SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Gökhan Beşiktaş'a mı Dönüyor?

0
Güncellendi - 2020-07-25 01:37:12
Gökhan Beşiktaş'a mı Dönüyor?
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un sağ kanat oyuncusu Gökhan Töre’nin sezon sonunda yeniden Beşiktaş’a döneceği iddia edildi. Töre’nin Yeni Malatyaspor’daki alacaklarından vazgeçerek, bonservisi istediği ileri sürüldü.

2019-2020 sezonuna Beşiktaş’tan ayrılarak BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer olan Gökhan Töre’nin Beşiktaş’a geri dönmeye hazırlandığı ileri sürüldü. 2019-2020 sezonunda sarı siyahlı kulübe katılan Gökhan Töre’nin sözleşmesi geçen haftalarda Mayıs 2021'e kadar uzatılmıştı.

Beşiktaş’a transfer olacağı konuşulurken BtcTurk Yeni Malatyaspor ile yeni bir sözleşme yapan Töre’nin sarı siyahlı takımın durumu sonrası siyah beyazlı kulübe geri dönmek istediği öğrenildi. 27 kez Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Töre’nin Yeni Malatyaspor’daki alacaklarından vazgeçerek, bonservisini istediği ileri sürüldü. Töre’nin isteğini değerlendiren sarı siyahlı yönetim, sezon sonunda konuyla ilgili net kararını verecek. 

Sezon sonunda Yeni Malatyaspor’dan ayrılarak Beşiktaş’a dönmek isteyen 28 yaşındaki sağ kanat, 3’ü Avrupa Ligi, 2’si Ziraat Türkiye Kupası ve 22’si Süper Lig olmak üzere 27 karşılaşmada görev aldı. Avrupa Ligi Ön Elemelerinde yaptığı 2 asistle dikkat çeken tecrübeli futbolcu, Süper Lig’de 22 karşılaşmada bin 488 dakika sahada kalırken, 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi. 

Rubin Kazan, West Ham United, Hamburg ve Beşiktaş’ın formalarını giyen Gökhan Töre, sezon başında BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. 

Töre, 2017-2018 sezonunda İngiltere ekibi West Ham United’dan Beşiktaş’a transfer olmuştu ve 120 kez siyah beyazlı formayı giymişti. Töre, Beşiktaş formasıyla oynadığı 120 karşılaşmada 19 gol kaydedip, 29 asist yaptı. 

Gökhan Töre, 26 kez Türkiye A Milli takımının formasını giyerken; Türkiye A2, Türkiye U21, Türkiye U17, Türkiye U16 ve Türkiye U15 Milli Takımlarında da oynadı. 

Süper Lig’de 107 karşılaşmada görev alan Gökhan Töre, bu karşılaşmalarda 13 gol kaydederken, 22’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Nihat (3 yıl önce)
    Sahipsiz memleketin sahipsiz takımı neredesiniz eyy vekiller, eyy belediye başkanı kim hesap soracak Adil denen zatta yoksa sizde mi ortaksınız Adil e takım da futbolçu kalmadı. Efsane Malatyaspor dan daha kötü duruma düşeçek. Yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Spartacus (3 yıl önce)
    Gülü güle git gökhan zaten bir hayrını göremedik boğaz manzaralı evinde mutlu günler diliyorum sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Bırakmayın takımı nasıl düşürürlerse paspas ettilerse sözleşmeleri bitene kadar sürünsünler a dan z ye bu takımda adam kalmamış ruhsuzlar topluluğu yarın takım düşünce hepsi tatile gider inşallah para etmeZler
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Adil gevrek ve beceriksiz yönetimi bu futbolcuyu da beleşe yollayacak adamlar yedi yedi bitiremediler takımı gelir gider dengesi açıklanmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Gökhan töre adam gibi adamsın teşekkür ediyoruz bu ruhsuz takım içinde ay gibi parladın keşke senin 1/4’ün kadar diğer ruhsuzlarda emek verse idi bu takım bu noktada olmaz idi?senin kaliten de bir adamın ne işi olabilir ki PTT 1.ligte, hakkın Türkiye’nin en iyi takımlarında olmandır,hatta Avrupa da dahi en iyi yerlerde seni görmek istiyoruz✋
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahin ışık (3 yıl önce)
    Hangi maçı kurtardı 2 lig topçular bunlardan iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Atuka (3 yıl önce)
    Dönmez ise ayıp eder. 2 ligde neden oynasın, yakışmaz Gökhanıma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Tabi döner.Dönmezse yanlış yapar.Bırak beşiktaşı Malatya dışında gideceği her takım onun için hayırlı olur.Bir Malatyaspor taraftarı olarak öyle kızgınımki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Zaten ikinci ligde oynayamaz orda savasan futbolcu lazim Düsme sebeplerinden biriside gökhandir aldigi her topu öldürüyordu top ayagina aldiginda 4 5 Adam gecmek istiyordu takim oyununa katkisi sifir oyun topundan haric bir top daha lazim Gökhan kendi basina oynasin Bu Besiktaslilardan kurtulamadik Kesinlikle gitmesi gerekenler Gökhan Töre Umut bulut Erkan Kas Mustafa akbas Fornella Donald Güven
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Gökhan gidiyor bari umut bulutu,yiğithan güveliyi,mustafa yı Avrupa kulüplerine kaptırmayalım.mümkünse 5 er yıllık yeni sözleşmeler yapalım.böyle değerler kolay bulunmaz!
    0
    0
    Yanıtla