini mi Arıyor?!
A- A+ PAYLAŞ

Adil Gevrek başkanlığındaki, neredeyse tamamına yakını Malatya kamuoyunca tanınmayan bir 'yönetici grubu tarafından 'idare edilen' Yeni Malatyaspor'un, Süper Ligde puan cetvelinin en son sırasına düşmesi ve ligden düşmeye ilk aday olmasının ardından, haftalardır ortalarda gözükmeyen Gevrek, takımın Antalya kampında ortaya çıktı ve 'başkalarını' suçladı.

Görev döneminin büyük bölümünde, kulübü şeffaf yönetmediği, hesaplarının açık olmadığı iddialarına muhatap olan, son 3 yıldır ligden düşmeme mücadelesi veren, bir seferinde ligden düşmesine rağmen,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği  ligdeki takım sayısının artırılması kararıyla ligde kalabilen Yeni Malatyaspor'daki kötü gidişe rağmen haftalardır ortada gözükmeyen Kulüp Başkanı Adil Gevrek Antalya'da ortaya çıktı.

Malatya'daki 6-2'lik şok Alanyaspor mağlubiyetinin ardından, stadı yoğun güvenlik altında bindiği araçla terkedip sessizliğe bürünen, daha sonra Malatya'daki 2-2 sonuçlanan Kayserispor maçında sahada hakeme saldırı girişimiyle görülen, daha sonra da kulübün yönetimini neredeyse Teknik Direktör Sumudica'ya bırakan Gevrek, siyasileri suçladı. 

 Gevrek, bugüne kadar her sıkıştığında kendisine parasal destek veren ve bu nedenle de görevinin devam etmesini sağladığı için bugün haklı eleştirilere muhatap olan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile siyasilere, kulübe destek olmadıkları için tepki gösterdi.

Takımın kötü gidişi ve kulübün iyi yönetilememesinin doğal sonucu olarak yeni bir yönetim oluşturulması için Gürkan'ın öne çıktığı bir hareketle yönetimi bırakması için çaba gösterilen, bu aşamada ancak 'Ben bu kulübü kurtarırım' diye ortaya çıkan Cengiz Günaydın'a rağmen, yapılan toplantılara katılmayıp, bu konudaki çabaları sonuçsuz bırakan, ancak bundan sonra da sürekli parasal destek talep eden Gevrek, bu çıkışıyla şaşkınlık yarattı.

Takımın Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampında ortaya çıkan Gevrek, kulübün resmi sosyal medya hesabında yayınlanan açıklamada, "Bu şehirde siyaset yapıyorsanız bu şehrin takımına sahip çıkmak zorundasınız. İyi günde varsınız kötü günde yoksunuz. Kötü günde destek çıkmıyorsanız iyi günde gelip menfaatiniz için fotoğraflarda en önde olmayacaksınız." dedi.

Kulübün yönetim istikrarına kavuşması için yıllar önce 'her önüne gelenin kulübe başkan ve yönetici olmasının önüne geçilmesi için' yapılan, başkan ve yöneticilik için ciddi sınırlamalar getiren tüzüğün ardından, buna sığınarak kulüp üyelerini kendi yakınlarıyla dolduran ve dolayısıyla bir kongre kararı alıp bırakmaya karar vermemesi halinde yönetimin, sadece adli ve idari mercilerin bir başka nedenle görevden alınmaları haricindeki bir çözüme fırsat vermeyen Gevrek'in bu toplantısında, takım kaptanları Adem Büyük ve Sadık Çiftpınar da konuştular.

Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabında, Gevrek'le birlikte açıklama yapan Adem Büyük'ün, "Açık ve net söylüyorum. Bazılarının bu takıma köstek olmaktan başka yaptıkları hiçbir şey yok. Bunu gerçek Malatyaspor taraftarları haricindeki taraftarlara söylüyorum." dediğine ilişkin bilgi yer aldı.

Yine takım kaptanlarından Sadık Çiftpınar'ın da "Takımın kaptanlarından biri olarak rica ediyorum. Adil Gevrek’e Adem Büyük’e Sadık Çiftpınar’a olan küskünlüğünüzü bir kenara bırakın. Takımımız için şehrimiz için gelin bize destek olun. Hep beraber takımımızı bu konumdan yukarı çıkaralım." dediği belirtildi.

