SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Halk Arasında Hiçbir Sorun Yok"

0
Güncellendi - 2017-11-28 04:26:07
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Malatya'da Alevi ailelerin yoğunlukta yaşadığı Cemal Gürsel Mahallesi’nde Alevi vatandaşlara ait 13 evin 'çarpı'  konularak işaretlenmesiyle ilgili yaptığı kısa değerlendirmede, Emniyet ve Savcıların konunun üzerine gideceğini bildirdi.

Akdağ, CNN Türk'te katıldığı bir programda, konuya ilişkin olarak, "Bu hangi ahlaksızlık veya provokatif yaklaşım neticesinde yapılıyor, bende bu bilgi yok. Emniyetimiz, savcılarımız bu meselenin üstüne gidecektir. Allah’a binlerce defa şükürler olsun, Kürt ile Türk’ün arasında, Sünni ile Alevi arasında halk olarak hiçbir sorun yok." ifadelerini kullandı.

Bu arada, 22 Kasım gecesi meydana gelen işaretleme olayı ile ilgili polis araştırması ve soruşturmasının yanı sıra olayın ardından mahallede alınan önlemler kapsamında polis devriyesinin görev yapmaya başladığı bildirildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- cumhuriyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Erdoğan (6 yıl önce)
    Sayın Bakanımızın tesbiti çok doğru.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    O zaman ayrımcılık yapmayın. Failleri bulun gerekli cezaya çarptırın. Devlet her yere camii yapılması için her türlü desteği verirken. Neden cemevi yapımı için destek verilmiyor. Hangi toki sitesinde cemevi için yer ayrılmış. Toki konutlarında aleviler oturmuyor mu? Ayrımcılık bal gibi yapıyorsunuz. Alevilerin sorunlarını görmezlikten geliyorsunuz. Hacı bektaşi veli dergahını neden alevilere geri vermiyorsunuz? Ayrımcılık yapıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla