SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havalimanında 4 Ayda 213 Bin Yolcu Taşındı

Havalimanında 4 Ayda 213 Bin Yolcu Taşındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Havalimanı’nda Nisan 2023 döneminde uçan  yolcu sayısının 67 bin 873 olduğu açıklandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından Malatya Havalimanı’nın 2023 yılı Nisan ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Buna göre; Malatya Havalimanı’nda Nisan ayında, iç hat yolcu trafiği 67 bin 873 oldu. Nisan ayında, Malatya Havalimanı’na iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda 499, dış hatlarda 4 olmak üzere toplamda 503’e ulaştı. Yük trafiği ise nisan ayında toplamda 519 ton oldu.

Ocak-Nisan 2023 döneminde 4 aylık sürede Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiğinin 213 bin 88, uçak trafiği ise 2 bin 321, yük trafiği ise 1.673 ton olarak gerçekleşti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet (11 ay önce)
    Ulaştırma bakanı açıklama yaptı.. secimden sonra 15 milyon yolcu kapasiteli yeni süper havalimani yapılacakmış.. o kadar çok sevindim ki anlatamam... bize değil yaa hemen ciddimisin demeyin.. Trabzon lu kardeşlerim adına tabiii...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • kadir (11 ay önce)
    üç tane organize sanayin var.. iki tane devlet üniversiten var.. kuru kayısıda dünyanın % 85 malatya karşılayor.. dünyanın en iyi karaciğer nakli malatyada yapılıyor bundan dolayı avrupadan da hasta geliyor.. bölgenin en küçük ve gümrüğü olmayan havalanı malesef malatya nın havalanı.. yazıklar olsun malatyanın milletvekillerine ve yöneticilerine bu ayıptta sizlere yeter
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Başka zaman da Devletimiz Malatya ya ne yaptı dersiniz.Kısaca herşeyi özetlemişsin Ama bir tek havaalanı eksik kalmış
    %100
    %0
    Yanıtla