SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hasırcılar Sahil Düzenleme Projesine Başlanacak

Hasırcılar Sahil Düzenleme Projesine Başlanacak
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Karakaya Baraj Gölü kenarında yapılacak olan Hasırcılar Rekreasyon ve Sahil Projesine en kısa sürede başlanılacağını açıkladı.  

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder sosyal medya hesabından Karakaya Baraj Gölü kenarında Hasırcılar Mahallesi mevkiinde kenarında hayata geçirilecek olan “Hasırcılar Rekreasyon ve Sahil Projesi”nin maket görsellerini paylaşarak, “Battalgazi’mizin marka değerini daha da arttıracak bu muhteşem eserimizi en kısa sürede Hasırcılar mahallemizde inşaa edip ilçemize kazandıracağız.” Dedi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Güder, Hasırcılar Rekreasyon ve Sahil Projesi hakkında bilgeleri de aktararak, projede 44 bin metrekare yeşil alan ile birlikte, 7 bin metrekare otopark alanı, sosyal tesisler, su seyir alanları, tematik gün batımı ve fotoğraf çekim alanı ve piknik alanlarının yer aldığını kaydetti. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Kemal (11 ay önce)
    Onnumara huzur verici bir görümü var kim nedense desin Teşekkürler başkana önceki halini bildiğim için süper bir görünüm en azında bir dışarda gelen misafirler için gideceğimiz bir yer ortam oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasırcılı (2 yıl önce)
    HASIRCILI bir genç olarak bence bu bölgede böyle bir tesise ihtiyaç vardı. Düşünen ve faaliyete geçeirenlerin ellerine sağlık. Düğün için gelin ve damatlar dikenli tarlalarda gezmeyecekler. Foto çekmek isteyen gençler rahat bi yeri olacak sarhoşların arasında dolaşmak zorunda kalmayacaklar. Milletin nefes alacağı sadece orduzu ve indersi var koca şehir de alternatif bir yer daha olacak. say say bitiremem. Boşa gitmiyor insana hizmet bu. Zamanında Sahil yolu projesi idi küçüle küçüle demek bu kadar kaldı neyse yine de iyidir.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Beylerderesi parkı maketi de böyle mükemmel görünüyordu. Ortaya ne çıktı. Aha orda, gidin görün.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Cemal karlık (2 yıl önce)
    Önce insanlara iş imkanı sağlayın sonra keyfinize bakın. Orada arıtma tesisi var dökecek yer bulamıyorsunuz gübreye dönüştür işletme yap. Boran mahallesi leş gibi korkuyor. esnaf icraya boğuşuyor. Ama siz diyorsunuz ki ekmek bulsan pasta ye . Paranız varsa yapın borç alarak yaparsanız gelecek neslimiz kurutursunuz .
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Öncesinde ne kadar arsa arazi kapattıklatırına bakmak lazım
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Kovid (2 yıl önce)
    Bu ekonomik sorunlar içinde çok lazim sanki
    %65
    %35
    Yanıtla
  • abdulvahap (2 yıl önce)
    ha gayret topraktan yeşile mi, yoksa topraktan betona mı gidiş ha birde bitince kime kiralanacak
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Cengiz (2 yıl önce)
    Yıldıztepe Rekreasyon Alanı projesinden bir ses yok...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa evc (2 yıl önce)
    Bu olsa olsa bir park peyzaj projesi olur!!Sahil projesinin ne oldugunu başkan bilmiyosa bilen biri kendisine anlatsın..
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Esma (2 yıl önce)
    Battalgazi bld. 4 yıl boyunca hiç gelişmedi yazık oldu. İnşallah önümüzdeki seçimde bu hataya düşmezde çalışan genç dinamik bir başkan gelir
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ahmet KARA (2 yıl önce)
    Bu alan çok büyük ya, şöyle 300-500 metre bişey yapsa idiniz yeterdi. Büyükşehir MALATYA için çok üzülüyorum. Yine söylüyorum. Varsa ben proje yaparım diye övünmek istiyorsanız TAŞTEPE ile HANIMIN ÇİFTLİĞİ arkasındaki tepelik alanı sanırım 10 000 bin dönüm alan bir MALATYA ORMAN PARKI yapında görelim...
    %95
    %5
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    3 senedir neredeydiniz sayın başkan? Seçim yaklaşınca mı aklınıza geldi. Umarım bu da Kuzey Çevre Yolu gibi yılan hikayesine dönmez.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • reis (2 yıl önce)
    başkanım hesaplamasını iyi yaptırın sonra su altında kalıyorlar.
    %96
    %4
    Yanıtla