SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan ve Akdoğan'ın Fethiye Ziyareti

0
Güncellendi - 2021-09-26 04:01:18
Gürkan ve Akdoğan'ın Fethiye Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP'den 3 Kasım 2002 seçimlerinde Malatya Milletvekili seçilen ve 2005 yılında AKP'den istifa eden Miraç Akdoğan ile birlikte geçtiğimiz günlerde Muğla'nın Fethiye İlçesinin Malatyalı Kaymakamı Eyüp Fırat'ı ziyaret etti.

Fethiye Kaymakamlığı'nın sosyal medya hesabından, Selahattin Gürkan ve Miraç Akdoğan'ın ziyareti ile ilgili olarak yapılan paylaşımda, "20, 21 ve 22. Dönem Malatya Sayın Miraç Akdoğan ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan, Kaymakamımız Sayın Eyüp Fırat'ı ziyaret ettiler. Makamında ağırladığı misafirleriyle bir süre sohbet eden Kaymakam Fırat, ziyaret dolayısıyla çok memnun kaldığını ifade etti".

Selahattin Gürkan ve Miraç Akdoğan, ziyaret sırasında Fethiye Kaymakamlığı'nın Şeref Defteri'ni de imzaladı.

Akdoğan, AKP'yi "iktidar sarhoşluğu" ile suçlayıp istifa etmişti

AKP'li Selahattin Gürkan'ın birlikte Fethiye Kaymakamlığı'nı ziyaret ettiği Miraç Akdoğan, 2005 yılında, dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu'nun istifasının ardından, Malatya Milletvekili seçildiği AKP'den istifa etmiş, istifa gerekçesini ise, AKP'nin "iktidar sarhoşluğunun bütün hastalıklarını barındıran bir yapıya bürünmüş olması" olarak açıklamıştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • baba (2 yıl önce)
    Dünya Beşten büyüktür. Hatta 20 dan bile büyük. Konu ile ilgisi yok , aklıma geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nadir (2 yıl önce)
    AK Parti ruhunun ne hale geldiğinin fotoğrafı işte bu.Partisine ihanet eden adamların ödüllendirildiği yeni dönem başlıyor.Öznur Çalık'a selam olsun,iyi seyirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ey ruh geldinse üç defa vur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Resul (2 yıl önce)
    Kıbrıs dönüşü mü ziyaret etmişler Fethiye Kaymakamı'nı? Selahattin Gürkan'ın son günlerde depreşen Kıbrıs aşkı nereden geliyor acaba?
    0
    0
    Yanıtla