SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"'Halkımızı Mitinge Ücretsiz Getireceğiz' Dediler"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, beraberinde Yeşilyurt Şoförler Odası Başkanı Taner Kılıç, Akçadağ Birlik Kooperatif Başkanı Hamit Cengiz ve bir grup minibüsçü esnafı ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Oda Başkanları ve halk otobüsleri ve minibüsçü esnaflarıyla bir süre görüşen Başkan Gürkan, yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu ve şoför esnafımızın her zaman yanlarında olmasından dolayı teşekkür etti.

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ziyarette yaptığı konuşmada “Malatya, Türkiye’nin 81 ili içerisinde en fazla hizmet yapılan, en fazla hizmet gören illerimiz arasında. Türkiye’nin yanı sıra dünyaya açılan bir şehir haline geldik. Özellikle EXPO 2028 dünya fuarının Malatya’da yapılmasına büyük katkı veren Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın 22 Ekim Cumartesi günü Malatya mitingine katılmasından dolayı esnaflarımızdan bizlere gelen yoğun talepler doğrultusunda gerek halk otobüsü gerek minibüsçü gerekse servisçi esnaflarımız o gün vatandaşlarımızı her zaman olduğu gibi ücretsiz taşıyacağız ve miting alanını dolduracağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza yakışır bir şekilde miting yapacağız. Ücretsiz taşımalar konusunda her zaman bizlerin yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız hiçbir sorunumuzu geri çevirmeyerek çözüme kavuşturmuştur. Bizde Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanında olacağız. 

Özellikle belirtmek istiyorum ki dün Ankara’da halk otobüsü esnaflarının kontak kapatmasından dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesinin halk otobüsü esnaflarına ne kadar destek olduklarını ve ne anlamda sorunların çözüldüğü ortadadır. Özellikle Türkiye’de örneği olmayan bir çalışma Malatya’da yapılmıştır. Ücretsiz taşımalardan dolayı 2.75 lira esnafımıza ücret ödenmektedir. Bu noktada da halk otobüsleri esnafımızın sorunları çözülmüştür. Bu noktada bizler 22 Ekim Cumartesi günü bütün esnaflarımızla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanında olacağız, miting alanını dolduracağız. Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanında her zaman dimdik duracağız. Desteklerinden dolayı esnafımıza teşekkür ediyorum. O gün yapacağımız çalışmalardan dolayı da hiçbir ücret talep etmiyoruz. Bütün ücreti esnafımız kendileri karşılayacaktır” dedi.

Yeşilyurt Şoförler Odası Başkanı Taner Kılıç ise, “ 22 Ekim Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya teşriflerinden dolayı bizlerin her zaman yanında olan ve hiçbir zaman kapısını bizlere kapatmayan, her geldiğimizde bizlerle görüşen desteklerini veren Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın ev sahipliğinde halk otobüsü ve minibüsçü esnafımızın Malatya halkını miting alanına ücretsiz taşımasını başkanımızdan talep ettik. Bütün esnafımız Selahattin Gürkan Başkanımızın yanında” şeklinde konuştu.

