SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Hezimetin Ardından Sumudica Tribünlere Veda Etti

0
Güncellendi - 2021-12-12 18:32:23
Hezimetin Ardından Sumudica Tribünlere Veda Etti
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 6-2 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiş düdüğünden hemen sonra sahaya giren Teknik Direktör Marius Sumudica, tribünlerdeki taraftarlara el sallayarak veda etti ve bu hareketi istifa kararı olarak yorumlandı.

Bu arada, maç sonrası kulüp başkanı Adil Gevrek'in de kalabalık bir güvenlik eşliğinde otomobiline binerek Yeni Malatya Stadından ayrıldığı görüldü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)
    Millet maçı hakem doğradı diye yorum yapıyor..anlam veremedim..biz farklı maç mı izledik acaba.. bu maç wallace ın hataları yüzünden koptu gitti..bu kadar basit.. bir de bizim bu sol beklerimizin nasıl bu kadar penaltı yapma alanında uzmanlaşmış olması cabası..
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Tek sorumlu Adil Gevrek ve bu duruma ses çıkarmayan milletvekilleri ve belediye başkanlarıdır. Malatyanın bu hallere düşeceği taaa geçen seneden belli idi. Müdahale etmediler, Adil efendinin insafına bıraktılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Adamın kralı hoca . Başkan yönetim futbolcular sözde Malatyalıyım diyen STK lar siyasetçiler belediye başkanları adamı örnek alın adam tavrını belli ediyor para biryana doğruluk biryana malatyalıyım diyenler cebini doldurma peşinde hiçbirinde çıt yok.. helal olsun sumudica adamsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (2 yıl önce)
    Ligden düşersek en az 10 yıl süper ligi unutmuş oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Sumudicanın yapacağı hiçbir şey yokdu.Adam kaldığı sürece klübün nasıl bir halde olduğunu anladı.Muhtemelen sumudicanın devre arasında istediği transfer talebi ,klüpde işleri bozdu.Sumudica bu transferlerin yapılamıyacağını anladı mantıklı olanını tercih edip istifa etti.,Malatya halkını futboldan soğutan,Bu zat,bu klübün başından kesinlikle ayrılmaz.Küme düşürene kadar da gitmez.Geriye bir tek seçenek kalır..Bunu bulup klübün başına kim yada kimler getirmeyi başardıysa, onu klübün başından almak da ona yada onlara düşer.Eğer gerçekten Malatyaspora ve taraftarlarına biraz ilgileri ,sevgileri ve saygıları varsa ortaya çıkarlar,yumruklarını masaya vururlar.Bu takım düşerde bu saatden sonra çok zor çıkar demiyorum çıkamaz bu borç yükü ile amatöre kadar gider.Bakın Türkiyenin sanayii şehri, Süper ligde şampiyon olmuş ,daha birkaç yıl öncesine kadar ortalama her maç 20.000 seyirci potansiyeline sahip Bursaspor bile ,ptt den bir türlü yakasını kurtaramıyor.Bugünlerin değerini bilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Adil gevrek futbol menejeri ile yönet kurulu sayesinde rezil rüsva oldular kaçacak zaman değil sumudica gibi hoca ne dedi bu takımı kim kurduysa menejer kimse sorumlu.o.Ben listeyi verdim hareket yok adam gibi karşımda yönetici yok dedi delikanlı adammış.Yonetimde olsa bu sumudica Malatyaspor şampiyon olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Türkiye nin en sahipsiz en gariban şehri Malatya. Kimse Malatya lıyım demesin. Belediye yok ortada. Stk lar yok. İstanbul daki Malatya lılar sinmiş Malatya lıyım demeye korkuyorlar. Yani kaderi ile baş başa kalmış bir şehir ve rezil olmuş bir takımı. Nasıl olur bu takım düşer. Belediye başkanda kurtulur tüm Malatya lılar kurtulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Turgut GÜLPINAR (2 yıl önce)
    Ha bire antrenör değiştiriyor memleketimin takımı, "başkanı değiştirmek" kimsenin aklına gelmiyor mu? Bu anlayışla sakın Sergen YALÇIN'a bulaşılmasın. "Bünye" onu kaldırmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Bu takımı sevmek intar etmek demek bu kadar ezilmeyi Allah kimseye vermesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (2 yıl önce)
    Eğer gelirse ve istediği transferler yapılırsa Sergen Yalçın çözüm olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne transferi kardeşim.Başkan en az 10 süper transfer yaptı.Herkesin peşinden koştuğu genç gelecek vaad eden dinamik oyuncular bunlar.Ne yapsın 20 tane daha mı getirsin yani.Birde Sergen yalçın falan demişsin.Mevcut yönetimi iyi tanıyan,diğer t.direktörler gibi transfer talebinde bulunduğu için gönderilen sergen hoca sence malatya ya tekrar gelirmi?.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAHİPSİZ MS 44 (2 yıl önce)
    !Malatya alay konusu oldu hesabını verin terkedin artık bardak taştı Malatya sahipsiz herkes siyasiler stklar başkanlar bile sahip çıkmıyor çıkmazda herkes kendi cebini düşünüyor… Malatya sporu kim ne yapsın seçim olsa sallar dururlardı alayı boşşşş
    0
    0
    Yanıtla