Bu arada, Yeni Malatyaspor'un durumu ve Gevrek'in suçlamalarına karşın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor'daki durumun ciddiyetini tam olarak kavrayamamak ve 'zamanında' gereken müdahalelerde bulunmamakla eleştiriliyor ve bugünkü tablonun sorumlularından birisi olarak görülüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

50 yorum yapılmış

  • ARG (2 yıl önce)
    Adil yaptıkları açığa çıkmasın diye seçime bile gitmedi.Tek bir şekilde açığa çıkmayacaktı oda küme düşerek.Küme düşünce kimse seçim falan istemeycekti.Ve yaptıklarının üstü örtülecekti.Sezon başı yapılan 3.lig futbolcu transferleri de bu sebeptendi.Adil Gevrek spor artık küme düşüyor.2 sene sonra kimse adını bile hatırlamayacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Geçen yıl pandemiden dolayı maçların seyicisiz oynanması özellikle Anadolu takımlarına büyük darbe vurdu.bizim zaten tribünlerimiz hep boş olduğu için bizi fazla etkilemedi.sadece yayın geliriylede bu değirmen dönmez.dehşet hatamız izzet erdoğanı getirip akıldışı transferler yapmamız oldu.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • mustafavolley (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Seyirci ne alaka? Bir galibiyetten gelen paranın miktarını biliyormusunuz ? Yayın gelirlerinin miktarını bibiliyormusunuz ?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • battal gazi44 (2 yıl önce)
    Ey yönetim, gidin de Kayserispor başkanı ablamızdan takım nasıl yönetilir dersi alın. 2 sene önce bizim gibi tel tel dökülüyorlardı, şimdi başında sizin beğenmeyip gönderdiğiniz Hikmet Karaman ile üst sıralara oynuyor. Demek ki suç hocalarda değil, dönün aynaya bir bakın. Desteğe gelince bütün siyasiler sana destek vermeyeceklerini ve istifa etmeni 2 yıldır söylüyorlar, milleti aptal yerine koymayın. Bu şehre ve takıma yapacağınız son iyilik istifadır, istifa da yerine gelince en güzel hizmettir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Değerli Malatyalılar bütün görüşleri okudum bir kaç görüş dışında tamamının altına imza atıyorum şunu belirteyim dilim varmıyor ama düştük gibi bundan sonra oyuncular alacakları için fedarasyona başvururlar transfer yasağı gelir ve 4 yıl sonra Malatya 1.amatör ligdeki efsanenin yanında yer alırız bir şehir geçmişten ders almazmi iki takımını aynı hatalara kurban edermi diyorum.Diger bir konu kimse hesap sormaz kimsede hesap vermez herşey kılıfına uydurulmustur .
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Mali yönden her sıkıştığında siyasileri hatırlıyorsun parayı başkası verecekse senin başkanlığına ne gerek var, 5 yıllık tecrübeye rağmen yetersiz kaldın bırakıp gitmedin yönetimsel hatalar sonucu takımı dibe düşürene kadar uğraştın, şeffaflık yok gelir gider tablosu devlet sırrı gibi, hesabını ver ve ara transfer bitmeden bırak artık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Kulübü babandan miras aldın herhalde dingonun ahırına çevirdin birgün çıkipta kamuoyuna bir açıklama yaptınmı kulübün kasasında bu kadar para var veya şu kadar borcu var.Sattığın futbolcuları kaça sattığın devlet sırrı,hiçbir zaman şeffaf olmadın.Şimdi sana kim inansında para versin inanırlığını kaybettin.Zamaninda sana bırak dediler sen bırakmadın.Sende para bitince basının karşısına çıkıyorsun.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    Esasında bu kulübün tüzügünü yazanlar vede denetimde görev alan başta naci şavata olmak üzere degerli malatyalı akil insanların bu kulübü pervasızca bir kişinin insiyatifine bırakanlar kendilerinde bir vebal görüyorlar mı?bu şehri sevmekten pişman ettiler kapansın yok olsun bulgurlu yolları viran olsun...sahipsiz malatya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Adil Gevrek ve yonetiminin eksikleri olabilir, vardir da. ama mesele Adil Gevrek meselesi degil bence. maddi imkanlarimiz nedir, sehir ne kadar bir futbol sehridir, insanlar futbola ne kadar ilgilidir, futbol altyapisi nedir ki biz bu tabloya bu kadar sasiriyoruz? bu sorularin hicbirinin cevabi pozitif degil. kendimizi kandirmaya gerek yok. takimin simdiye kadar ligde kalmasi zaten ekstra bir durumdu. Ayrica kume dusmekte dunyanin sonu degil, surdurulebilir bir yapiyla 1'inci ligde olmakta Malatya icin iyidir. ama bu sistemsizlikle bu takim da dibi gorur ve onun yerine YINE YENI YENIDEN MALATYASPOR takimi kurulursa sasirmam.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    Merhabalar Öncelikle süper ligde bir takımımız var 8 yıldır Başkansın tesadüfler dışında sportif başarın yok.Maşallah kısmetisin hiçbir sıkıntımız yok Allah daha çok versin. Gelelim söyleyeceklerime 8 yıl altyapıdan 1 sporcun çıkmamış ( abdulsamet senden önce de biliniyor) 8 yıl boyunca idman sahası tesisleşme yok 8 yıl boyunca herkesi takıma küstürdün herkesi takımı sahiplendirmedin. 8 yıl boyunca yanında takımının bir iskeleti veya bir sistemi veya kurumsallaşa anlamına ne yaptın 8 yıl boyunca sen asıl başarı oldu çıktın ortaya poz verdin Şampiyon turunda otobüs de bir tane futbolcu yoktu sen ve çevren vardı 8 yıl boyunca hep para istedin çıktın ortaya 8 yıl boyunca Başkan olarak proje çizdin yapın dedin 8 yıl boyunca Malatyaspor a kalıcı bir gelir sağlama girişiminde bulundun mu 8 yıl boyunca sana menfaatsiz destek veren insanları maça bile davet etmedin 8 yıl boyunca bir yardımcı yönetici çıkartıp ulusal basında konuşturamadın ancak uçakta rakip yöneticilere maçı verdik ya ne istiyorsunuz diyen yöneticiyi tuttun 8 yıl boyunca hiç hesap veren değil hep hesap soran oldun 8 yıl boyunca takımın kaç idmanına taraftar davet ettin kaç kişi idman izledi 8 yıl boyunca kaç menajerden sporcu hoca aldın veya sattın 8 yılda alt yapı takımının plakası 02 olarak takım otobüsünü 34 plaka ile geçirdin 8 yıl boyunca alt yapıya bir çim saha yapabildin mi Daha çok şey sayılırdıda boşuna konuşup kendimi üzmek istemiyorum
    %93
    %7
    Yanıtla
  • gercek taraftar (2 yıl önce)
    Sayın Malatya valisi,BB belediye başkanı,ilçe belediye başkanları,Esenlik Genel Müdürü,Malatyaspor Başkanı,Malatyanın tüm milletvekilleri eskiden şu şunu demiş bu bunu yapmışları bir kenara bırakın zaman ego zamanı değil,bir tepsi baklava alıp antremanı ziyaret edip hocanın futbolcunun ağzına baklava dilimi verirken resim çektirme basitliğinden vazgeçelim, eskisiyle yeni transfer edilenlerle futbolcuların gözlerindeki mücadele kararlılığını görüyoruz adamlar bu kentten ekstra prim haketmedikleri para istemiyorlar hepimizin her zaman aynı refleksi göstereceğimiz şekilde 4 ay geciken hakedişlerinin ödenmesini ve sonraki hakedişlerinin ödeneceğine dair ışık görmek istiyorlar ve haklılar.Bu güne gelinmesinde futbolcuların da hataları olabilir.Sayın valimizin başkanlığında yukarda saydığımız yöneticiler ve ilgilenebilecek diğer işadamı,sivil toplum kuruluşları yarın saat 4 de oynanacak maçtan önce bir araya gelinmeli ve futbolculara malatyaspor kulübünün dışında ayrı bir fon oluşturularak doğrudan futbolcu ödemelerinin sezon sonuna kadar ödeneceği garantisi verilmeli ve kulüp başkanı da bu heyete ve kamuoyuna yeni başkan yönetimlerin oluşmasına engel olan tüzük değişikliğide yapılarak sezon sonunda kongreye gidileceği açıklanmalıdır.Bu enkaz yıkılırsa zamanında görevini yapmakta iihmali olan herkes bunun altında kalır.eğer bu kent süper lig takımının yükünü kaldıramayacak durumdaysa da çıkıp insanlara söyleyin ayıp değil samimi ve dürüst konuşmak kazandırır kaybettirmez.saygı ve sevgilerle
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Emir Asaf (2 yıl önce)