Akçadağ Birlik Kooperatif Başkanı Hamit Cengiz’de, “ Sayın Başkanımıza her zaman bizlerin yanında olduğu için teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayarak Başkanımızın yanında olduğumuzu göstereceğiz. Sayın Başkanımızdan desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Akçadağ’dan mitinge gelecek olan vatandaşlarımızı ücretsiz bir şekilde miting alanına getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretleri için oda başkanlarına teşekkür eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Oda başkanlarımızın ziyaretleri ayrı bir incelik, ziyaretleri sırasında söyledikleri hakikaten Malatya halkı adına teşekkür edilecek ve takdir edilecek ifadeler. Sayın Cumhurbaşkanımız 22 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de Belediyemizin yanındaki meydanda belediyemizin ve genel idaremizin yapmış olduğu yatırımların açılışlarını gerçekleştirecekler. Bu, Malatya için onur verici bir hadisedir. Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Oda Başkanımızda halkımızı miting alanına ücretsiz bir şekilde taşımak istediklerini ifade ettiler. Esnaflarımız, memleketimizi seviyoruz, memleketimizin sevdalısıyız, memleketimize yapılan hizmet bize yapılmış olur, geleceğimize çocuklarımıza yapılacak olan yatırımların aynı zamanda startını vereceğiz o anlamda bütün Malatya’nın köyleri, ilçeleri ve mahallelerinde biz halk otobüsleri ve minibüsçüler olarak halkımızı mitinge ücretsiz olarak getireceğiz dediler. Bu anlamda oda başkanımızı tebrik ediyorum. Onların şahsında tüm minibüsçülerimizi ve halk otobüsçülerimizi tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Bütün Malatyalı hemşerilerimizi de 22 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de belediyemizin yanındaki miting alanına açılış programımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Bülten 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Uzman44 (1 yıl önce)
    Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Sayın Mesut İNCE Bey, Sizden ricam Çilesiz minibüs şoförlerinin vatandaşa karşı olan tutum ve davranışlarını incelemeye alabilirmisiniz. 19.10.2022 tarihinde sarı renkli magirus marka minibüsü kullanan genç Şoför akşam 17:40 sularında Çilesiz istikametine yaptığı seferde minibüsten inmek isteyen vatandaşlara karşı sert bir üslupla çok yanlış kelimeler kullanmıştır. Konu ile ilgili gerekli incelemelerin yapılarak Minibüs şoförlerinin vatandaşa olan tutumunun düzeltilmesini sizden talep ediyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kağan (1 yıl önce)
    Bu duyarlılığı her zaman gösterin bı gariban bindiği zaman eğer parası yoksa indirmeyin otobüslerden sırf yalakalık olsun diye yapmayın anlayan anladı herhalde
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (1 yıl önce)
    çıkarınız olmasa kontak açmazsınız. en ufak şeyde yakıtın fiyatını hesaplarken ücretsiz mitinge getirmeniz gerçekten komik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • cafer CANBAY (1 yıl önce)
    Bedava taşıyacak kurumların dikkatine Bundan böyle sokaklara çıkıp avazınızın çıktığı kadar avazınız çıktığı kadar Mozota benzine zam geldi Münübüs otobüs bilet fiyatları düşük itiraz etmeyin Bu yağcılık nereye kadar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet4420 (1 yıl önce)
    Mesut ince bir onceki mitingte açız eve ekmek goturemiyoruz diyordun ne oldu karnınız doydu galiba ucretsiz çalışacağız diyorsun. Kula kulluk edilmez başkan okul servisleri de sana bağlı hadi her servis garibanin 1 çocuğunu ücretsiz okuluna götürsün bunu yapabilir misiniz? Yazık size hersey müstahak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Gürkan önce asfaltini tamamla. Sana Malatya halkı olarak oy vermiyecez. Sen bagimsiz aday olsan kazanirdin ama şimdi bagimsiz değil Ak partiden başkan adayı ol bakalım kazanabilecenmi! Bu halk sana oy veririm? Saksakcilik eden minubusculer başkanı acız dedi Reisim ağzına lafı tıkadı eline çayı verdi. Aynı günde Hassnbeyde cayocaginda oturdu çayını içti. Şimdi soruyorum ey başkan. Karnın mi doydu yoksa a bir yerlere sirinlikmi yapıyorsun. Önce sen şoför arkadaşlarına sahip çık. Ama.nerdeeee. tencere kapak misali
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Çay (1 yıl önce)
    Reisin arabasını durdurup eve ekmek götüremiyoruz deme de başka bişi istemeyiz.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)Çay isimli kullanıcı yorumuna
    Kullandığın nick herşeyi anlatıyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Nasılsa bir şekilde vatandaştan çıkıyor parası. Fakir fukara çocuğunu okula ücretsiz götürün samimiyetiniz belli olsun..
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Berkant (1 yıl önce)
    Minibüsçüler ne gerek var hele bir c8k gez toki yolunu badharik itfaiyenin üstünü hep maskinin buyuksehiirin pikap otomobilleri dışarıda işyerinde kaç araç orada haberi yok oaraclar malatya merkezden maskı binasına 50 km ayda 1500 km yazık günah degilmi
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Yazdığınızdan siz bişey anladınız mı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fatma (1 yıl önce)
    Selahattin başkandan beklentimiz coktu ama vatandaşla hıc butunlesmedi 3 senedirli randevu alıp da derdimi anlatamadım danışmanları özel kalemleri AMA ALLAH kerim alma mazlumun ahını hiç-bir faydasını görmedim
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Halk gününü unuttu selahattin başkan
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Erdoğan'a açız evimize ekmek götüremiyoruz diyen adamların demek karnı doydu cepleri para gördü ki beleş adam taşıyacaklar
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    İnsanları Mitinge üçretsiz taşıyorsunuz ancak miting bittikten sonra orada bırakıyorsunuz.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Doğru demişler miting alanına ücretsiz taşıyacağız, tekrar götüreceğiz dememişler, geçen miting de açız geçinemiyoruz diyen oda başkanı ya karnı doydu ya da nasıl bir dönüş yaptı ise bugün ücretsiz taşıyacaklarını söyleyenler içinde.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gezgin (1 yıl önce)
    Iyi bir şey dusunmussunuz teşekkür ederiz yanliz malatyamiza sevdalıyız geleceğimiz için öğün vatandaşları tasayacaksiniz burgunde çıkın deyinki hukumetimixin cumhurbaşkanımızın yanındayız haftanın birgunu öğrencilerimizi ücretsiz eğitime göndereceğiz aslında bu sevdalı olmaktır destek olmaktır bi öncülük yapmak istiyorsanız belediye olarak halk otobüsleri olarak kiyler dahil okullar bitene kadar haftanın bir günü öğrencileri ücretsiz taşıyın ey malatyali sevdaları malatyayi düşünen poz veren büyüklerimiz
    %100
    %0
    Yanıtla