SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Gökhan Töre Beşiktaş'a Gitmek İstiyor"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, kulüple sözleşmesi devam eden Gökhan Töre’nin Beşiktaş’a gitmek istediğini açıkladı.

Yeni Malatyaspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gökhan Töre, sezonun sona ermesinin ardından yönetime, Beşiktaş’a gitmek istediğini belirtmişti. Güncel piyasa değeri 500 bin Euro olan 28 yaşındaki sağ kanat oyuncu ile siyah beyazlı takımın ilgilendiği kaydedilirken, şuana kadar resmi bir teklifin gelmediği öğrenildi.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, TRT Spor’a yaptığı açıklamada, “Gökhan Töre kampa katılacak. Beşiktaş'a gitmek istiyor ama resmi teklif gelmedi” dedi.

2019-2020 sezonunda sarı siyahlı kulübe katılan Gökhan Töre’nin sözleşmesi Mayıs 2021'e kadar uzatılmıştı. Beşiktaş’a dönmek isteyen 28 yaşındaki sağ kanat, 3’ü Avrupa Ligi, 2’si Ziraat Türkiye Kupası ve 22’si Süper Lig olmak üzere 27 karşılaşmada görev aldı. Avrupa Ligi Ön Elemelerinde yaptığı 2 asistle dikkat çeken tecrübeli futbolcu, Süper Lig’de 22 karşılaşmada bin 488 dakika sahada kalırken, 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Rubin Kazan, West Ham United, Hamburg ve Beşiktaş’ın formalarını giyen Gökhan Töre, sezon başında BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. Töre, 2017-2018 sezonunda İngiltere ekibi West Ham United’dan Beşiktaş’a transfer olmuştu ve 120 kez siyah beyazlı formayı giymişti. Töre, Beşiktaş formasıyla oynadığı 120 karşılaşmada 19 gol kaydedip, 29 asist yaptı. Gökhan Töre, 26 kez Türkiye A Milli takımının formasını giyerken; Türkiye A2, Türkiye U21, Türkiye U17, Türkiye U16 ve Türkiye U15 Milli Takımlarında da oynadı.

Süper Lig’de 107 karşılaşmada görev alan Gökhan Töre, bu karşılaşmalarda 13 gol kaydederken, 22’de asist yaptı.

Bu arada, Takvim Gazetesi'nde yer alan bir haberde ise, "Beşiktaş Gökhan Töre için Yeni Malatyaspor'la pazarlıklarına hız verildi. Siyah- Beyazlı yönetim eski futbolcusunu yeniden takıma kazandırmak isterken Yeni Malatyaspor'a 400 bin Euro ile birlikte Umut Nayir'i teklif etti. Umut'a evet diyen doğu ekibi rakamın 1,5 milyon Euro olmasını talep etti." iddiasına yer verildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ahmet (3 yıl önce)
    yav saten anadolu takımlarında futbolcu oynatmak zor niye bar lazım eğlence mekân ları lazım deniz lazım saten lig tamamen istanbul takımlari oluyor varsın gitsin bize ekmekçi adam lazım ekmeğim nerdese ben ordayim desin işin rast gelsin gardaş bizi sevecek adam lazım..
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Gökhan Töre ye teşekkürler, giderse yerine Eslem diye genç futbolcu ve Umut Nayir olabilir,inşallah devamlılığı olurda,Yiğithan gibi elimizde patlamaz......................
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Görünen o ki bu da gidecek zaten gideceği de belliydi.Adil başkan yıldız oyuncularla başa çıkamıyor işte guilherme,işte adis jahoviç ne oldu başa çıkamadı ya kaçtı,,ya feshetti gitti bu bile adil başkanın nasıl bir vizyona sahip olduğunun göstergesidir.Gitmesinde fayda var bu saatten sonra'da yararı olmayacaktır takıma inşallah yerini doldururuz.Bu arada anlaşılan oyuncular nerede ne zaman gelecekler ? Kamp başladı,Kamp bitmeden inşallah gelirler !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Galip (3 yıl önce)
    Geçen sezon kötü bir performans gösteren Yeni Malatyaspor bu yıl kâbus görmemek için sağlam transferler hedefliyor. İleri uca yıldız bir santrfor isteyen sarı-kırmızılılar ünlü İtalyan golcü Gianluca Lapadula ile prensipte anlaştı. Bonservisi Genoa'da bulunan geçen sezonu ise Lecce'de kiralık olarak geçiren 30 yaşındaki santrfor için pazarlıklar sürüyor. Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Lapadula, İtalya'da 27 maçta 13 gol kaydetti. 2016'da Milan'a giden Lapadula, 2018'de Genoa'ya 11 milyon euro'ya geçti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevat (3 yıl önce)
    Bu takıma faydalı olamaz, Beşiktaş'a gidip son 20 dk oyuna girip şov yapma peşinde.90 dakika koşmanın peşinde değil. Zorlayarak takımda adam tutulmaz. Beşiktaş versin bonservisini 1.5-2 milyon avro bu iş bitsin. Vermiyorsa da kadro dışı bırakın oynamasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Aleksic ve Giletmenin yaninda sifir sayilir gokhan...ama yokluktan mecburuz..malatyanin şu anki durumuna gore kalmasi faydalidir...son 2-3 mac disinda cok katki saglamadi sanki malatyaya...topu habirr bisey yaoacakmis gibi ceviriyor rakibi urkutuyor...savasiyor ama neticede gol atagi cikmiyor
    0
    0
    Yanıtla