SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz BAL'a Çıkmak"

0
Güncellendi - 2017-01-31 17:33:31
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nin en güçlü şampiyonluk adayı olan 1932 Malatyagücü’nün kulüp başkanı Aziz Yiğit, takım olarak iyi bir gidişatlarının olduğunu kaydederek, hedeflerinin BAL Ligi olduğunu ve bu hedefe emin adımlarla yürüdüklerini söyledi.

Yiğit, grupta aldıkları sonuçlarla zirvede tek kaldıklarını ifade ederek, “2. Amatörden namağlup 1. Amatöre yükseldikten sonra BAL Ligi için çalışmalara başladık. Sezon başında iyi bir kadro kurduk. Takım olarak iyi bir gidişatımız var. Bu iyi gidişatı sürdürüp, sezon sonunda hedefimiz ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Sezon devam ederken bir yandan da Play-Off’a odaklandıklarını dile getiren Yiğit, “Kulüp olarak ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Sezon başında hedefimizi BAL Ligi olarak belirlemiştik. Bu doğrultuda iyi bir çalışma yürütüyoruz. İşadamı ve onursal başkan Nurettin Uğur’un katkılarıyla BAL Ligi hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Yiğit, kurumsal bir yapı için ilk hedeflerinin BAL Ligine yükselmek olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Malatya’nın en köklü kulübü olarak hedeflerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Önce ikinci amatörden namağlup şampiyon olduk. Şimdi birinci amatörde şampiyon olup, ikinci hedefimizi de gerçekleştirmek istiyoruz. Ardından BAL Ligi hedefimizi gerçekleştirip, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. En önemli hedefimiz ise tesisleşme ve kurumsallaşma adına olacak. İşadamı Nurettin Uğur’un destekleriyle Altınordu yapılanmasına yakın bir yapı oluşturma amacındayız.”

En büyük hedeflerinin Malatya’ya altyapısı sağlam, Malatya futboluna katkı sağlayıp, oyuncu yetiştirecek bir profesyonel kulüp kazandırmak olduğunu kaydeden Yiğit, bu hedeflerini gerçekleştireceklerine inandıklarını söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • derebeyi44 (7 yıl önce)
    kesinlikle çıkmalı bal ligine üniversite ile play off oynayacaklar bu şekılde gıderse takım ınsallah malatyagücü cıkar
    0
    0
    Yanıtla