    Kulubü devir alacak kişi/kişiler çıkarsa, uluslarası güvenirliği olan bağımsız denetim firmalarından birine kulubün hesaplarının denetletilmesi lazım. mevcut başkanın kulüpten alacağı varmış ve onları almadan da gitmezmiş, konuşulan rakamlar akla hayale gelmeyecek rakamlar, tüm yönetimin alacağı mı bilmem ama eğer sadece Adil Gevrek'in alacağı ise denetim yapılmadan kulübün devir alınmaması lazım. Spordan, siyasete, eğitimden, adalete her tarafımız yozlamış vaziyette. Dürüst ve liyakat sahibi insanların makamları doldurması dileğiyle, saygılarımla.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • emre (2 yıl önce)
    bu haber malatya haber sitesine hiç yakışmadı sırf siyasilere laf gelmesin diye haberi taraflı bir şekilde yapmısınız bu gazetecilik ve habercilik ilkelerine hiç yakımadı haberci taraflı olmaz ben ne adil gevregi savunuyorum nede siyasileri suçluyorum ama bu habercilik anlayışını kınıyorum bu günden itibaren bu siteyi takip etmeyi bırakıyorum
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Selim Karataş (2 yıl önce)
    8 yıldır takımın başında 2 şampiyonluk yaşatıp uefa kupasına götürme başarısı elde ettikten sonra ne oldu da takım bu kadar borç batağına sürüklendi.Süper ligde futbolcu satısından en fazla para kazanan 3. klüp olduğu halde 4 aydır nasıl bu takım maaş ödemesi bile yapamıyor. Tv karşısına geçip bütün Malatya'lılar için utanç toplantısı yapıp para istemesi son damlaydı. Şehrin ileri gelenleri lütfen şu adamı uzaklaştırın her kuruşun hesabını sorun. Yazık günahtır bu şehre bu şehrin takımına gönül veren taraftarına.Çocukluğumdan beri hiçbir maçı kaçırmadığım yağmurda karda çamurda deplasmanlarda canım kadar çok sevdiğim takımın düşmesini istiyorum en azından kafımız rahat olur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Video u bende sonuna kadar izledim. Nasıl böyle bir başlık atabiliyorsunuz anlamak gerçekten çok zor. Biraz empati yapmak gerekir. Takım zor durumda destek bekliyor. Şehrinizin en önemli basın kuruluşu ve şehrinizin sesi ve şehrimden uzakta yaşayan bir Malatyalı olarak sürekli takip ettiğim gazetenin başlığı hiç şık olmamış. Oysaki ben ‘HAYDİ MALATYA GÜN BU GÜN TAKIMINA SAHİP ÇIK, HAYDİ TRÜBÜNLERİ DOLDURALIM’ derdim. Kaptan adeta yalvarıyor 1.500 kişi ile maçlara çıkıyoruz, bizleri destekleyin buna ihtiyacımız var. 4 aydır , 5 aydır maaş alamadıklarını söylüyorlar. Hala Adil Başkan takımı bırakacak mı acaba diye ellerini ovuşturanlar var. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş diye bir atasözümüz var. Herhangi bir olayın gerçek yüzünü anlamak için uzaktan değil, birebir yaşamak gerekir. Ben tekrar Sevgili Malatyalılardan rica ediyorum gün birlik zamanı başka Malatya yok. Sevgili Malatyalılardan da videoyu sonuna kadar seyretmelerini rica ediyorum İnşallah futbolcu kardeşlerimizin emeği boşa gitmez ve super ligde kalırız. Çunkü buna inanmaktan başka çaremiz yok ve başka YMS yok. YMS güzel Malatyamızın markasıdır. Sevgiler selamlar
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Çökelek (2 yıl önce)
    Şu aziz mubarek gün Bütün BEDDUALARIM Sana gelsin ?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Adil Efendi hiç zeytinyağı gibi üste çıkmaya kalkma!!! Malatya'yı Türkiye'ye rezil ettin, Takımı küme düşürdün, pandemi sayesinde ligde kaldık, geçen sene Selahattin Başkan'ın son anda müdahalesiyle kıl payı kurtardık, bu sene maalesef sayende yine düşeceğiz. Konuşmaya hiç hakkın yok. Siyasetçiler sana destek olmayacaklarını, görevi hemen bırakmanı 2 senedir söylüyorlar. Bunu bile bile devam ettin. Daha geçen ay iş adamı Cengiz Günaydın, enkaz halindeki takıma talip oldu, takımı bana devredin ligde tutayım dedi, yine dinlemedin. Bildiğini okudun. Takım düşerse baş sorumlusu sen ve yönetimindir. Eserinle gurur duy!!!
