SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Hekimhan- Malatya Yolunda Kaza.. 2 Ölü

Hekimhan- Malatya Yolunda Kaza.. 2 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan- Malatya karayolunda akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 18.40 sıralarında Hekimhan- Malatya karayolunun 13. kilometresi Çebiş Tüneli girişinde meydana geldi. Uğur Kara yönetiminde bulunan 44 ACV 574 plakalı hafif ticari araç, sollama yaparken sürücünün hakimiyetinden çıktı ve takla attı. 

Kazada, araç sürücüsü 28 yaşındaki Uğur Kara ile araçta bulunan 21 yaşındaki Belkıse Deniz ağır yaralandılar. Ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilmek istenen yaralılar hayatlarını kaybettiler.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet (2 yıl önce)
    Tünelde sollama mı yapılır
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Allah'tan rahmet diliyorum mekanlari Cennet olsun diyorum trafik kazasi ölümleri beni çok üzüyor,eski yolları hatırlıyorum keskin virajlar,tek yönlü neredeyse iki aracın yan yana gecemiyecegi dar yollar araçlar bu kadar teknolojik değil ama. bu kadar kaza olmazdı bunun en önemli nedeni trafik kurallarına uyan taşıt sürücüleri vardı ,bugün bu kadar konforlu araçlar ve çok güzel yollarımız var ama kazalar artarak devam ediyor bunun sebebi aşırı süratli araç kullanımı ve kurallara uymayan taşıt sürücüleri diyorum.
    %83
    %17
    Yanıtla