SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Her Sandıkta 350 Seçmen Olacak

Her Sandıkta 350 Seçmen Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, bir sandık bölgesindeki seçmen sayısını 350 olarak belirledi.

Resmi Gazete'de yayımlanan YSK kararına göre, seçimlerde kullanılacak her türlü seçim malzemesinin ihtiyaç miktarlarının hesaplanarak ilçe seçim kurullarına gönderilmesi işlemleri için bir sandık bölgesinin kaç seçmeni kapsayacağı tespit edildi.

YSK, seçmenler en az iki seçim türü için bir sandıkta oy kullanacaklarından, tasarruf ilkelerini göz önüne alarak, bir sandık bölgesindeki seçmen sayısının 350 olarak belirlenmesine karar verdi.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet (5 ay önce)
    Özlem Zengin hanımefendi mutlu oldumu acaba..? Allah rahmet eylesin.Saadet partisinin kadroları gerçekten mütevazi,ahlaklı ve birikim sahibi insanlardır.Orada rahmetli haklı bir sitemde bulundu; ancak Ak partili vekiller yine çoğunluklarına ve kamugüçlerinin vermiş olduğu cesaretle bir haksızlığa imza attılar. Dilerim ve temenni ederim ki,Özlem Zenginmidir nedir bunun partide disiplin cezası alması ve basın huzurunda rahmetlinin ailesinden ve saadet partisinden özür dilemesi gerekmektedir.Bu biraz zor gözüküyor ama yinede yazayım dedim.Akp ve Mhp maşaallah hiç yanlış yapmazlar.Ülkeyi getirdikleri halde ekmek kuyruğundaki tabloda kendini gösteriyor...
    %100
    %0
    Yanıtla