SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Goalball Milli Kampı Malatya'da

0
Güncellendi - 2018-09-04 04:58:13
Goalball Milli Kampı Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Goalball Milli Takım Geliştirme Kampı Malatya'da gerçekleştiriliyor. Sadreddin Konevi Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda 30 Ağustos'ta başlayan kamp çalışmaları, 8 Eylül'de tamamlanacak.

Milli Takım kamp çalışmalarına 20 ilden14-18 yaş arası 27 sporcu katılırken, sporculara milli takım antrenörü Salih Sayyıdan ile birlikte 4 yardımcı antrenör eğitim veriyor.

Kamp müdürü Şerif Büyükdaş, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Goalball Milli Takım Geliştirme Kampı'nın Malatya'da yapıldığını ifade etti.

Kampta 14 ila 18 yaş arası sporcuların yer aldığını kaydeden Büyükdaş, 30 Ağustos'ta başlayan kamp çalışmalarının 8 Eylül'de tamamlanacağını belirtti.

Büyükdaş, kampın Malatya'da düzenlenmesine katkı sağlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ederek, "Engellilerin önündeki engellerin kaldırılmasında mükemmel kararlarla, biz engellilerin spor yapmasını sağlıyorlar. Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan'ın görme engellilerde başarılı olan goalball branşında milli takım kampının Malatya'da yapılması bizleri mutlu etti" diye konuştu.

Goalball Milli Takım Antrenörü Salih Sayyıdan ise 27 sporcuyla kamp çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "14-18 yaş arası genç sporcularımızla kampımızı gerçekleştiriyoruz. Potansiyelimiz çok yüksek. Bu sporcularımızın ileride olimpiyat şampiyonu olacak kapasitede olduklarını düşünüyoruz. Kampımız verimli geçiyor, iyi çalışıyoruz. Allah izin verirse bu çocuklarımız ileride bir olimpiyat madalyası alacaklar" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Bu kampı ,Malayamızda yapılmasını sağlayan ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,
    0
    0
    Yanıtla