SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Hikmet Karaman Çıkış Yolu Arıyor

0
Güncellendi - 2020-06-16 01:57:48
Hikmet Karaman Çıkış Yolu Arıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle tehlike hattına giren BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Hikmet Karaman çıkış yolu arıyor.

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, 27.haftada sahasında 1-0 öne geçtiği karşılaşmada İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’ya 2-1’lik skorla mağlup oldu. Sarı siyahlı takımın ligde kazanamama serisi 12 maça çıktı. 

Koronavirüs süreci sonrası Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden başladı. BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 27.haftasında Yeni Malatya Stadyumu’nda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde kalma yolunda çok büyük önem taşıyan karşılaşmada, kendi sahasında Kasımpaşa’ya 2-1 mağlup oldu ve ‘6 puanlık’ olarak nitelendirilen bir maçtan daha puansız ayrıldı. Sezonun ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamayan sarı siyahlılar, 10 karşılaşmada 9 mağlubiyet, 1’de beraberlik aldı. Süper Lig’de 12 maçtır galip gelemeyen BtcTurk Yeni Malayaspor, kötü gidişata ‘dur’ diyemedi. 

İKİNCİ YARI KABUS YAŞIYORLAR

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde ilk yarıda 17 haftada 24 puan toplayan ve sekizinci sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor eski günlerini arıyor.

Bu sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden ve Süper Lig’de de sezona iyi bir başlangıç yapan sarı siyahlılar, devre arasında teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayırdı. Takımın gol yükünü çeken Guilherme ile Adis Jahovic’in de takımdan ayrılmasının ardından Malatya temsilcisinde gerileme dönemi başladı. 

Takımın başına getirilen Kemal Özdeş, derde devam olmazken, sarı siyahlı takım, bu süreçte hanesine puan yazdırma başarısını gösteremedi. Özdeş’in ardından görev getirilen Hikmet Karaman ise takımın başında çıktığı 4 karşılaşmada 3 mağlubiyet, 1’de beraberlik aldı. 

Sezonun ikinci yarısında çıktığı 10 karşılaşmada 9 mağlubiyet, 1’de beraberlik alabilen BtcTurk Yeni Malatyaspor’da işler iyi gitmezken, teknik direktör Hikmet Karaman çıkış yolu aramaya başladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • irfan (3 yıl önce)
    futbolcular yönetim teknik direktör şu lig bitsede kurtuksak diye antreman yaparmış gibi oyalanıyorlar bizleri kandırıyorlar ikinci yarı bir puan adam utanır gevrek efendi
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Hedef şaşırtmaca. Bu kötü sonuçların sebebi teknik direktör değil yönetimdir. Yönetim hesap vermeldir. Yönetim şeffaf olmalıdır. Harcadığı ve kazandığı paraları kamuoyu ile paylaşmalıdır. Yapamıyor ise bu işi zamanında istifa etmesini bilmelidir. Haşim Karadağ nasıl Malatyasporu toprağa gömdü öyle gitti ise, anlaşılan Adil Gevrek te Yeni Malatyasporu toprağa gömüp öyle gidecek. Bu başarısızlıkta pay sadece başkanlar değil bir o kadarda siyasilerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aliseydi (3 yıl önce)
    Kötü gidişin sebebi teknik direktör olmdığı belli neden hep hocaya fatura kesiyoruz çıkıp hikmet hoca oynamıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (3 yıl önce)
    Bı hafta çıkış yolu,haftaya da kaçış yolu ararsın hocam.Nasıl olsa bize düşüş yolu gözüktü artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Kümede kalmamız tamamen Çaykur Rizespor’a bağlı. Rize küme düşerse bu sene kaldırırlar düşmeyi. Bizde ancak öyle kurtuluruz başka kurtuluş yolu yok kimse hayal kurmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (3 yıl önce)
    Hoca, bu maç senin son maçın, ya Göztepeyi yeneriz yada işin gücün rast gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celil (3 yıl önce)
    Acımasızca hakaret edercesine tenkitler yapan Malatya medyası , basın (Yerel Tv.spor yorumcuları) taraftar , taraftar görünümlü güruh , seyirciler ....vb. Lütfen 2 hafta susma hakkınızı kullanın. Konuşmalarınız , yazmanızın faydası yok. Aksine zarar veriyorsunuz. Birde böyle deneyin lütfennn.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Naci Günata (3 yıl önce)Celil isimli kullanıcı yorumuna
    Yani kimse yorum yapmazsa takım küme düşmeyecek Allah Allah
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (3 yıl önce)
    takımın yükünü çeken jahoviçle gilerme idi...iki futbolcunun gidişi bizi ne hale getirdi... vay efendim bu futbolcular gitmek istemişmiş.. niye gitmek istediler acaba... hele vereydiniz bunlara yüz veya ikiyüzer bin dolar, nasıl kalıyorladı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (3 yıl önce)
    Çıkış yolu Kasımpaşaydi ama ruh yoktu elinizde kaçırdınız her maç aynı laf hep yeniliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Hocam atı alan üsküdarı geçmeye başladı.Düşme potasındaki takımlar hem bizden daha iyiler hemde masa başı hesaplarını iyi yapmışlar.Baksana rizreye adamlar kaleci musleranın ayağını kırıp,andoneyi de sakatladılar bir kırmızı kart gören oyuncu yok.Bizim ne iyi takımımız var nede lobimiz.Adil gevrek eserinle gurur duyabilirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (3 yıl önce)
    Ne yönetim ne Hikmet bizi ancak Allah kurtara...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Sayın Hocam 2'nci lig kadrosunu şimdiden oluştur. ligde kalma şansımız yok, YMS puan alamaz. Gelecek senenin planlarını şimdiden yapmaya çalış. Sıkma canını, Süper Ligde bu kadro ile YMS maç alamaz, biz inandık sende inan sayın Hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Çok zor hocam çok zor oyuncu candan varını yoğunu ortaya koyup oynamıyor takım ruhu yok olmuş bir takım 11 haftada iki beraberlik almış ise başka neyle izah edilebilir birinci ligden herhangi bir takımda süper ligde 11 maçta iki beraberlik alır bu oyuncu grubunda takimdaslik yok olmuş ben hiç bu kadar umutsuz olmamıştım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hep küme düşen takımlara giden hikmet hocadan birşey bekleyenler bilinki bu takım küme düşecek. Boşuna hayal kurmanın gereği yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (3 yıl önce)
    Hoca, al sana takım, Fornolle, Cheabeke, Hadebe, Mustafa,Sadık Murat, Aqhuah, Robin Gökhan, Biofuma, Fofana Bunların kulağını çek, çıksıniar adam gibi oynasınlar, hırs yok, koşma yok, hoca bende yıllarca top oynadım, dikkate al, lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Hoca daha fazla itibarını kaybetmeden,istifanı ver kurtul. Bu yönetim ve futbolcular küme dusmey kabullenip uzatmaldari bekliyorlar. Yolunuz açık olsun Hikmet Hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan Karakas (3 yıl önce)
    hoca yedek oyuncularla bisiler yapmaya calisliyor sanirim. bence de tuk oyunculari oynatsin. eren tozlu varken vidar i neden oynatirsin. orta alanda murat yildirim ahmet ildiz. bu adamlar gecen sene kadroda da olan adamlardi. cikar oynarlar. yigithan guveli var defansa yok dene. zarar gelmez. ileriye bifoumayi koy yanlarina eren tozlu ve fofana. geri ye de ahmet ildiz murat yildirim onune acquah al sana hucum ve defansif orta saha. defansa da minanin yerine yigithani oynat. yedeklere de sans ver hoca. tutar mi tutar. defansa mutlaka cozum bulmaliyiz. hadebe yigithan ikilisi denenebilir. bisiler yap hoca. minda ve mustafa akbasdan bisi bekleme. adamlar surekli hata hata sezon basindan bu yana.
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeş sende ne futbol anlayışı varmış.. minanın yerine sakatlığından dolayı üç yıl top oynamamış yiğithan güveni oynatıyosun. elinde. aguah. robin yalçın gibi. orta saha varken. tff.1 lügde zor oynuyan. ahmet ıldız ve murat yıldırımı öneriyosun. eren tozlu süperlig santraforumu arkadaş. santraforsuz oynarım eren tozluyu ilk 11.de yine düşünmem. takıma zarar verir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağabey Murat, Eren, Ahmet dediğin adamlar alt ligde yedek bekleyecek oyuncular... Bu takımın futbolcu kadrosu, başkanı, yönetimi ve taraftarı süper ligi haketmiyor. Sadece hoca iyi o da tek başına olmuyor. Konya, Ankaragücü ve Kayseri rakiplerimiz artık... 3 kulüpte çok köklü ve bu ligi hakeden takımlar... Duygusala bağlamadan bakarsak ne yazık ki durum bu.
    0
    0
    Yanıtla