    %74
    %26
    Yanıtla
  • hasan özhan (2 yıl önce)
    adil gevrek parann yoksa niye başkanlık yapıyosun büyükşehir belediye başkanı para vericekse selahattin gürkan başkanlık yapsın başkan dediğin para verir
    %74
    %26
    Yanıtla
  • hasan özhan (2 yıl önce)
    adil gevrek sen kulübün başkanı değilmisin para dileniyosun sana kimse güvenmiyoo başkan dediğin para verir siyasilere belediye başkanlarından para istiyosun . paran yoksa selahattin gürkan başkan olsun belediye para versin belediye para vericek sen başkanlık yapıcan ne güzel kurnaz
    %93
    %7
    Yanıtla
  • erdal (2 yıl önce)
    yeter artık bırak be
    %92
    %8
    Yanıtla
  • hakkı (2 yıl önce)
    şavata ile tüzüğü falan değiştirmeden önce düşüncektin adil başkan. başaramıyorsan yapamadıysan bırakacaktın. yine bırak dedikleri zaman bırakaydın. takımın bu durumunun tek suçlusu sensin... elinde oyuncu tutamama, sattığın paralarla kaliteli oyuncu alamama, antrenörlerin istedikleri yerine nerde bedava kimsenin almadığı oyuncuları alma(ya tutarsa misali) , ertuğrul hocaya herkes kızdı ama şimdi daha iyi anlıyorum herşeyin farkına vardı ve ardına bile bakmadan gitti. kimse kariyerini senin yüzünden yakmak istemez. şumudicada gider. zar zor maç parası bulur maçlara gelirdik sayende o da olmayacak. övün yaptıklarınla takımı nerelerden aldık demeye başla yine. sana geçmişteki başarılarına laf söyleyen var sanki. geçmiş olsun hoşgeldin trtspor....
    %88
    %12
    Yanıtla
  • kiremit (2 yıl önce)
    Gene haber okunsun bol bol yorum alsın diye Selahattin başkan üzerinden haber yapma meziyetinizi fazlası ile konuşturmuşsunuz. Acaba sizin bu kininizin sebebi onunla alakalı bir haber daha yapında başkan sizin işinizi çözsün.
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Başkana en çok kızan taraftarlardan biri olarak söylediklerine harfiyen katılıyorum.Ligi 5,sırada bitirip UEFA kupasında oynarken herkes onunla fotoğraf çekme yarışına girip kendi ismini parlatmaya çalışmış ama takım zora düşüncede birdenbire Adil gevrek muhalifi olmuş tipler ortaya çıktı.bugüne kadar stadın yarısını bile dolduramayan taraftarlar hayali başkan arayışındalar.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • ufuk (2 yıl önce)
    Malatya futbolu İstanbul dan yönetildiği sürece yok olmaya mahkumdur. Tarih tekerrürden ibarettir.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Zeki (2 yıl önce)
    Arsıza söz, kokmuşa tuz kar etmez. Yeni Malatyaspor’u eski Malatyaspor’a çevirdiniz bravo…
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ensar (2 yıl önce)
    Adil bey bu açıklamayı yapacağına kongre kararı alsın talipliler vardı. İkincisi Malatyalı siyasilerin büyük çoğunluğu iki yıldır bırak diyordu . Ama sen racuncu keskini yanına alarak ben kulübümü kimseye yedirmem ,ben emek verdim bu güne getirdim ya kolay mı?/deyip kongre kararı almayan sizdiniz.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Tek kuruş verirse sandıkta görüşürüz , kapıyı gösterdiğinde gidecektin, gitmiyorsan da konuşmayacaksın
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ankara yagmur (2 yıl önce)
    Ben hayatımda bir kulup başkanının hocasının kaptanlarının bu kadar kendilerini camilararini ayak altına aldıkları bir takım görmedim. Takim şampiyon olduğunda poz veren vekillerdi evet. Ama bu takım için Tff yi arayan yeri gelince stat bulan ödenek alan da vekillerdi. Bu kadar nankörlük olmaz.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bu başarısızlığın tek sorumlusu Adil Gevrektir. Takımı ve Malatya yı birazcık düşünüyorsa bir an önce o koltuktan istifa etmeli. Olağanüstü genel kurul yapılmalıdır. Ama hiç sanmıyorum. Malatyasporu mezara gömmeden gitmeyecekler. Tıpkı diğer başkanlar gibi.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (2 yıl önce)
    günaydın, geçmiş olsun...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim (2 yıl önce)
    Y.Malatyasporu küme düşürmek için öncelikle kendi içimizde gayret gösterenler var.Bu kulübe kurşun sıkıldığında takım düşüşe geçmeye başlamış, malesef buna seyirci kalan yeterli tavır ı koymayan siyasiler,basın, taraftarların bir kısmı düşüşün fitilini ateslemislerdir.Aksine bu olayı sahiplenip arkasında duranlar kamuoyu oluşturanlar malesef hedeflerine yavaş yavaş yaklaşmışlardır. Takım sn,Adil Gevrek'in tapulu malı değil takımın gerçek sahibi taraftarıdır sevenleridir.Ya destek olunacak yada takımı ileriye taşıyabilecek bir başkan adayı veya ekip bulunarak teslim edilmeliydi.Bu ışide yapacak kişi sn Gürkan'dır. Şu bilinmelidir ki şeffaflık konusunda başkana haksızlık ediliyor.Satmis olduğu futbolcuların satış bedellerini net bir şekilde açıklamıştır ,açıklamak zorundadır.çünki bu işin karşı takımı var menejeri var altyapısını oluşturanlari var.Diger yandan artık kulüpler periyodik olarak TFF yeUEFA ya mizan göndermek zorundadırlar. Yardım konusunda yeterli yardım yapılıp yapılmadığı tartışılır. Antalya son iki yılda yaklaşık 200 milyon yardım almış, Kayseri ,Berna başkanla birlikte yine çok ciddi yardım almış Ankaragücü son üç yilda 350 milyona yakın yardım aldığı ifade ediliyor.Erzurum keza önemli meblağlarla destekleniyor.Adil başkan malesef sosyal medyayı ve basını iyi kullanamayan dolayısı ile kendini iyi ifade edemeyen baskan profili.Tanriverdi takim düştükten sonra neredeyse omuzlara alınıp yolcu edilecekti.Sn Adil Gevrek 2.ligden takımı almış kısa sürede süper lige çıkarmayı başarmış para vermesede emek çekmiş mesai harcamış, yeterli maddi desteği görmemiş buna rağmen birçok kişi tarafından neredeyse hain ve baş düşman ilan edilmiştir. Evet takım gereğinden fazla borçlandırilmistir.Takimi ayakta tutmak için yapılan transferler zaman zaman yanlış olanlar borcu artırmıştır. Yalnız şunuda unutmamak gerekir elde de yaklaşık değeri 200 milyon olan bir takım var.Artik bu takımı ligde tutmak istiyorsak herşeyi bir tarafa bırakıp her sekilde desteklemeliyiz. .
