SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Golü Attılar ve Müsabakayı Kazandılar"

0
Güncellendi - 2021-09-21 23:14:18
A- A+ PAYLAŞ

Sivasspor karşısında 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör İrfan Buz, “Kazanmak istedik ancak 1-0 mağlup olduk” dedi.

Süper Lig’de son 3 haftadır galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor’da maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör İrfan Buz, Sivasspor karşısında önemli bir müsabakaya çıktıklarını belirterek, "Kazanmak istedik ancak 1-0 mağlup olduk. Tabii ki üzgünüz” dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı daha üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu dile getiren Buz, “Pozisyonlarımız vardı. Genel anlamda müsabakaya bakıldığında golü atan kazanır havası vardı. Her iki tarafta mücadele etti. Bizimde direkten dönen bir topumuz var. Orada golü bulmuş olsaydık daha evvel de sanırım müsabakayı biz kazanırdık. Ancak futbolun içerisinde olan şeyler. Rakibimiz bizim duran bir topta adam paylaşımında sıkıntı yaşadığımız o zamana kadar sıkıntı yaşamadığımız pozisyonda orada maalesef 3 tane oyuncu boştu. Golü attılar ve müsabakayı kazandılar. Şimdi bizim için önemli olan hemen bir reaksiyon göstermek. Cumartesi günü Antalya'da oynayacağımız müsabakaya iyi hazırlanıp orada cevabı vermek" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

50 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hocam 3,1,galipken neden 3,4,maci kayip ettiniz demeki sizin sisteminiz ve hataniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Acil istifa et yaw. Yeter artık bu rezillik. Tek tesellim Sivas'a yenilmiş olmak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilginefendi (2 yıl önce)
    Onlar golü attılar kazandılar! Peki sen ne yaptım onlar golü atarken? Yan gelip yattın değilmi! Çok yazık elinde dinamik genç ve çalışkan bir ekip var top hiç sende değil demekki suçlu sensin.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatansever (2 yıl önce)
    hocam hep aynı nakarat kusura bakma bu iş seninle olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz ankara (2 yıl önce)
    Harikasın hoca müthiş bir analiz. Golü atıp kazanmışlar. Sen ne bekliyordun gol atmadan mı maçı kazanacaktın. Çok zeki hocamız var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (2 yıl önce)
    Hımm. Demek golü attılar maçı kazandılar. Sen ataydın sen kazanaydın. Aslında onlar golü atmadan da maçı kazanmışlardı. Acemilik, bilgisizlik, kapasitesizlik her zaman böyle sonuçlar doğurabiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kağan (2 yıl önce)
    YETER ARTIK İki haftadır kendi evimizde yeniliyor ve kahroluyoruz. Her seferinde mazeret üzerine mazeret üretiliyor. Kardeşim mazeret üreteceğine tedbirini al Koca şehri neden üzüyorsun İki yıldır yaşadığımız sorunları yine yaşıyoruz. Hiç ders çıkarılmıyor. Sayın başkan hocayla ve futbolcularla konuşmalı ve gereken önlemleri almalı. Yoksa çok geç olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (2 yıl önce)
    İrfan Buz un açıklamasından anladığım Dam üstünde saksağan gel bize bazı bazı
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hocam gol atmadan maç kazanilmaz, golü attılar maçı kazandılar ne demek ,5 gün öncede iki sefer iki farkla öne geçmiştin neden maçı kaybettin bir cevap bekliyoruz evinde 2 maçta sıfır puan çektin hala cek caklara siginiyorsunuz. bir Allah'ın kulu şu kulüpte olan sorunları yaşadığı sıkıntıları anlatıp ayrılmıyor,hocam şunuda biliyoruz kulüpler kötü sonuç aldimi yönetim ve futbolcuların hiç suçu yok tek suçlu maalesef teknik adamlar, maalesef teknik adamlarda bir duruş sergilemiyor,gerçekleri anlatmıyor sözleşmede birde tazminat maddesi varsa bavulu toplayıp gidiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Karagümrük maçı sonrası''Kişisel hatalardan dolayı maçı verdik'' Sivas maçı sonrası''Golü attılar bu yüzden mağlup olduk. Antalya maçı içinde ne söylüyeceğini şimdiden ben söylüyeyim''Rakip iç saha avantajını iyi kullandı''. Yada Deplasmanda oynamak kolay değil'' veya ''iki hafta arka arkaya sahamızda aldığımız mağlubiyet takımı olumsuz etkiledi''diyecektir. Not:Göztepe ve gaziantep maçlarında alınan 6 puan içinde ;iyi oynamadık ama puanları aldık demişti! .
