SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hasarlı Binada Söküm Yapan Şahıs Asansör Boşluğuna Düştü

Hasarlı Binada Söküm Yapan Şahıs Asansör Boşluğuna Düştü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 6 katlı hasarlı bir binanın asansör boşluğuna düşen şahıs ağır yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Battalgazi ilçesine bağlı Hacı Abdi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Nakkaş sokak içerisinde bulunan ve depremlerde hasar aldığı ileri sürülen 6 katlı bir apartmanda söküm yapan İ.D.’nin beraberindeki arkadaşı M.B. (47) henüz bilinmeyen bir nedenle asansör boşluğuna düştü.

Durumun fark edilmesinin ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı M.B. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Antalya (2 ay önce)
    Bu bina 1999 ruhsatlı orta hasarlı bina. Apartman D.. Yönetim adı altında yönetiliyor. 2 Soru var 1-Apartman tüm demirbaşları kat maliklerinin onayı olmadan nasıl satılabiliyor ?(Her daireye su saatlerinin olduğu duvar yıkılıp birde hırsızlık yaptırılıyor) 2- Apartman ağır hasar olsun diye kat maliklerince karar defterine atılan 14 imza sonrası bu yönetici firma neden kararın uygulanması için bir şey yapmadı. Hangi kanunda kat malikleri onayı olmadan demirbaş satılabiliyor???
    0
    0
    Yanıtla
  • sivas gurbet (2 ay önce)
    anlamak istememek sonumuzu getirecek malatya depremini yaşamadı. mesela hatay deprem yaşadı maraş yaşadı fakat malatya komsunun depremini hissederek bu hale geldi malatya kendi depremini yaşadıgında manzara çok ama çok korkunç olabilir. hatayın 3 misli 4 misli olabiliriz olası bir tunceli veya malatya depreminde. çok çok kötü günler bizleri beklemektedir
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Mlty44 (2 ay önce)
    Dışardan bakınca hiç hasar yok gibi. Ama ilk fotoda içerdeki duvarların aldığı hasar ortada. Malatya'da ki binaların çoğu bu durumda. Lütfen kiraya çıkacak olanlar veya ev alacak olan kişiler dikkatli baksınlar. Aynı acıları başkaları da yaşamasın.
    %100
    %0
    Yanıtla