SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hentbolda Necatibey O.O. 1. Lige Yükseldi

Hentbolda Necatibey O.O. 1. Lige Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Hentbol 2.Ligi G Grubu’nda mücadele eden Necatibey Ortaokulu Spor Kulübü ilk hedefine ulaştı. Grubu 16 puanla namağlup lider tamamlayan Necatibey Ortaokulu Spor Kulübü, bir üst lige yükselmek için Play-off mücadelesi vererek 1. Lige yükseldi.

Necatibey Ortaokulu Spor kulübü Play-off karşılaşmalarını 4-8 Nisan 2022 tarihinde Sinop 85.Yıl Kemalettin Sam Paşa Spor Salonu'nda oynanan müsabakalarda başarılı oldu.  Necatibey Ortaokulu Spor kulübü Sinop’taki play-off grubunda oynadığı maçlarda şu sonuçları aldı:

Necatibey Ortaokulu Spor kulübü-Sancaktepe Bld Gsk: 35-27
Necatibey Ortaokulu Spor kulübü-Batman Bld: 43-21
Necatibey Ortaokulu Spor kulübü- Kastamonu Gençlik Spor: 29-20
Necatibey Ortaokulu Spor kulübü-Ortahisar Bld: 20-26
Necatibey Ortaokulu Spor kulübü-Eskişehir Hentbol: 21-20

Antrenör Yeliz Fırat, "Ligin başından sonuna kadar güzel mücadele vererek grubumuzu lider tamamladık. Zor olan kısmında güzel bir sonuçla sonlandırıp 1.liğe yükseldik. Sezon boyunca gördük ki emeğin, çabanın, mücadelenin önüne hiç bir engel dayanmıyor. Sınırlarımızı zorladık ve bundan sonrası içinde zorlamaya devam edeceğiz. Maddi anlamda çektiğimiz sıkıntılarda kendimize bir kurtarıcı bekledik. Bulamadığımızda okul öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz taşın altına elini koydu. Azmimiz ve sabrımızla inşallah önümüzdeki yılda 1.ligde pes etmeden umutsuzluğa kapılmadan, umutlarımızı zirveye taşıyıp alt yapıda yetişen sporculara örnek olacağız. Ve son olarak hentbol sporunu aşk ile yapan sporcularımı kutluyor, bize destek olan Necatibey Orta okulu öğretmenlerine yönetimine, dplasmana giderken ulaşımımızı sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve birimdeki tüm müdürlerimize, Necatibey Orta okulu eski müdürü Ali Akbaş'a ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, özellikle Erkan Şimşek müdürüme ve basınımız güzide insanlarına özellikle size çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun." diye konuştu. 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Hepinize teşekkürler.Sizinle gurur duyuyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Tebrikler çocuklar, emeği geçen herkese teşekkürler, yolunuz açık olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    tebrikler emeginize saglik basarilar diliyorum
    %100
    %0
    Yanıtla