SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Hatice'yi İlçe Meydanındaki Dev Ekrandan İzlediler

Hatice'yi İlçe Meydanındaki Dev Ekrandan İzlediler
A- A+ PAYLAŞ

Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Hatice Akbaş'ın finale çıkması memleketi Malatya'da büyük sevinçle karşılandı.

Uluslararası Boks Birliği tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda yarı final müsabakaları yapılıyor. Başakşehir Gençlik ve Spor Tesisleri'nde düzenlenen şampiyonanın 9. gününde ringe çıkan Hatice Akbaş, Taylandlı rakibi Preedakamon Tintabthai ile karşılaştı. 3 rauntta da net skorlar alan milli sporcu, adını finale yazdırdı.

Milli sporcu Akbaş'ın memleketi Malatya'da ise ayrı bir sevinç yaşandı. Akbaş'ın yarı final müsabakasını Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ile birlikte yüzlerce Akçadağlı ilçe meydanında dev ekranda takip etti.

Akbaş'ın finale çıkmasıyla büyük sevinç yaşayan Başkan Kazgan, "Söyleyecekleri aslında Hatice kendi söylüyor. Bir yıldız doğdu diyorum. Dünya boks tarihinin efsane ismi Muhammed Ali'ye benzetiyorum. Kelebek gibi dolaşıyor, arı gibi vurup çıkıyor. Finali de alacağına inanıyorum ve final maçını izlemek içinde İstanbul'a gideceğim. Hatice buralar kolay gelmedi bizde destek verdik ama bizim yapmamız gereken artık Akçadağ'da daha fazla Haticeler çıkarmak. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımız bu yönde olacak. Biz bu alanda varlığımızı ortaya koyacağız. Bu havayı devam ettirmemiz gerekiyor, inşallah devam ettirip Akçadağ'ın sesini duyuracağız inşallah bu inanç var bende" diye konuştu

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Muzaffer Başeğmez (2 yıl önce)
    Gençlerimizi İstanbul'a kaptırıp sonra başarılarını izlemek hoş olmuyor. Gençlerimize sahip çıkmamız lazım. Oraların imkanlarını burada sunmamız lazım. Gençlerin başarılı olması için ne gerekiyorsa şehrin tüm yerel yönetici, bürokrat hepsinin bu işe el atması lazım. Futbolda heba olan milyon dolarların onda birini gençlerimize kullansak her branşta avrupa, dünya, olimpiyat şampiyonlarımız olur.
    %100
    %0
    Yanıtla