SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görme Engelli Atletler Mersin'de 10 Madalya Aldı

Görme Engelli Atletler Mersin'de 10 Madalya Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun 13-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Mersin'de düzenlediği Türkiye Atletizm Şampiyonasına 6 sporcu ile katılan Yeşilyurt Belediye Görme Engelliler Spor Kulübü, 10 madalya ile Malatya'ya döndü. Toplamda 6 sporcu ile katıldı şampiyonada Madalyalarla döndü.                                    

Yarışlarda oerece alan sporcular şunlar:

-Yusuf Çelik uzun atlama ve 100 metre koşuda altın madalya, 
-Mülkiye Özger 1500 metre koşuda Gümüş madalya, cirit atmada altın madalya,
-Eyüp Osman Karagöz uzun atlamada altın 100 metre koşuda bronz madalya, 
-Hüseyin Yahya Tura uzun atlamada Gümbüş 100 metre koşuda bronz madalya, 
-Yağmur Elverişli uzun atlamada Gümüş 60 metre koşuda bronz madalya, 
-Efecan Akagündüz uzun atlamada bronz madalya, 
-Ahmet Aziz Turan cirit atmada bronz madalya.

Yeşilyurt Belediyesi Görme Engellilerspor kulübü Başkanı Şerif Büyükdaş, yaptığı açıklamada, "Malatya takımı toplamda 4 altın 2 Gümüş ve 4 bronz alarak Malatya ve Yeşilyurt'u en iyi bir şekilde temsil etmiştir. Şampiyonaya gidiş dönüşümüzde bizlere desteklerini esirgemeyen belediye başkanımız Sayın Mehmet Çınar'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca Başkan yardımcımız Naci Şavata, Spor müdürümüz İbrahim Bingöl Spor Tesisleri  ve antrenör desteği ile daima yanımızda olan Gençlik Spor İl Müdürümüz Ebu Bekir Kayhan'a, Yeşilyurt İlçe Spor müdürümüz Mehmet Özgül’e, antrenörlerimizden Ömer Fatih Ergül ve  Hasan Çeri'ye, velilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca sporcularımızı canı gönülden kutluyor gözlerinden öpüyorum." dedi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız