SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Gürkan, Doğanyol'da Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Gürkan, Doğanyol'da Muhtarlarla Toplantı Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanyol İlçesi Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek, 2023 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Doğanyol Belediyesinde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, ilgili daire başkanları, şube müdürleri ve muhtarlar katıldı. 

Toplantıda açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Doğanyol ilçemiz yenilenen bir ilçemiz oldu. Evleriyle, kurumlarıyla, kuruluşlarıyla, altyapısı, üstyapısıyla ve çevre düzenlemesiyle gerçekten de takdire şayan hizmetler yapılıyor. Bizlerde her konuda Doğanyol Belediye Başkanımız Hakan Bay’ın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Her konuda çalışmalarında başkanımızın yanında olacağız. Başkanımızın tespit ettiği sorunların giderilmesi içinde elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğiz. Muhtarlarımızın toplantımızda görüş ve düşüncelerini alacağız. Arkadaşlarımız 2023 yılı için yapacağımız çalışmaların bir taslağını hazırladılar. Muhtarlarımızdan da alacağımız görüş ve önerilerini değerlendirerek programımızda yapacağımız revizyonlar, rehabilitasyon veya eklemeler ne ise değerlendireceğiz” diye konuştu.

İstişare toplantısında konuşan Doğanyol Muhtarlar Dernek Başkanı Bekir Conker, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın çalışmalarını yakinen takip eden birisiyim. Doğanyol ilçemizin muhtarları ve halkımız adına başkanımıza teşekkür ediyorum. Yarım kalan çalışmalarımızın da en kısa zamanda tamamlanacağına inanıyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısında Doğanyol İlçesi Mahalle Muhtarları, mahalleleriyle ilgili 2023 yılında yapılacak olan çalışmalarla ilgili talep ve önerilerde bulundu. Başkan Gürkan, muhtarların talep ve önerilerinin değerlendirileceğini ve 2023 yılı içerisinde ilgili daire başkanlıklarının çalışmaları yapacağını söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız