SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Birlikte Tamamlayacağız"

0
Güncellendi - 2020-06-26 04:25:08
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Derebeyleri, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Rektör Kızılay, “Malatyaspor kentimizin ortak paydasıdır. Üniversite olarak görev yetkimiz dahilinde gereken desteği her zaman sağladık. Malatya futbolunun gelişimi adına; teknik ve bilimsel anlamda projelerimizi oluşturup gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Taraftarın zorlu süreçte önemli görevler üstlendiğini dile getiren Kızılay, “Yaşanılan zorlu süreçte ise taraftara çok büyük işler düşüyor. Takımımızın ve taraftarımızın her daim yanındayız” dedi.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Derebeyleri Başkanı Ender Kaya ise İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a Malatya futboluna desteğinden dolayı teşekkür etti.

Kaya, konuşmasında, “Yaşanan zor süreçte taraftarlarımızı bilinçlendirmek adına rektörümüz ve spor bilimleri fakültemiz ile sık sık görüş alışverişinde bulunduk. Bu süreçte takımımız adına gerekeni yapan rektörümüze gerçek anlamda teşekkürlerimizi sunarız. İnşallah yeni öğretim döneminde rektörümüz görevine devam edecek ve yarım kalan birçok projelerimizi hep birlikte tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız