SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiçbir Makama Aday Değilim"

A- A+ PAYLAŞ

CHP'de son seçim yenilgisinin ardından başlayan 'Değişim' hareketinin ardından, Olağan Kurultay öncesi genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı muhalefet hareketini başlatan ve Cumartesi günü yapılan 2. tur oylamada partinin genel başkanlığına seçilen Özgür Özel'in yakın çalışma grubunda yer alan Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 'kurultayda hiçbir makama aday olmadığını' bildirdi.

Ağbaba'nın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Değerli Cumhuriyet Halk Partililer,

Kimsenin kimseyi kırmadığı, fikirlerin yarıştığı, nezaketin hakim olduğu bir kurultayın sonuna geliyoruz. Bugüne kadar elimden geldiğince çok çalıştım. Kırdığım, üzdüğüm bir dostum olduysa hakkını helal etmesini dilerim.

38. Kurultayımızda Genel Başkan seçilen Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e yürekten başarılar dilerim. İnanıyorum ki Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in öncülüğünde bu topraklarda umudu yeniden yeşerteceğiz.

Kurultayımızda hiçbir makama aday değilim. Toplum bize makamlarınızı değil, geleceğimizi düşünün diyor. Toplum bizden umut bekliyor. Milletvekilliği görevime tüm gücümle sürdürecek hem Malatya’yı hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım."

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: CHP Genel Başkanlığına seçilen Özgür Özel ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Can (5 ay önce)
    Yerin rahat veli vekilim hiç sesini çıkartma
    %100
    %0
    Yanıtla
  • A Ali (5 ay önce)
    60 yaşındayım kendimi bildim bileli CHP liydik ilk defa topluca AKP oy verdik çünkü CHP eskisi gibi değil sadece 6 ok birde CHP harfleri kaldı kemal bey ve özgür bey partiyi patlatı ömrüm yeter seçimi görürsem CHP barajı geçsin Malatyanın bir yık sokaklarını temizlerim veli bey olmasa Malatyada vekil dahi çıkaramaz yazık oldu köklü bir partiydi babacanda davutoğlunda sadede güvenerek en son durak buraya kadar son duraktasın özgür bey
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Özgür özele değişim grubu bas kaldırınca Kılıçdaroğlu kendine ne yaptıysa o da bir sonraki değişime öyle davranacak.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • horoz (5 ay önce)
    Emlak ve İstimlak Müdürü M.Z. varsa Kentsel Dönüşüm Müdürü niye yok? Biri birinin tamamlayıcısı
    %60
    %40
    Yanıtla
  • yılmaz (5 ay önce)
    özgür özelin listesine girememiş vekilim. çok üzüldüm.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • ALİ (5 ay önce)
    CHP de değişim falan yok.CHP yi bu duruma düşüren başta Özgür Özel olmak üzere yönetim kadrosu görevde.Kısacası eski tas eski hamam.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • hasan (5 ay önce)
    aday olsan ne olur olmasan ne olur. sanki yıllardır partinin içinde değillermiş de partiye yeni gelmiş gibi konuşuyorlar. ve yıllardır da sürekli parti içinde görevler alan yönetim ekibindendiniz. kesinlikle her partiye 2 dönem kuralı getirilmeli. 2 dönem parti başkanlığı, 2 dönem milletvekilliği, 2 dönem ii başkanlığı. başka türlü bizimkiler koltuğa oturunca koltuk babasından mirasmış gibi kalkmak bilmiyorlar.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • CANER (5 ay önce)
    Bedel ödemesi gerekenlerin başında geliyorken, şimdi genel başkanlığını desteklediğiniz Özgür Özel le kazandınız. Sn. Vekil , Enver Kiraz ısrarınızla1 vekil daha çıkarmasına engel oldunuz Malatya nın, İl başkanlığını tapulu malınınız gibi istediğinize söz verdiniz. Çalışkanlığınızın yanında bunları da Unutmayacağız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Anonim (5 ay önce)
    Değişimle Atatürk'ün partisi tekrar olur dedik ama .daha kürsudeyken Demirtaş'a selam gönderdi, Türkiye yi muhalefet de iktidar da bitirdiniz hepiniz aynısının.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Sadece koltuk sahibi değişti zihniyet değişmedi. Hangisi geçerse geçsin bunların zihniyeti aynı . Sanki başkan değişince uçuşa geçecekler.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Tıpkı il başkanlığını Barış'a söz verdiğin gibi mi? Biz sizden umudumuzu bu sözü verdiginizde yitirdik.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Söz nedir söyleyin herkes bilsin, ne sözü verildi madem söylediniz detayi da verin bilen var bilmeyen var
    %40
    %60
    Yanıtla
  • il başkanlığı için adıyamanlı barışa söz vermiş sonrada il başkanı yaptı şu bizim ağababa,CHPyi Malatya da bitirdi yakınca özgür le Türkiyeyi bitirir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Chp il kongresinde Arguvan belediye baskani anlatti. Hekimhan ve arapgir belediye baskanlariyla beraber kongre öncesi agbaba ile görüşüyorlar ve partiye Barış yerine halk tarafindan sevilen sayilan, vatandasla arasinda mesafe olmayan birileri aday olmali diyor, Veli Agbaba'nin verdiği cvp ise "ben Barış'a il başkanlığı sözü verdim" diyor. Babasinin partisi ya
    %100
    %0
    Yanıtla