SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Gökhan Töre Takımdan Ayrı Çalışıyor

0
Güncellendi - 2020-01-07 21:29:45
Gökhan Töre Takımdan Ayrı Çalışıyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ilk yarıyı istediği gibi geçiremeyen kanat oyuncusu Gökhan Töre, Antalya’da gerçekleştirilen devre arası kamp çalışmalarında fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra sezon başında Yeni Malatyaspor’a transfer olan Töre, UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarında görev almıştı. Avrupa Ligi’nde 3 karşılaşmada 163 dakika sahada kalan ve 2 asist yapan Töre, Spor Toto Süper Ligin ikinci haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynadıkları karşılaşmada sakatlanmıştı. 

Adalesinden sakatlanan ve uzun süre takımdan ayrı kalan Töre, ligin sekizinci haftasında deplasmanda oynanan İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasıyla yeniden sahalara döndü. Karşılaşmaya yedek başlayan ve 69’uncu dakikada Moryke Fofana’nın yerine oyuna dahil olan Gökhan Töre, 56 gün sonra yeniden yeşil sahalara dönmenin mutluluğunu yaşadı. Yaklaşık iki ay sahalardan uzak kaldıktan sonra sahalara dönen Töre, bu kez de ligde ilk yarının son haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan karşılaşma öncesi sakatlandı. 

Tecrübeli futbolcu, kas içi kanamadan dolayı Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasının kadrosundan çıkarılmıştı. Töre, tedavi sürecinin ardından takımla birlikte Antalya Belek’teki devre arası kamp çalışmalarına katıldı. Sağ kanat oyuncusu, takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde hazırlıklarına devam ediyor. 

Rubin Kazan, West Ham United, Hamburg ve Beşiktaş gibi takımların formalarını giyen Gökhan Töre, 2019-2020 sezonunun başında Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. Avrupa Ligi Elemelerinde 3 karşılaşmada 163 dakika görev alan Töre, 2 asist yaptı. Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 karşılaşmada 23 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu, Süper Lig’de ise 9 karşılaşmada 446 dakika süre alarak 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Neco (4 yıl önce)
    Geçen sene hocalığıni görduk gitsin yesilyurt u ligde tutsun sonra belki yardımcı hoca olur ayrıca adamin hocalık lisansı bile yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (4 yıl önce)
    Haberlere gore mehmet ekici alinmis
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Sanki MALATYA SÜPER LİGİN REVİRİ SERGEN HOCA DA DOKTORU ulusal basında sakatlığından dolayı oynamayan güncel futbolcuların adresi malatya .................yeter gelecekse sakat olmayanı gelsin........................bilmem anlatabilldim mi..................
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Insallah yollanir yms a 0 sıfır katkı yapti az para da almıyordur kesin gökhan töre evine gitt
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Halen ders almadık.daha mehmet ekiciyi konuşuyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • haklısın kernekli ali kardeş.. ömer şişmanoğlunu sakat aldık. yiğithan güveni sakat aldık. altı aydır top oynamamış memhet ekiciyi almak hangi kafaya hizmet.. ali ravcı gibi sportif drektör olursa sakat topçu da alırsın oynamamıç topçuda alırsın. bide ali ravcıyı hocalığa düşünüyor bu memleket
    0
    0
    Yanıtla