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Sizde ,sizi destekleyenlerin de bu takıma zarardan başka verdiğiniz bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Ne oldu bize, Karagümrük e karşı oynadığımız oyunun 4/1 İ YOKTU, niye, bir takım iki günde nasıl değişir, YOKSA YİNE, GÖRÜNMEYEN BİR ŞEYLERMİ VAR, Golü atanın kazanacağı maçta bizim topumuz direkten döndü onlarınki gol oldu maç bitti .inşallah bundan sonrası iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yuksel (2 yıl önce)
    Hocam şu şöyle olmuşta bu böyle olmuşta felan filan bu işler iş değil takım oynamıyor takımlar gol atmak için oynar kaçırdıkça kaçırır sonra senin bu dediklerini sayar bizim futbol adına bişey yaptığımız yok sahada her maç için bu böyle başka takımları izliyoruz bizim takıma bakıyoruz futboldan soğuyoruz korkak futbol olmaz takımı motive et ölümüne oynasınlar 3-0 önde olsak macın bitmesine 10 dakika kalsa biz yine güvenmiyoruz takıma çünkü takım karşıya güven vermiyor ne zaman şöyle arkamıza yaslanıp bir maç izleyecez
    0
    0
    Yanıtla
  • srkn44 (2 yıl önce)
    Hocam sizden önce Malatya 7-8 gol pozisyonuna girerdi. Duran toptan gol attılar diyosunuz, Adem in direkten dönen topuda duran toptu. Maç zevkimiz kalmadı. Futbolcular ne oynadığını ne oynauacağını bilmiyorlar. Sizin istifa haberinizi merakla bekliyoruz. Çok şeymi istedik siz ve sizi getiren yönetim istifa etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Golü atmasalardı ne olacaktı?Maç 0-0 bitecekti.Yani bu maçtan demekki 1 puan bekliyordun.Kendi sahanda oynuyorsun, 5 haftadır 3 puan görmemiş sivasıda yenemezsen hangi takımı yenip 3 puan almayı düşünüyorsunuz?Bay İrfan.İç sahada oynanan 4 maçın 3 ünü kaybettin.Bu maçların ikisini arka arkaya kendi sahanda ve dengin olan takımlarla oynayıp kaybediyorsun.Konuşacağın hiçbir şey kalmadı İrfan hoca.Siz bu ligin hocası hiç olmadınız,olamazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Yorumcuları okoyorum sanki bütün suç hocada Sivas'ın kadrosu MS ela aynımı yilerin verdiği tecrübe aynımı onlardaki imkan aynımı onlardaki tarafdarin takıma verdiği destek aynımı bir suç varsa busucu bu şekilde dağılması lazım bir kişiye kuklamamasi lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz ankara (2 yıl önce)
    Boş boş konuşan bir teknik adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Rakip,gol attığı için kazanmış! bakın bu gerçekten önemli bir tesbit.Hocayı atıp tutanlar,Kulaklarınızı açıp iyi anlayın.Yani diyorki gol atmasalardı bu durum ortaya çıkmazdı diyor.Bu mükemmel tesbit Üzerinde günlerce düşünülmesi gereken çok önemli bir konu.
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer başeğmez (2 yıl önce)
    Zeki Yavru bugün 6 numarada olsa yeni transfer adını anmak istemediğim 11 numaradan daha verimli olurdu. 11 numara izlenmeden mi alındı? İzlemeden nasıl oyuncu alırsınız? 11 numara izlendi ve beğenilerek alındıysa beğenen ve alın diye tavsiye vereni bir daha kulübe sokmayın. Statta maç falan izlettirmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Nacizane tavsiyem "Sabri Lamouchi"
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Ne yaptığının, ne konuştuğunun, neyi idare ettiğinin, neye hizmet ettiğinin farkında olmayan Teknik Traktör maç sonu basın açıklaması. Klişe bi yorum olacak "İrfan Buz kendi kalibresinde yani 2. ya da 3. lig takım çalıştırmak zorunda". Bu yaştan sonra da zaten üstüne fazla bir şey koyamaz. Mounir-Aabid-Ndong-Haddadi-Hafez takım fransızlarla ya da anadili fransızca olan oyuncularla dolu. Her başarıda iletişim çok önemli. Mümkünse Adil Gevrek'e mesajım boşta olan kendini azda olsa ispatlamış fransız teknik adam ile anlaşılması.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    İrfan Buz istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    İstifa et..sen bu ligi kaldiramiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekliali (2 yıl önce)
    Sende kenarda ne güzel seyrettin.3,ligden aldığımız oyunculara forma verseydin bu kadar yanmazdık.Futbolu bitmiş sadık,Hadebeyi mumla aratan Haddadi,sağ kanadı otobana çeviren mustafa eskihellaç da ısrar çok pahalıya mal oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet ksm (2 yıl önce)
    sayın adil gevrek şu koltuk ne tatlıymış bir kalkamadın.kusuru hoca da yada futbolcularda aramak cokta doğru değil bu takımı oluşturan başkan belli adamların kapasitesi bu 2.3. liglerden futbolcu getirirsen 3 senedir alt liglerde bile takım çalıştırmayan bir hocayı başa geçirirsen sonucu da bu olacak(burada hocayı ve futbolcuları aşağılamıyorum kapasiteleri bu kadar) başka ne bekliyoruz yazık bizlere ki maç haftasını bekleyip çocuklarımızın rıskından kesip maç biletini alıp bu ruhsuz takımı izlemeye gidiyoruz. yazıklar olsun gerçekten yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Bu hoca ve bu laubali futbolcularla bu ligin sonunu getiremeyiz. Ayağına her toplu alan benden gitsin de nereye giderse gitsin havasında...Yüreği ile oynayana hasret kaldık arkadaş...Ayrıca Adem ve Mustafa'nın vazgeçilmez olduğunu hatırlatmak lazım. Aldıkları topları ezdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • sezer (2 yıl önce)
    arkadaşlar irfan hoca milletle dalga geçiyor iş işten geçmeden yeni bir yönetim yeni bir hoca lazım yoksa geç kalınabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Taba (2 yıl önce)
    Hemşehrilerim bana kızacak ama. Kendi sahasında maç kaybeden takım olduk. Yücel hoca yetersiz. İyi bir hoca ile bu takım üst sıralara oynar. Pozisyon var beceri yok. Sahasında maç kaybeden takımda kümeye düşmesi haktır. Selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Böyle bilgisiz taraftara böyle tekniktirektör ve böyle sonuç normal
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (2 yıl önce)
    En onurlu davranış istifa etmek olacaktır. 3-5-2 uğruna Koca transfer sezonunda sağ bek sağ açık sol açık aldırmayan bir hocanın süper ligde yeri olamaz. Fiyasko bu fiyasko.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    sen hala takımın başındaysan.. malatyada futbol dibe vurmuş demekttir
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Bu derin ve insanı düşünceler denizine dalmaya sevkeden konuşmalar insanı felsefi olarak nirvana ya ulaştırmasa da çok yaklaştırıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (2 yıl önce)
    Hocam Dün Bu saate Yazmıştım Aynen Şöyle Ligte en fazla gol yiyen takım İnşallah sivasa yenilmezsiniz ama mal esef hocam Malatya spor telike çanları başladı bundan sonra zor puan alırsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Tettehi çıkarmak ne...oyuncu değiştirmeyi bilmiyorsun bu ne rezilik.. istifa et git dinlen...küme düşmeye yakın cagiririz seni..
