SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Hepsini Ciddiye Almak Zorundayız"

0
Güncellendi - 2018-10-31 21:20:06
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un kalecisi Fabien Ceddy Farnolle, Galatasaray karşısında iyi bir performans ortaya koyarak, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

 Başarılı eldiven, Galatasaray karşısında maçın başından sonuna kadar iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, "Ankaragücü maçından sonra kötü bir maç oynadık. Onu düzeltmemiz lazımdı. Özellikle evde oynadığımız için Galatasaray karşısında daha iyi bir performans sergilememiz gerekiyordu. Nitekim de öyle oldu, plana sadık kalarak 3 puanı evde bıraktık" dedi.

Ertaç Özbir'in sakatlığı sonrası kaleyi devralan Farnolle, performansına ilişkin, "Öncelikle futbolu sevmeniz lazım. Ben gerçekten futbolu çok seviyorum. Bu benim için bir nebze  hobi olarak geliyor. Öncelikle Murat hocaya teşekkür etmek istiyorum, oynarken de, oynamazken de benim motivasyonumu her zaman üst seviyede tuttu. Ona özellikle teşekkür ediyorum. Onun için ben  her zaman, her yerde kendimi kanıtlamak zorundayım. Özellikle yabancı olduğunuzda, yurt dışına çıktığınızda kendinizi kanıtlamak zorundasınız. Motivasyonumu hep üst seviyede tuttum ve Allah da yüzüme güldü. İnşallah böyle devam eder" değerlendirmesinde bulundu.

Farnolle, her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını belirterek, "Hocanın bize her zaman verdiği soyunma odasında amaçlarımız var. Onun doğrultusunda ilerliyoruz, her maçı ciddiye alıyoruz. Alanya maçı ve Trabzon maçının kritiklerini tek tek alıyoruz ve hepsini ciddiye almak zorundayız. Çünkü bu zorlu fikstürde eğer onları ciddiye almazsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Alanya ts maçlarında mağlubiyet çıkmamalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çıkmamalıdır derken,futbol oynanmadan nasıl böyle bir garanti alabilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla