SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Gönültaş Caddesi'nde Düzenleme Yapılıyor

0
Güncellendi - 2021-08-27 17:36:59
Gönültaş Caddesi'nde Düzenleme Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve ilgili şube müdürleri ile birlikte, Beydağı'nda üst kanal paralelindeki Gönültaş Caddesindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Gönültaş caddesinin uzun yıllardır ihmal edildiğini belirten Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert inceleme gezisi sırasında yaptığı açıklamada, “Uzun yıllar ihmal edilmiş olan bu yolumuzda freze ile bir çalışma yaptıktan sonra asfaltlama çalışmalarına geçtik. Ayrıca bu çalışmalarımızın yanında Güney ve Kuzey Kuşak Yolları ile ilgili olarak da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu iki yolumuzun da tamamlanması ile birlikte Malatya’daki trafik sorunu da büyük oranda çözülmüş olacak.

Cemal Gürsel Mahalle Muhtarı Ali Doğan,  Aşağıbağlar Mahalle Muhtarı Ömer Şahin ve Paşaköşkü Mahalle Muhtarı Asiye Şahin yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, “Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibinin eline sağlık. Sıkıntılarımız yavaş yavaş gideriliyor. İyi ki Selahattin başkan gibi bir başkanımız var.” şeklinde konuştular.

Yapılan çalışmaların çok güzel olduğunu belirten Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz da “Malatya Büyükşehir Belediyemiz tarafından yolumuzun asfaltı yapılıyor. Ayrıca burada bulunan kanalın da çevre düzenlemesi yapılarak çok güzel bir görünüme kavuşturuldu. Yapılacak olan yürüyüş yollarıyla birlikte çok güzel bir caddemiz ortaya çıkmış olacak. Şahsım ve muhtar arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Selahattin Başkan geldiği günden bugüne kadar yapılmadık yol bırakmadı” şeklinde konuştu.

MALATYA’DAKİ TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALACAK

Malatya’daki trafik sorununun açılan yollarla azalacağını belirten Başkan Gürkan, “ Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımız çalışmalarıyla Malatya’da değil Türkiye’de destan yazıyor. Malatya Türkiye’deki Büyükşehirler içerisinde en fazla yatırım yapan il statüsündedir. Malatya Büyükşehir Belediyesi sadece yol anlamında değil her alanda yoğun bir çalışma içerisinde. İnanıyorum ki 2022 yılı içerisinde Güney-Kuzey Kuşak Yollarımız, Kuzey Çevre Yolumuzun da tamamlanması ile birlikte Malatya’daki trafik yoğunluğu azalacaktır. Vatandaşlarımız inşallah huzurlu trafik akışına kavuşmuş olacaklardır. Vatandaşlarımızın yapmış olduğumuz hizmetlere göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum.

Amacımız memleketimize en güzel hizmeti sunmaktır. Ekiplerimizle birlikte gece demeden, gündüz demeden çalışmaktayız. Cumhuriyet tarihinde hiç kimseye nasip olmayan 3 bin km asfalt çalışması gerçekleştirdik. Şehrimizi modern ve çağdaş anlamda yaşanabilir bir şehir olma noktasında bütün ekibimizle birlikte gayret göstereceğiz. Malatya UNESCO tarafından da insanlık medeniyetinin başladığı yer olarak tescil edildi. Yapmış olduğumuz hizmet ve yatırımların açılışlarını bir bir yaptığımız zaman Malatya Türkiye’nin yıldız şehri olacak. Hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Başkan güney kuşak yolunu her yüz metrede bir yaptık deyip bitirmeden yüz defa cümle kurmak yerine bitirdikten sonra bu iş tamam Malatya adına iyi bir iş yaptım de...Hala gerekli kamulaştırma yapılmayan yerler var..Ver vatandasın hakkini yap bitir şu yolu!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (2 yıl önce)
    Bu yolun karşı şeridini açmadan hizmet yaptım demeyin. Yol çok dar ve trafik çok yoğun.
    0
    0
    Yanıtla