SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek 'Efkardan' Kendini Gecelere Salmış!

Gevrek 'Efkardan' Kendini Gecelere Salmış!
A- A+ PAYLAŞ

Önceki gün istifa eden Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, salı akşamı bir alışveriş merkezinde kız arkadaşıyla görüntülenince büyük panik yaşadı. Gevrek,  “Bu fotoğrafların yayınlanmaması gerekiyor! Aramızda bu sorunu halledelim” dedi… 

Sabah Gazetesi’nden Gökhan Gökduman‘ın haberi şöyle;

‘ADİL BEY’İN DANIŞMANI VE BORSACIYIM’

Yeni Malatyaspor‘un evli ve üç çocuklu eski başkanı Adil Gevrek, salı akşamı İstanbul’daydı. Zincirlikuyu‘daki bir AVM’de kız arkadaşı ile görüntülenen Gevrek, “Beni neden çekiyorsun, magazinlik biri değilim” diyerek muhabirimizden fotoğrafların silinmesini istedi.

Olumsuz yanıt alan Gevrek, bu kez “Bu fotoğrafların çıkmaması lazım, bunu aramızda, ikimize de zarar gelmeyecek şekilde halledelim” dedi. Yüzünü saklamaya çalışan kadın ise “Ben Adil Bey’in danışmanı ve borsa uzmanıyım” dedi.

Adil Gevrek, olayın ardından telefonla ulaştığı muhabirimize “O fotoğrafları istersen basabilirsin, ben yanımdaki kadın zarar görmesin diye sana sert davrandım” dedi.

haberiskelesi.com- sabah.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • ali (2 yıl önce)
    Helal olsun başkana Malatyalılar buna layık.Hadi bakalım Malatyaspor iyi durumdayken kulübü bize bırak diyenler şimdi gelsinler bakalım.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Şunun fotoğrafını ve ismini artık anmayın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Müslüm baba veya ferdi Tayfur dan bir parçada güzel gider diyeceğim ama olay efkar dağıtma değil mutluluk resmidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    E o kadar parayı bir şekilde yemesi lazım. Tek başına da yemiyordur eminim. Bunu destekleyen taraftar bozuntularinin 200tl leri bittiyse gidip istesinler yeniden.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Ne söylesek boş!Hesap soran yokki.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 1649537579 (2 yıl önce)Hüsnü isimli kullanıcı yorumuna
    Sormazlar soramazlar çünkü ip bir çözülürse sonu nereye gider bilinmez.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sinirlerim bozuluyor doktorum nerede şu insanı haber yapmayın artık .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    yaa adam yenimalatyasporu öyle yemişki.. adamın yatı var yatının yanında iki tane porçe marka ceep duruyo. üç kişi ile ortaklaşa beylik düzünde 632 tane villa yapıyorlar adam başı 211. tane villa düşüyo orda her villa en az 20 - 25 milyon. bunların hepsi yenimalatyasporun sayesinde oluyor.. şimdi sorarım bu adam neden denetlenmez. denetlenmediğine göre birileri bu adamla berabermi çalışıyor.. ve bu malatyanın yerel medyası nerde sayın valiyi. belediye başkanlarını ve milletvekillerini yerel basın neden harekete geçilmesi için eleştirmez onuda merak ediyorum
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Bu insanın 8 yıl önceki mal varlığı nedir bugün nedir tabi çevresinin mal varlığınada bakılsın olay ortaya çıkar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Sende suç yok ağa esas suçlu seni oraya getiren ve olanları seyreden Malatyalı siyasilerdir bütün oyuncular ihtar çekip boşa çıkıp gidiyorlar hazirana 400 trilyon borç ve futbolcusu olmayacak bir kulüp bıraktın beklentimiz bir devlet yetkilisinin gel adil efendi hukuk önünde hesap ver demesidir yakında beslenme yancı torollerinde aleyhine dönerse hiç şaşırma bir cagrimda yönetimde bulunan vicdan sahibi insanlara lütfen gerçekleri açıklayınız ve suç duyurusunda bulunup cumhuriyet savcılarını göreve çağırıniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vahap Ateş (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun..Paralar nerede ? Kulübü nereye getirdin ?Söylenecek çok şey var ,ama ?
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Eğer iddia edildiği gibi paralar yoksa o paraları bir kişiye yedirmezler onun içinde üstü kapatılır takım amatöre gider yeniden bir takımi lige çıkarmak için uğraşırlar bu kısır döngü devam eder gider ,ben başkanın yerinde olsam hodri meydan kim gelip hesapları incelerse incelesin ben bu töhmeti kaldiramam 8 yıl içinde benim ve yakınlarımin servetinde izah edilemeyecek bir para varmı bakılsın derim.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    görevden affını ister bi kaç güne
    %84
    %16
    Yanıtla
  • ercan bey (2 yıl önce)
    adil gevreği hiç sevmem. çok başarısız bir insan. ama bir bayan arkadaşıyla bir şeyler yiyip içmesi kadar doğal bir şey yok. evli olsa bile karşı cinsten biriyle oturup sohbet edemez mi yani?
    %16
    %84
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Takımla ne kadar ilgilendiği ve takımın neden düştüğü gayet ortada çok üzülmüş Malatyaspor u düşürdü diye üzüntüsünden gecelere vermiş kendini
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aydın (2 yıl önce)
    Adamın özel hayatı bize ne.Ne yaparsa yapsın ama kulübün parasına el sürmesin.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Kulüpte paramı varki kulüp borç batağında takımı düşürdü bitirdi keyfine bakıyor adam!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 1649534286 (2 yıl önce)Aydın isimli kullanıcı yorumuna
    Klübün parasına kesinlikle dokunmadı.Klübün 400 Trilyonu bankada duruyor.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • 1649564852 (2 yıl önce)Aydın isimli kullanıcı yorumuna
    Safmısın?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdurrahman (2 yıl önce)
    Adamın klübü catır catır yediği aşikar 2 yılda süper yıldızlar alsaydı ancak bu kadar borç olurdu kaldıki takım en düşük bonservisli topçuları aldı zaten ama insallah hesabı soracak birileri çıkarda türkiy3de örnek olur bu olay haram olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyam (2 yıl önce)
    Başkan akıllı insan ilimizde besleme yancı trolleri sayesinde tepki görmeden kafasina göre takımı yönetti düşürdu borç batağına soktu elini kolunu sallayarak çekip gitti bizim gibi Malatyaspor düştü diye uzulecekmi ben adil gevregin Malatyasporlu olduğundan bile emin değilim birileri 8 yıl önce getirdiler o da kendine verilen görevi tamamladı ve gitti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Bu adam evli değilmiydi burun estetik i de fena görünmüyor götürdüğü paraları yiyor arkadaş haram olsun
    %94
    %6
    Yanıtla