SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hastanemiz Bölgeye Değer Katacak"

A- A+ PAYLAŞ

Açılış için gün sayan Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi ile ilgili olarak bölge mahalle muhtarları ve esnafları memnuniyetlerini dile getirerek, hastanenin açılışında emeği olanlara teşekkür ettiklerini söylediler.

Devlet Hastanesinin Haziran ayı içerisinde açılacağını belirten mahalle muhtarları ve esnaflar hastanenin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Uçbağlar Mahalle Muhtarı Abdulvahap Ortaç, Malatya Battalgazi Devlet Hastanesinin Haziran ayı içerisinde açılacağını beklediklerini belirterek, “Bugüne kadar hastanemizin temelinde, proje safhasında, gerekse yapım safhasında emeği geçen başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve emeği geçenlere tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyoruz. Hastanelerin bulunduğu alanlar iş gücü anlamında esnaflarımıza olumlu etki yapmaktadır. Devlet hastanesi kapandığı zaman gerek Zafer Mahallesinde gerek Fırat Mahallesinde ve bölgedeki iş yerleriyle evlerde fiyat anlamında düşüşler yaşandı. Devlet hastanesinin tekrardan açılmasıyla bölgede ticaret ve ekonominin canlanması sağlanacak. Bu canlanma hepimize yansıyacaktır. Bölgeye kamuda çalışanların gelmesiyle bölgede ahenk ve huzurda etkilenecektir. Bölgeyi olumlu yönde etkileyecektir” dedi.

Battalgazi Devlet Hastanesinde açılış için artık son aşamaya gelindiğini belirten Çöşnük Mahalle Muhtarı Burhan İnanç, “Hastanemiz bölgeye değer katacaktır. Biz hastanemizin tekrardan yapılması için çok çaba gösterdik. Bütün muhtar arkadaşlarımızla beraber çok gayret gösterdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a elinden gelen çabayı göstererek hastanemizin yerinde kalmasını sağladı” ifadelerini kullandı.

Zafer Mahallesi Muhtarı Kemal Bulguru da yaptığı açıklamada, “Hastanemiz bölgemize hayırlı olsun. Muhtar arkadaşlarımızın hastanemizin yapılmasına emeği çok. Hastanemiz kaldırıldığında tepki koyduk, geldiğinde de seviniyoruz” şeklinde konuştu.

Fırat Mahalle Muhtarı Nihat Biner de Devlet Hastanesinin bölgeye ve Malatya geneline değer katacağını ifade ederek, “Ev sahipliğini Fırat Mahallesinin yaptığı, Battalgazi ilçemize ait 103 mahallenin bulunduğu ortak alan olan Battalgazi Devlet Hastanemiz yakın zamanda açılacak. Hastanemiz bölgemize ve ilimize hizmet verecek. Hastane sağlık sektöründe hizmet vereceği gibi çevreye de büyük katkıları olacak” dedi.

Bölge esnafı ise hastanenin uzun süredir yıkılmasından dolayı esnaf olarak zorluklar çektiklerini, hastanenin tekrardan yapılması için emek sarf eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleriyle hastanenin Sağlık Bakanlığı tarafından tekrardan yapıldığını bölgenin yolları ve çevresi Başkan Gürkan tarafından daha da iyi hale getirileceğine inandıklarını söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Haziran'da inşallah açılır. Yeterli doktoru personeli alınmışmı, Malatyada neden doktor eksiği var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun İnşaAllahu Teâlâ
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Güzel hizmet tebrikler
    %50
    %50
    Yanıtla
  • abuzer (1 yıl önce)
    yılan hikayesine döndü açıldı açılacak açacaklar derken aylar yıllar geçti görende devasa şehir hastanesi yaptılar sanacak
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Öncelikle çevreye verdiğiniz o soğutma sistemlerinin seslerini susturun gece gündüz psikolojimiz bozuldu sesten dolayı camları kapıları açamaz olduk böyle bir yapı olmaz
    %82
    %18
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    Şehir hastanesi bulunmayan tek büyük şehir Malatya diyor susuyorum. Yanı başımızdaki küçük şehirlerde bile şehir hastaneleri yapılmışken bu hizmeti Malatya ya getiremeyen vekilleri kınıyorum. Bir akşam Malatya devlet hastanesi aciline gidin rezilliği görün bakalım ey vekiller.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • ali yılmaz (1 yıl önce)ufuk isimli kullanıcı yorumuna
    şehir hastanesini ne yapacaksın illerdeki şehir hastanelerine bak şehrin en az 1 saat dışındalar malatyada her bölgede devlet hastanesi oldu gayet mantıklı yaptılar bence.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Mesafeye değil de verilen hizmetin kalitesine çeşitliliğine bak. At gözlüğü ile bakma. Şehir merkezindeki hastanelerin hali ortada .Bak aylardır açamıyorlar. Araştırın kardeşim araştırın..
    0
    0
    Yanıtla