SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Hedefimiz Daha İleri Taşımak"

0
Güncellendi - 2019-02-16 02:39:12
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Belediye Başkanı ve CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, Arguvanlıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Göreve geldiği ilk günden bu yana birçok hizmeti Arguvanlılara sunduklarını belirten Başkan Kızıldaş, “Bugüne kadar sunduğumuz hizmetlerin çok daha fazlasını sizlere sunmak, yaptığımız yatırımları daha da arttırmak için yeniden oylarınıza talibiz. Değerli Arguvanlı hemşerilerimize bir dönem daha hizmet etmek istiyoruz. Sizlerden aldığımız güçle ve vereceğiniz desteklerle Arguvan’ı çok daha ilerilere taşımak en büyük hedefimiz” dedi.

Bu güne kadar hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmetler sunduklarını kaydeden Başkan Kızıldaş, “Bizler hiçbir zaman dil, din, düşünce ve inanç ayrımı yapmadık. Herkese, her kesime eşit mesafede durduk. Daha yaşanılabilir bir Arguvan için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Bizler yüreğimizde memleket sevgisi taşıyan kişileriz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Arguvan’ın çehresini değiştirecek hizmetler sunduk. Bundan sonrası için hep daha ileriyi planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Kadınlarımızı daha da önemsiyoruz”

Her koşulda kadınları çok daha fazla önemsediklerini aktaran Arguvan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, “Seçim çalışmaları sırasında kadınlarımızı çok daha fazla önemsiyoruz. Biliyoruz ki kadınlarımız toplumun temel taşını oluşturuyor, kadınlarımız ne kadar güçlü olursa o kadar güçlü bir Türkiye’ye, o kadar güçlü bir memlekete, o kadar güçlü bir ilçeye sahip oluruz. Kadınlarımızı çok daha özgür, çok daha demokratik, çok daha güçlü günlere taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız