SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Hatalarımıza Bakıp Kendimizi Düzeltmeliyiz"

0
Güncellendi - 2018-09-07 00:56:30
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques, “Bu sene, geçen sezon takımın ligi bitirdiği yerden daha bir yerde bitireceğimize eminim” dedi.

Guilherme, Atiker Konyaspor maçına ilişkin, “3 maç 7 puandan sonra herkes bizden evimizdeki Atiker Konyaspor maçını kazanmamızı bekliyordu. Bizde böyle bir beklenti içerisindeydik. Ama futbol böyle bir oyun. Futboldan öğreneceğimiz daha çok şey var. Şimdi hatalarımıza bakıp, hemen kendimizi düzletmemiz gerekiyor” değerlendirmesinde bulundu.

Guilherme, bir gazetecinin ‘Atiker Konyaspor maçında farklı pozisyonlarda oynadı. Tam olarak yeri neresi ve kendisi nerede oynamaktan zevk alıyor?’ sorusuna, “Tabi geçen sene bu pozisyonda birçok maç oynadım. Tabi hocamız ikinci yarı o bölgede oynamamı istedi. Tabi sezon başında da lig başlarken bana başka yerlerde ihtiyaç oldu. Oralarda da oynayabileceğimi söyledim. Benim için hiçbir problem yok. Ben her yerde oynayabilirim. Sağ kanat ve on numara oynamayı tercih ediyorum” şeklinde cevap verdi.

Takımla ilgili de değerlendirmede bulunan Guilherme, şunları söyledi:

“Biz iyi bir takımız. Güçlü bir takım olduğumuzu düşünüyorum. En azından bu sene, geçen sezon takımın ligi bitirdiği yerden daha bir yerde bitireceğimize eminim. Ama tabi ki bunun için çok çalışmak ve her maça ayrı ayrı odaklanmak gerekiyor.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Konya maçının son saniyesindeki pozisyonu çok komikti.Adeta maç boyunca takımın durumunu özetler gibiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başar pekin (5 yıl önce)
    Guilherme takımla birlikte uyumlu bir profil çiziyor. taraftar da kendisini benimsedi. umarım takımda iyi işler yapar ve uzun yıllar kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Talas (5 yıl önce)
    Zaten Gulherme iyi futbolcu. Kendini tam anlamıyla hedefine veriyor. İşte herkes bu futbolcuyu örnek almalı
    0
    0
    Yanıtla
  • MUstafa (5 yıl önce)
    Guılherme bu takıma yapılmış en isabetli transfer bence çok büyük bir yetenek mümkünse bonservisi de alınmalı!..(Bitirici vuruşlar yapması konusunda yetki ve cesaret verilmeli)
    0
    0
    Yanıtla