SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan Yakınlarında Otobüs Devrildi.. 4'ü Ağır 20 Yaralı

Hekimhan Yakınlarında Otobüs Devrildi.. 4'ü Ağır 20 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya sınırına 2 kilometre kala, Sivas'ın Kangal İlçesi sınırlarında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı. Yaralılardan 4'ünün durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Sivas'ın Kangal ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 4'i ağır, 20 kişi yaralandı. Zonguldak'tan Batman'a giden S.K. (48) yönetimindeki 60 DN 001 plakalı yolcu otobüsü, yoğun kar yağışı ve buzlanma yüzünnden Sivas-Malatya kara yolunda devrildi.

Bilgi verilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada otobüs şoförü, otobüsün ikinci şoförü D.Y. (39) ile yolcular S.G. (18), N.A. (64), S.Ç. (55), S.D. (26), M.D. (65), S.Ş. (26), E.Ş. (3), M.M.T. (33), A.Y. (17), S.U. (33), D.K. (53), Y.Ş. (38), E.Y. (40), H.Ü. (64), M.Ç. (42), Y.K. (42), M.A. (44) ve M.Y. (34) yaralandı.

Otobüste 3 personelin dışında 17 yolcu bulunduğu belirtilirken, 7 yaralının Malatya'daki hastanelere kaldırıldığı bildirildi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Yalçın K., Mehmet Y. ve Murat A.'nın, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne ise Yasin Ş., Engin Y., Hıdır Ü. ve Mustafa Ç.'nin kaldırılarak tedavi altına alındıkları öğrenildi.

İha-AA-malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Battal (2 yıl önce)
    Haberinizde çelişki yok mu Hekimhan ile Sivas kangal Arası 2 km mi acaba
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Battalgazi (2 yıl önce)Battal isimli kullanıcı yorumuna
    Birazcık dikkat, birazcık anlama, az biraz da kavrama nelere kadir... Ama çıkıyor işte birileri böyle lunaparkta kafasına takmakla vurdukların gibi.. Efendi, haberde vukuatın yaşandığı yer olan mevkiinin Sivas kangal sınırında kaldığı ve o noktanında Malatya Hekimhan mücavir sınırına 2 km olduğu söyleniyor. Şu anlaşılıyor ki senin Öğretmenlerin iyi sabırlıymış...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Beyfendi haberde düzeltme yapılmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi (2 yıl önce)Battal isimli kullanıcı yorumuna
    Bu arada, tüm yaralılara geçmiş olsun...
    %100
    %0
    Yanıtla