SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastanelerde Deprem ve Yangın Tatbikatı

Hastanelerde Deprem ve Yangın Tatbikatı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan Doğu Anadolu fay hattının geçmesi ve riskli iller arasında yer alması nedeniyle hastanelerde tatbikatlara ağırlık verilerek, muhtemel bir deprem ve yangın gibi afet durumunda yapılacaklar teorik ve pratik eğitim ile anlatılıp gösterilmeye devam ediliyor.

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Sivil Savunma ve Seferberlik Hizmetleri Birimi Koordinasyonunda, Kuluncak ilçesi Şehit Mehmet Ali Şekerci İlçe Devlet Hastanesi personelleri ile Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesi ve Akçadağ Toplum Sağlığı Merkezi personellerine, afet tatbikatı düzenlendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tarafından, temel afet bilinci, tahliye, deprem ve yangın eğitimi verilerek, 3 sağlık kuruluşunda da tatbikat gerçekleştirildi.

Malatya’dan Doğu Anadolu fay hattının geçmesi ve riskli iller arasında yer alması nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü Sivil Savunma ve Seferberlik Hizmetleri Birimi Koordinasyonu tarafından, diğer ilçelerdeki hastaneler ile sağlık kuruluşlarında bir program çerçevesinde afet tatbikatı düzenlenmeye devam edileceği kaydedildi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız