SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geyik Sahne, 'Aşk Bu Virüsten Daha Beter'i Sahneleyecek

Geyik Sahne, 'Aşk Bu Virüsten Daha Beter'i Sahneleyecek
A- A+ PAYLAŞ

Özel tiyatro topluluğu Geyik Sahne tek perdelik trajikomedi Aşk Bu Virüsten Daha Beter adlı oyunu Malatya Kongre Kültür Merkezinde (KKM) sahneye koyacak. Oyun, merkezin Kemal Sunal Sahnesi’nde 30 Ocak 2023 günü saat 16 ve 20’de iki seans halinde oynanacak. 

Ömercan Altunpul’un yazıp yönettiği oyunun genel sanat yönetmeni Ümit Arıcı. Oyuncular, Ömercan Altunpul, Halef Atalay, Burak Saka, Muhabbet Güler, Deniz Korkmaz, Kerim Balık, Işıl Bozbay, Azra Kıskaç, Erkancan Karadaş. 

Nazım Ahmet Altuntop ile Ümit Arıcı teknik ekipte yer alıyor.

Oyunun konusu şöyle:

“Entelektüel ve modern bir aileye sahip olan, özgür ruhlu ve kendinden emin tavırları ile öne çıkan Deniz ile, gelenekçi ve muhafazakar bir ailesi olan, sanatçı olmak isteyen, komik ve delidolu bir genç olan Butay olmadık bir yer ve olmadık bir zamanda birbirlerine aşık olurlar. İki ayrı kültüre sahip aile ve başlarına gelen binbir türlü sıkıntılar içinde geçen bu aşk, altta kalmış birçok duyguyu ve baskıyı gün yüzüne çıkarıyor.”

Oyun için 0552 518 44 17 numaralı telefondan rezervasyon yapılıyor. Malatya Park AVM önündeki stant ile https://biletinial.com/tiyatro/ask-bu-virusten-daha-beter Internet linkinden oyunun biletleri satın alınabiliyor. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız