SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Halı Saha Turnuvası'nda Çeyrek Final Günü

0
Güncellendi - 2017-05-21 04:29:25
Halı Saha Turnuvası'nda Çeyrek Final Günü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 2017 yılı Kurumlar Arası Birlik ve Beraberlik Halı Saha Futbol Turnuvası’nda dördüncü hafta geride kaldı.

Büyük bir heyecana sahne olan turnuvada; A Grubu’nda Şöhretler, Büyükşehir Belediyesi B, 1. Organize, Katipler Derneği, Sağlık İşleri, B Grubu’nda Büyükşehir Belediyesi A, Adliye, Gençlik Spor, MASKF, SGK, C Grubu’nda Esenlik, MASKİ Abone, Spor Camiası, Esnaflar, Yeşilyurt Belediyesi D Grubu’nda ise MASKİ Okuma, Avukatlar, TÜFAD, Hava Meydanı takımları mücadele ediyor.

Ligin dördüncü haftasında alınan sonuçlar şöyle:

1.Organize-Şöhretler: 0-4

Sağlık İşleri-Büyükşehir Belediye B: 1-7

SGK-MASKF: 2-5

Büyükşehir Belediye A-Gençlik Spor: 3-2

Esenlik-Spor Camiası: 0-3 (hükmen)

Yeşilyurt Belediye-Esnaflar: 4-6

PUAN DURUMU

A Grubu’nda 4 hafta sonunda bütün maçlarını kazanan Büyükşehir Belediye B takımı 12 puanla zirvede yer alıyor. Grup’ta 9 puanlı Şöhretler takımı ikinci sırada bulunuyor.

B Grubu’nda Büyükşehir Belediye A takımı 9 puanla zirvede yer alırken, 7 puanlı Gençlik Spor ikinci sırada bulunuyor.

C Grubu’nda Esnaflar 10 puanla zirvedeki yerini korudu. İkinci sıradaki Spor Camiası’nın puanı ise 7.

D Grubu’nda 9 puanlı TÜFAD zirvede yer alırken, 6 puanlı Avukatlar ikinci sırada bulunuyor.

Turnuvada çeyrek final maçları 21 Mayıs Pazar günü oynanacak.

Büyükşehir Belediye B, Avukatlar, Esnaflar, Şöhretler ve TÜFAD adlarını çeyrek finale yazdırmışlardı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız