SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan'dan Erdoğan'a Ek Ödenek Teşekkürü

Gürkan'dan Erdoğan'a Ek Ödenek Teşekkürü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da devam etmekte olan spor yatırımlarına verilen 400 milyon TL ek ödenekten dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sosyal medya hesabından, “Devam eden spor yatırımlarımıza ek olarak 400 Milyon TL’lik ikame finansman desteklerinden ötürü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’na Malatya halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz.” açıklamasında bulundu. 

Sağlanan ek ödeneğin; Malatya’da 2022 yılında yapımına başlanan ve halen devam etmekte olan spor yatırımlarını kapsadığı ve sağlanan ödeneğin yatırımlarının tamamlanması konusunda çok önemli bir destek olduğu belirtildi. 

malatyahaber.com 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Tamo (1 yıl önce)
    Başkanım emeğine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onat kılıç (1 yıl önce)
    Malatya'da park yoktu yol yok tu yolak yoktu AVM yoktu belediye yoktu şimdi adamlar yapay deniz bile yaptı Maşallah helal olsun Selahattin Başkan bir devlet adamı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanayici (1 yıl önce)
    Cumhurbaşkanı ile çekilen fotoğraf 23 Haziran 2021 de Belediye Başkanları Toplantısında çekilmiş ve o tarihte Başkanın sosyal medya hesaplarında paylaşılmış. (https://twitter.com/selahattingrkn/status/1407674035643760643?t=4-7hvoUOpQVIpBDx_tgttg&s=19) Bakan ile çekilen fotoğraf ise 6 Temmuz 2021'e ait. Başkan Bey TSO tartışmalarından sonra, bu fotoğraflar güncelmiş gibi paylaşarak algı oluşturmaya çalışıyor. Valla ben sırf Selattin Başkandan dolayı Sadıkoğlunu destekledim. Bir TSO Başkanını bir şehrin Organize Sanayi Yönetiminden nasıl çıkarırsınız olacak işimi Allah aşkına.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (1 yıl önce)
    Allah başarılarınızı daim etsin kolaylıklar versin. Hangi belediye başkanı bu kadar çırpınıyordu? Hangi belediye başkanı uykusuz yorgun bi şekilde Ankara yollarını aşındırıyordu? Emeğinin hakkını yiyene haram olsun başkanım.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Kullanıcı adının hakkını sonuna kadar veriyorsun tebrikler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    TSO Seçimleri sonrasında Selahattin başkan eski resimlerle algı mı oluşturmaya çalışıyor. Bana öyle geldi.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (1 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Başkanın algıya ihtiyacı varmı ki? Selahattin başkan dünyaya açıldı artık kaldıki sana algımı oluştursun? Muhalefetin papağanı bitmez
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Allahtan korkmayan kafirdir âmâ malatya belediye yönetimi artık iyice azgınlaştı ulaşım ve su parası diye alınan paralar ile yeni bir malatya kurulur allahtan muhalefet belediyeleri var yoksa iktidar belediyeleri kendilerini nasıl gizleyecek MALATYA DA VATANDAŞA ZULÜM EDILIYORRRRRR !!!!!!!
    %90
    %10
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (1 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Belediye otobüsleri buharlamı çalışıyo? Maski kaç noktada elektrik parası ödüyo haberin varmı? Millet bellemiş su şehire bedava geliyo diye.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Onat kılıç (1 yıl önce)
    BAŞKANLARIM Allah birliğimizi daim etsin Rabbim maşallah .
    %24
    %76
    Yanıtla