SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Her Deplasmanda Bana Patlıyorlar!"

0
Güncellendi - 2019-04-03 01:08:21
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Galatasaray ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan sarı kırmızılı takımın Sırp on numarası Danijel Aleksic, “İlk maç önemliydi. Atılacak gollerde önemliydi. İlk yarıda iyi bir performans sergiledik. İkinci yarı rakip on kişi kaldı, avantaj yakalayabilirdik ama olmadı.  İkinci maçta, bu maçta bitiremediğimiz aksiyonları Malatya’da bitirmek istiyoruz” dedi.

Takım kaptanı Adem Büyük ise “İki takımda iyi mücadele etti. Galatasaray büyük bir camia bizde kaliteli bir takımız. Başa baş bir mücadele oldu. Mücadele gücü yüksek bir maçtı. Son dakikalarda iki pozisyon yakaladık. Atsaydık avantaj tamamen bize geçecekti ama olmadı. İki ayaklı bir maç, 0-0’ın bir avantajı bence pek yok. O yüzden sahamızda kazanmak istiyoruz. Kupada ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

Büyük, ‘maçta sana tepkiler vardı, bunu nasıl değerlendiriyorsun?’ sorusuna, “Anlamsız bir şekilde bana faul yapılıyor tepki de bana geliyor. Canımız yanıyor. Onları da normal karşılıyorum, bizimde canımız yanıyor onlarında bunu bilmesi lazım. Skor böyle giderse tepkilerde normal, her deplasmanda olduğu gibi bana patlıyorlar. Hepsinin canı sağ olsun, problem değil” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mete kara (5 yıl önce)
    sen bu takım için elinden geleni zaten yapıyorsun adem büyük.kim ne derse desin sen işini yapıyorsun ve bu takımın bel kemiğisin.
    0
    0
    Yanıtla
  • süleyman gökçe (5 yıl önce)
    DÜNYANIN EN GÜVENSİZ HAKEMLERİ TÜRKİYEDE İŞTE MEYDANDA B.ŞEHİR MALATY MAÇININ HAKEMİ İŞTE KAFASINI KUMDAN ÇIKARMAYAN FEDERESYON. BÜYÜK TAKIMLAR ANADOLU TAKIMLARINI SEVMİYOR HAKEMLERDE ONLARA 7YUYOR ÇÜNKİ BÜYÜK EZİYET, BÜYÜK KÜLFET.BÜYÜK TAKIMLAR BORÇ ALTINDA EZİLMİŞLER. BU EZİLMİŞLİKTENKİ ADALETDE YOK OLUYOR ...
    0
    0
    Yanıtla