SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hamzaoğlu'nun Raporu Üzerine Geldi

0
Güncellendi - 2020-08-25 02:57:30
Hamzaoğlu'nun Raporu Üzerine Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’daki geleceği merak konusu olan Fas asıllı sağ bek İssam Chebake, takımın Bolu Abant’taki kamp çalışmalarına dahil oldu.  

4 Temmuz 2017’de Fransız ekibi Le Havre’den bedelsiz olarak transfer edilen ve özellikle 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında ortaya koyduğu performansla eleştirilen İssam Chebake ile yolların ayrılacağı konuşuluyordu. Yönetimin net bir karar vermediği 31 yaşındaki sağ bek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda kampa katıldı.  

Sarı siyahlı takımla bir sezon daha sözleşmesi bulunan Chebake, çağrılmasının ardından Bolu Abant’taki kampa dahil olarak, çalışmalara başladı.  

Le Havre’de 99 karşılaşmada görev aldıktan sonra Yeni Malatyaspor’a transfer olan İssam Chebake, 97 kez sarı siyahlı forması giydi ve 3 gol, 5 asistlik bir performans sergiledi. Geride kalan sezon Süper Lig’de 26 karşılaşmada 2 bin 172 dakika görev alan Chebake, 1 gol, 2 asistle oynadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Hasan (3 yıl önce)
    Buna topçu diyen hoca hoca değildir. Gitsin limon satsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (3 yıl önce)
    Yaptığı yanlislar olabilir ama baskan yaptığı hatalarin yaninda hic kalir Bana göre superligin en iyi 6-7 sag kanatinda iyi oynayan bir futbolcu
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (3 yıl önce)
    Chebake, Rize ve Kayseri maç sonu yüzündeki gülümseme ,şebeklik gözümün önünden gitmiyor.Maç seçen karakteri zayıf bir oyuncu..Devam kararı bence yanlış...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bu chabek i geri getirerek dakika bir gol bir yaptık.Hamza bunu hiç seyretmemiş herhalde.ben 40 yıllık taraftar olarak bunu sahada görmek istemem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Yinede bilmediğinden bildiğin iyidir.Hamza hoca onu gene eskisi gibi faydalı hale getirir.Arkadaş adam yabancı ondan kendi adamın gibi fedakarlıklar bekliyorsun.Erkan kaşa bak ne dediğimi anlarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Onu bırakın anlaşmayı Orduzu tesislerine sokmam bir kulüpte bir duruş ve prensipler olmalıdır yazık çok yazık şu dustugumuz hale bakın burdan yazıyorum 5 maç sonra başkanı göremezsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yetkin varsa ,başkana hemen el çektirin!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Değerli hemşerilerini yorumlari okuyorum Vallahi icimsişti super ligde acaba bizim Kadar karışık kulüp varmi bilmiyorum Cok iyi giden kulbu muz vardi herkes Kıptaediyordu başkan pişmiş aşasukati Cikisi n icinde cıkabilirsen ayağına sıktı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    şebeklik yapmasina insallah izin vermezler,gözlerini bunun üzerinden ayırmazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (3 yıl önce)
    bu şabek ikinci devre resmen bilerek oynamadı...acaba para sorunu mu vardı bilmiyorum..sakatlık numaralarına yattı. rakipten bir darbe almadığı halde, kendi kendini yere vurup, ardından değiştirin işareti yaptı.. antep maçında da sakatım numarası yapıp kadrodan çıktı.. bakınız bilerek bu numaraları yaptıysa diyorum, aldığı para haram olsun.. adil başkan, bazı futbolcular bizi içeriden yıktı dedi ya, bu da onlardan biri olabilir... kim ki malatyasporumuza bilmeden demiyorum ha, kasıtlı olarak yanlış yapıyorsa bilsin ki iflah olmaz...başka ne olabilir ki.. bir önceki sezon da rakip takımın kanat oyuncularını geçirmeyen, onların belalısı olan bu şabek niye bu duruma geldi.. tekrar eski günlerine dönüp malatyaya vefa borcunu ödemesini bekliyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ceylan (3 yıl önce)
    Stoper lazım Hamza hocam acilen stoper!
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (3 yıl önce)
    Küme düştüğümüz maçta sahayı gülerek terk eden gururlu (!) çocuk... Alsınlar alsınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    İyi bir Şabek e her zaman ihtiyaç var,inşallah iyi oynarda bizi sevindirir,yok bana ihtiyaçları var geri getirdiler,deyip eski lakayıtlığına dönerse olmaz,ama unutmayın onun ayarı Hamza Hoca da,bekleyip göreceğiz......................
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Giden yılın ikinci yarısına kadar iyiydi ikinci yarı adeta takımı sabote etti keşke anlasilmasa idi Hamza hoca demekki zor durumda ona ihtiyacı var diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (3 yıl önce)
    Kaybettiğimiz maçlarda sırıtan bu ruhsuzu istemiyoruz !!! Hamza Hamzaoğlu iyi bir antrenör olsa zaten bunu çağırmaz. Günü kurtarmaya çalışan reaksiyon veremeyen bir adam... Hikmet Karaman’dan hiçbir farkı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı avcı (3 yıl önce)
    Bence biraz kulağının çekilmesi lazım. Çok disiplinsiz bir görüntü çiziyor, sürekli sırıtıyor. hırs yok azim yok. ama potansiyel var bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Kamp bitmek üzere,Lig başlayacak neredeyse ve tabi ki her zaman ki gibi transferde geciktik.Anlaştığımız oyuncular var denildi arjantinden gele gele biri geldi ne kaleci var ,ne stoper,ne orta saha geldi ne de forvet niye bu kadar ağırız,neden bu kadar ağır işliyoruz ?? Geçen sene düşen takımın başkanı hatalarından ders çıkardığını söylüyor eyvallah ama başkan aynı şekilde devam etrmekte diretiyorsun neden ? Bu durumda transfer yapamadığın sürece tabi hoca'da istemişse chabbake yine en iyisidir.! Dedim diyeceğim aciz ve bu ligin en beceriksiz başkan ve yönetimine sahibiz umudumuz hamza hocadır eğer ertuğrul sağlam gibi olmaz ise sonu bu başkan ve yönetimine rağmen her şey güzel olacaktır inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor1966 (3 yıl önce)
    Futbolcu önce ahlaklı ve ekmeğini yediği takıma ihanet etmeyecek.geçmişteki benzeri yine para alamadığı için malatyasporun düşmesine sebep olan şeyhmuz ve ünal gibi,
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Özellikle pandemi sonrası performansı kötüydü üstelik maç içindeki tavırları hoş gözükmüyordu.Sebebi ne idi bilmiyoruz Ancak,süratı ve çabukluğunun çok iyi olduğunu defansif yönünün iyi olduğunu düşünüyorum.Faydalı olmasını temenni ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz futboldan anlıyor gibi yapan ama yaptığınız yorumlara bakıldığında ,asıl amacınızın futbol değilde klübü farklı kullananlar sınıfında olanlardan intibahı veriyorsunuz.Bir şey doğruysa doğru deyin.Yanlışsa yanlış deyin.Yorumunuza bakılırsa Pandemi bir tek Malatyasporu etkilemiş.Her sıkıştığınızda Pandemiyle ilişkilendirdiğiniz futbolcu performanslarında futbolcu alacaklarının etkisi olmasın?Mesela performansı çok iyi olmasına rağmen mina nın parası neden ödenmemiş?bay futbol adamı.
    0
    0
    Yanıtla