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Baskanin yonetimin gorev birakma zamani degil acik acik soyluyor varsa kendine guvenen baba yigit varsa ve takima para verecek varsa baskan gorevi birakacak evet takima destek olmayan vekiler belediye baskanlarin malatya halkin secimde oylari kirmizi olacak
    %29
    %71
    Yanıtla
  • mehmet AYDIN (2 yıl önce)
    takim ve şehir 7 yıldır hiç bütünleşmedeki şimdi bütünleşsin 7 yıl önce ikinci ligdeyken takımın başına geçecek bir Allah'ın kulu cesaret edip takımın başına geçmedi özellikle Malatya'nın ileri gelenleri takım süper lige çıktı bir anda herkes spor uzmanı spor yorumcusu oldu ne hikmetse maça gitmeden bir gram faydası olmayanlar kulübe kurşun sıkanlar haraç isteyenler elini cebine atmayanlar bu takımın başarız olması için özellikle Malatya medyası yazılı ve görsel hepsi tek ses başarısızlığa çanak tuttular..herkes şunu iyi bilsin süper ligdeki tüm takımları belediyeler destekliyor hemde üç beş değil elli yüz milyonları akıtarak neden çünkü marka şehir olmak gündemde olmak hep avantaj yaratmiştir şehirlere her zaman ekonomik katkıları fazlasıyla olmuştur ama maalesef iki belediyemiz bir elin parmağı kadar destek vermiştir şimdi bu takım düşerse belediyede düşecek medya düşecek kocaaa Malatya düşecek.. Malatya halkı malatyanın gençleri kahve köşelerinde avunup duracak .. inşallah bu takım düşmez burda olumsuz yorum yapanlar hakaret edenler vicdanı mahşerde iki elimiz yakasında olacaktır..
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Mehmet Saim1643981065 (2 yıl önce)mehmet AYDIN isimli kullanıcı yorumuna
    Tebrik ediyorum.Dogru bir yaklaşım.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Kulübü bu hale getiren tek sorumlu Adil gevrektir,birileri para verecek sizde başkanlık yapacaksanız o para verecekler ekibiyle gelir kulübü yönetirler kulüp kimsenin babasının malı değildir baktınız olmuyor kongrede hesabınızı verir ayrılır gidersiniz .
    %85
    %15
    Yanıtla
  • mehmet naim YAZ (2 yıl önce)
    Size iddia ediyorum çalmadan çırpmadan şeffaf bir şekilde süper lig'de ki bir takımı sadece yayıncı kuruluş e federesyon artı sponsor gelirleriyle ayakta tutmak mümkünken siz takımı bir kişinin aklına EMANET ederseniz olacağı buydu. Yazıktır MALATYAM'A kendi heva ve heveslerinize alet etmeyin.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mehmet bey ornekmi Sivas, Karagümrük,Alanya , Hatay savurganlık yapma parayı har vurup harman savurma gelirler yeterlidir,adam sanki değerli rahmetli soykan ve yönetimi gibi seyirci geleri dışında gelir olmadan ceblerinden para harcamışlar o zamanın genel kaptanı değerli dostum Karaman derinpinarin malatyaspora servetini nasıl harcadığını biliyorum.dipsiz kuyu gibi belediye ve iş adamları para versin agamda başkanlık yapsın.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Yeter artik sayin gevrek. Artik birakin,istifa edin. Koskoca kulup rezil edildi.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Uğur Kaya (2 yıl önce)
    Sizinde haber başlığında dediğiniz gibi Gevrek takımı öldürdü fail arıyor! Siyasileri hedef gösteriyor ama ne hikmetse siz Selahattin Gürkan dan başka kimseyi zikretmemişsiniz! Bu şehir hepimizin bu takım hepimizin siz haberinizde kendi kendinizle çatışmışsınız bu yanlış. Olayı şahsilikten çıkarıp Memleketimizi baz alarak düşünelim siyasilerimizin yıllardır bu takım için yaptıkları ortada buna rağmen 3 senedir küme düşmeme mücadelesi veren bir kulübün başkanına kusura bakmayın ama kimse destek olmaz o sebeple birilerini hedef gösterecekseniz bu adil gevrekten başkası değildir! Vesselam…
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Hasan Gökçe (2 yıl önce)
    Adil Gevreğin son yıllarda ki vizyonu ortada Siyasileri yapmış olduğu ucuz açıklamalarla hedefe koyması tamamen akıl tutulmasıdır. Adil Gevreğin Siyasileri hedefe koyması sizinde sadece Selahattin Gürkanı hedefe koymanız tamamen şahsi bir olaya dayanıyor. Gürkanı seversiniz sevmezsiniz siyaseti bir kenara bırakıp takıma bunca desteği sağlayan birine haksızlık etmek Malatyalıya yakışmaz. Küme düşme kaldırılsın diye mücadele eden Gürkan takıma maddi manevi destek sağlayan Gürkan ama eleştirilen yine Gürkan biz Malatyalı olarak Adil Gevreği istemiyoruz istemediğimiz gibi Siyasilere burdan açıkça çağrıda bulunuyoruz bu adamı gönderin!
    %63
    %37
    Yanıtla
  • ForzaMalatya (2 yıl önce)
    Bırak deniliyor adam taliplisi varsa bırakayım diyor bu defa cenazeyi yıkacak yer arıyor diyorsunuz anlam veremiyom
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Enes (2 yıl önce)
    Yazdığınız haberin içinde sorularınıza zaten cevapları vermişsiniz! Buna rağmen bu takıma hem maddi hem manevi en büyük desteği sağlayan Selahattin Gürkanı hedef göstermeniz sizin haber anlayışınıza olan bakış açımızı zedeledi. Bu adam iki sene önce basın toplantısı düzenleyerek Adil Gevreği istifaya davet etmedi mi? Buna neden yer vermediniz neden sadece hedef gösteriyorsunuz? Bizler cefakar Malatyaspor taraftarları olarak Adil Gevreği ve yönetimini istemiyoruz siyasilerimizin de bu adamın arkasında durmayıp bu adamı göndermesini istiyoruz.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Abdurrahman (2 yıl önce)
    Valla ben bu seneye kadar gevreği savunan biriydim ama bu sene artık tadını kaçırdı bırak artık kimse sana güvenmiyor başkandan ziyade kulübün sahibi gibi davrandı şimdi her şey suyunu çekince konuşmaya başladı
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Su Malatyaspor konusunu donup dolaştırıp Selahattin Gürkan in üzerine atmak için Adil Gevrek, bir ķisim taraftar ve Yerel medya elinden geleni yapıyor. Ama bu demode yönetimi millet yemiyor. Bu isin arkasında duranları herkes biliyor. Malatyahaber keske haberin içine 2020 yılında selahattin gurkan ın basin toplantisi düzenleyip Adil Gevrek e bu şehir seni istemiyor istifa et dediğini de yazsaydın.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Adam açık açık söylüyor oyuncuların parasını veren gelsin diyor daha ne desin. Gerçekten samimi olan varsa çıksın oyuncuların parasını versin kulübün anahtarını alsın ya da hep beraber destek olunsun. Bu durum Malatya miza gerçekten yakışmıyor. Yok şehrin iş adamlari ve önde gelenler sahip çıkmıyorlarsa Adil başkana cagrimdir bir yardım kampanyası başlatin taraftar olarak oyuncuların alın teri hakkını biz verelim.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Aslan Esen (2 yıl önce)
    3 senedir hiçbir vizyona sahip olamayan Adil Gevrekim biz taraftarlar üzerinde hiçbir hükmü kalmamıştır. Siyasilere gelince adil gevrek siyasileri suçlamadan önce hesap vermeli zira bu takıma en büyük desteği Selahattin Gürkan vermiştir. Burada Siyasetten öte şehrimizin en önemli markasının geleceği söz konusu para verince başkan iyi vermeyince kötü yok öyle bir dünya Adil Gevrek verilen paraların hesabını veremediği sürece siyasiler tarafından hiçbir desteği göremez. Önce hesap vermeliler şeffaf olmalılar. Çelişkilerle dolu haberinizi gözden geçirmenizin ve Malatyamızın gündemini siyasileri hedef göstererek meşgul etmemenizi rica ediyorum.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kadir (2 yıl önce)
    Sen bu güne kadar bu takıma ne yaptın 3 yıldır bu takımın hali bu takım düşerken senin ekonomin kat kat yükseldi giydiğin montun parası kadar bile bu takıma para vermedin,Malatya’lı var mı?yönetiminde babanın malı gibi yönetiyorsun önce sen hesap vermelisin
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Adil Gevrek haklı. Salahattin Gürkan ve Vekiller takım iyiyken boy boy fotoğraf çekerler. Adam başarısız ama haklı.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • taraftar (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Bi adil bi sen haklısın Selahattin başkan 2 yıl önce adile kapıyı gösterdi defol git dedi neyin rüyasındasın sen
    %66
    %34
    Yanıtla
  • 1643964181 (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Bence belediye başkanları futbol takımlarına yardım yapma gibi bir görevleri yok halkın parası hizmet için kullanırlar yinede elinden geldiği kadar yardım ediyor. Yönetim kendi yağı ile kavrulmalı
    %100
    %0
    Yanıtla