SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Necatibey Hentbol Ekibine Maç Sonrası Saldırı

Necatibey Hentbol Ekibine Maç Sonrası Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Hentbolda Malatya temsilcisi Necatibey Ortaokulu takımı Gaziantep Hentbolspor'u yenerek liderliğini sürdürdü. Maçın bitimiyle birlikte olay çıktı, Malatya ekibinin antrenörü ve 2 sporcusu darp raporu aldı.

Hentbol Kadınlar 2. Ligi G. Grubu 8.haftada Necatibey Ortaokulu Hentbol Takımı, Gaziantep'de Gaziantep Hetbolspor Kulübünü 34 - 25 mağlup etti.

Gaziantep Gazikent Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Fatma Arı, Candan Karagöz hakem ikilisi yönetti. Müsabakaya Necatibey Ortaokulu Hentbol Takımı iyi başlarken, üst üste sayılar üretti. Müsabakanın birinci periyodu, 21-12 Necatibey Ortaokulu Hentbol takımının üstünlüğüyle sonuçlandı. Müsabakanın ikinci periyodunda da üstün oynayan Necatibey Ortaokulu Hentbol Takımı, müsabakayı 34-25 kazandı.

OLAYLAR..

Maçın bitiminden sonra, Gaziantep ekibinden bir sporcu, Malatyalı bir sporcuyu tokatlayınca olaylar başladı. Tribünden de bazı seyirciler sahaya atlayıp Malatya ekibine saldırırken, polis olayları önlemek için biber gazı kullandı. Necatibey Ortaokulu ekibinin antrenörü ve 2 sporcusunun, darp ve biber gazına maruz kalması nedeniyle tedavi altına alındıkları öğrenildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Kizlarimizi kutluyorum malatyamizin kururusunuz tebrikler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Necatibey Ortaokulu Hentbol takımını tebrik ederim Malatya’nın gururu oldunuz başarılarınızın devamını dilerim. Gaziantep ekibine gelince kendilerine yakışanı yapmışlar inanıyorum ki federasyon gerekeni yapacaktır yoksa bu olaydan cesaret alanlar olacaktır o zamanda sporda şiddetin önüne geçilemez
    %100
    %0
    Yanıtla