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    irfan buz 'a trübünden bir taraftar"bavulunu hazirla hocam" demesi akşamın ozetiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (2 yıl önce)
    Sen önceki maçta 3-1 öndeyken bile maçı 4-3 verdin verdin hocam bir şeyleri yanlış hesaplıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Üçlü defans anlayışıyla Fenerbahçe bile Başakşehiri yenemedi sen mi kazanacaksın Alman ekolü.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    1,3,5,2,sistemle mac kazanamayiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yahu sen nasıl hocasın, açıklamaya bak, adam paylaşımı yanlıştı diyor, senin işin ne peki... 3 Sivasli kalemizin önünde ertac in karşında, bizimkiler nerde.... yahu bu duran top, nasıl paylasamazlar, sen git kumda oyna, 3 lü defans olmuyor hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Yaptığın yorumların bile futbol adına akıllara zarar..Her hafta aynı şey.Temcid pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sofraya koyuyorsun ama artık yiyen yok hoca.Bu takımı çalıştıramıyor,bu işin üstesinden gelmiyorsunuz..Bu teknik ekibin kapasitesi,bu ligin standartlarının çok gerisinde.Süper lig size ve T.ekibinize ağır geliyor hocam.İcerde oynanmış 4 maçın 3 ünde mağlup olmuşsun.Bu saatden sonra bunun yorumu olmaz.Daha ne anlatıyorsunuz?Neyi bekliyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bir teknik adam golü attılar ve müsabakayı kazandılar diyor ne yapacaklardı hocam golü atacaklar maçı bizmi kazanacaktık böyle bir konuşma hocanın iflasidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Irfan hocam bizler taraftar olmaktan istifa ediyoruz başka çaresi varmı
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Gerçekten bizim kazandığımızı sanmıştım Çok güzel ikna edici açıklama Teşekürker hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    İrfan hocam olmuyor, bişeyler eksik. 2 hafta kendi evinde mağlup olunur mu? Golü attılar kazandılar, hepsi bumu. Biz niye atamadık. Biz bu maçları alamayacaksak hiç maç kazanamayız. Herkes her hafta üzerine koyarken biz daha kötüye gidiyoruz. Nasıl reaksiyon vereceksin Antalya da cumartesi günü bu kafayla mı. Takım da motivasyon yok. Hırs yok nasıl olacak. Hocam yol yakınken bıraka bari bişeyler yapılsın. Tabii yönetim varsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Böyle çaresiz,anlamsız hatta gereksiz anlamı olmuyan yorumlara alıştığımızı mı zannediyorsunuz İrfan hoca.Oluşturduğun,yönettiğin takım ortada.İç sahada 4 maç oynamışsın 3 mağlubiyet almışsın. Yenilen 13 tane gol var.Daha neyin yorumunu yapıyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Hoca gol atan kazanıyor zaten...saç ektirmek sana yaramamış...her mağlubiyetten sonra sonraki maç telafi edeceğiz Diyorsun da o maç bir türlü gelmiyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    Bu nasil bir demeç yaaa.tabiki golü atan kazanır dalgamı geçiyorsun bu nasil bir pişkinlik anlamiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Ne reaksiyonu, ne Antalya sı, sen top oynattında bizmi görmedik, herhafta aynı kusmuk yorumlar, ya yeter ya, Allah aşkına yeter.. Bu kadro bu rezil futbolu izletecek kadar kötü değil, sende disiplin yok hoca... Takım içi disiplin, iletişim sıfııııır... Saç ekimine verdiğin önemi, az da takıma vereydin, biz bu son 2 maçtan en az 4 puan çıkarırdık... Allah hepinizi en baştan sonuna kadar ıslah etsin, top toplayıcınız dahil....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Daha neyin peşindesin hoca istifa et beceremiyorsan bırak git cumartesi zor kazanırız yazık Malatya spora taraftarlara kovulup tazminatım istiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (2 yıl önce)
    Hoca. Git alt ligde takım çalıştır ama sana zahmet başkan beyide yanında götür
    0
    0
    Yanıtla