SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Guilherme Yeniden Beşiktaş'ın Gündeminde

0
Güncellendi - 2020-01-28 16:59:35
Guilherme Yeniden Beşiktaş'ın Gündeminde
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş'la 1,5 yıllığına anlaşmaya varan teknik direktör Sergen Yalçın'ın BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme’yi istediği ileri sürüldü. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques’in Beşiktaş’a transferine kesin gözüyle bakılırken, bu transfer bir anda rafa kalkmıştı. 

Uzun süredir hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Guilherme’nin siyah beyazlı takımda anlaşma sağladığı iddia edilmişti. Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş’a transferi takım harcama limitine takıldı. 

Brezilyalı oyuncunun siyah beyazlı takıma transfer olmak için fedakarlık yapmaya hazır olduğu ve Yeni Malatyaspor’dan alacaklarından feragat edeceği iddia edilirken, İstanbul temsilcisinin Türkiye Futbol Federasyonu’nun "Takım Harcama Limitine uygulanan faiz oranına" ilişkin kararına itirazını reddetmesi sonrası bu transfer çıkmaza girmiş ve gerçekleşmemişti.  

Guilherme’nin Beşiktaş’a transferi takım harcama limitine takılırken, teknik direktör Sergen Yalçın’ın İstanbul kulübünün başına geçmesiyle bu transfer yeniden gündeme geldi. Yalçın’ın, BtcTurk Yeni Malatyaspor’dan eski öğrencisi olan Guilherme’nin transferine sıcak baktığı ve yeşil ışık yaktığı iddia edildi.

Siyah beyazlılar, daha önce prensip anlaşmasına varılan Guilherme’yi, TFF Lisans Kurulu’nun belirlediği takım harcama limiti engeli ve eski teknik direktörleri Abdullah Avcı'nın, 'daha öncelikli olması gereken transferler var' görüşü nedeniyle kadrosuna katamamıştı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Kemal (4 yıl önce)
    guilhermenin aklını karıştırmıyorlar.Aslında malatyasporu karıştırıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Adil başkanın yerinde ben olsam Guilherme’yi Beşiktaşa vermem transferinin önüne set çekerim
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (4 yıl önce)
    Guilherme %90 Trabzonspor'da.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (4 yıl önce)
    Sergen keşke sadece guilermeyi ayartsaydı hadebe yi ayartmış sezon sınu dikkat etmek lazım,adil gevreğin şeffaf olmaması takıma ve kendine zarar veriyor,sezon sonu adil gevrek gider,orda şu anda bugüne kadar olan başarıyla duryordu ama bundan sonra zor durur
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Takimda birseyler donuyor ama kimse aciklama yapmiyor..jahovic neden gitti sergeni neden gonderdiniz takim neden oynamiyor en son da federasyonun sacma sapan mac iptali karari..birisi cikip bunlari aciklasa da aklimizdaki soru isaretlerine cevap bulabilseydik..malatyasporumuzu boyle belirsizliklerin icinde gormek bizi uzuyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Dilerim Sergen Yalçın gittiğin yerde başarısız olur ve kovulursun. düş artık Malatya nın yakasından Guhilermeyi yollayıp sonra da kendisi gidecekti Malatya ya zarar veriyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayni fikirdeyiz ins besiktasta kovar onu..takimi resmen kupa macinda sabote etti..
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan44 (4 yıl önce)
    Sergen Yalçın Malatyaspor'dan ayrılmadı gönderildi şunu iyice anlayın adam gittiği yerede beğendiği oyuncuyu şartlar uyarsa götürür zaten Guilherme'de gitmek istiyor her şeyi bırakın ilk önce futbolcular niye gitmek istiyor niye bu takım son haftalar oynamıyor diye sorgulayın sorun bence yönetimde Jahoviç elimizden gitti kimsenin sesi çıkmıyor 12 gol atan futbolcumuz oldumu bizim hiç bu zamana kadar 17 maçta ve adam bizi bırakıp Antalyaspora gidiyor yönetim para vermiyor demek ki herkes alacaklarını silip gidiyor ARKADAŞLAR AÇIN GÖZLERİNİZİ SUÇLU BAŞKANNN YETER ADİL takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz şimdi de iki büyük kulübü karıştırdı çıktı tff bize cephe alacak kesin izleyin görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rahmi (4 yıl önce)
    Insallah cilhermede gider , gevrek alinir belediye tarafindan Almanyada olsa coktan belediye istifa ettirip almisti Görevinden
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Bu sergenin oyunu idi gitti yine rahat durmuyor Sergen diye diye havalara cikardik Besle kargayi oysun gözünü derler ya işte bu buna derler Malatya hatayi erol hocayi göndermekle yapti Erol hoca türk kültürü alman disiplini bir hoca Sergen hoca ise bdiğinden başka doğru yok diyen Şimdi de bakin oyuncumuzu bedavaya kapacak Bu nasil adalet be
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Beşiktaşmısınız nesiniz alacaksanız alın yok paranız yoksada futbolcumuzun peşini bırakın, kafasını allak-bullak ettiniz ne yani büyük takım ordunuzda ne oldunuz,sizin büyüdüğünüz süper ligde gördük Avrupadaki beceriksizliğini .Bırakın futbolumuzun yakasını Size Sergen yeter,başka transfere ihtiyacınız yoktur.
    0
    0
    Yanıtla