SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastanede Kapıştılar.. 2'si Polis 6 Yaralı, 13 Gözaltı..

Hastanede Kapıştılar.. 2'si Polis 6 Yaralı, 13 Gözaltı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yaklaşık 40 kişilik iki grup arasında 'kayısı koparma' meselesi yüzünden çıkan kavgada 2'si polis 6 kişi yaralandı. Olayla ilgili 13 kişi gözaltına alındı.

Olay, akşama doğru Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Aydoğan mezrası mevkiinde bulunan bir kayısı bahçesinde izinsiz meyve kopardın meselesi yüzünden D.K., E.K. ile H.M.,Y.M., E.M.,M.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda taraflar hafif şekilde yaralanırken, rapor almak için Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran taraflar burada tekrar tartışmaya başladı. Tarafların yakınlarının da katıldığı tartışma saat 23.30 sıralarında  büyüyerek kavgaya dönüşürken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin güçlükle ayırdığı kavgada 2'si polis 6 kişi yaralanırken, 13 kişi ise gözaltına aldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ve jandarma ekipleri hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • irfan (1 yıl önce)
    kaysı bahane öncesi olan bir olay
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbeg (1 yıl önce)
    Bu sıkıntı her yerde küçücük çocuklar hatta küçücük kızlar tekme tokat saç baş yoluyorlar trafikde yine kavga metroda, otobüsde, fırında, avm de hastahanede nerde yok ki neden diye düşünenler Bilir en yukardekileri liderler kavgacı küfür hakaret olmada sözünün laf olmadıgını sanan siyasiler halkın böyle olmasını istiyorlar liderin hakaretli sözlerini ayakta alkışlıyan vekiller sorumlu Türkiye nin taşı toprağı ve bütün canlıları hepimizin Herkeş kardeş gibi olsa kim bunlara oy verirki kardeşlikde yok oldu bencilik moderin çağın hastalığı oldu
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Talha (1 yıl önce)
    Haberciler bile sayko kapıştılar ne demek ya bu nasıl bir vizyon.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Sezai (1 yıl önce)
    Bu pahalı zamanda sahibinden habersiz meyva toplamak nedir arkadaş?O eskidendi.Atalarımız özellikle yol kenarına bir kaç ağaç diker buna göz hakkı diye ses çıkarmazdı.Her şey bozuldu bu göz hakkıda bitti.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Abdulkadir (1 yıl önce)
    Böyle bir meselede kavga edilir mi? İnsanlar ne hale geldi? Allah ıslah etsin hepimizi...
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Atilla (1 yıl önce)
    Cahillikten başka bisey değil. Dünya malı için dövüşmeye ne gerek var
    %78
    %22
    Yanıtla
  • şahıs (1 yıl önce)
    Kayısı bu yıl az olunca insanlar azdı :)
    %90
    %10
    Yanıtla
  • erhan (1 yıl önce)
    utanmanızmı hastanede kavga etmeye insanmısınız siz neyi paylamıyorsunuz bu gibi insanlara en az 1 yıl hapis cezası verilmeli ki akılları başlarına gelsin
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyanın Yerlisi (1 yıl önce)
    hastanede o kadar şifa bekleyen insanlar var onları rahatsız etmeye ne hakkınız var
    %97
    %3
    Yanıtla